31 Οκτ 2009

Ερασιτέχνης



Βόλλευ γυναικών
Ολυμπιακός - Πανελλήνιος 3-0
Τα σετ: 25-8, 25-21, 25-23
 Ολυμπιακός: Μουλστεϊνοβα 4, Κόλεβα 19, Χαντάβα 9, Μαρκοπούλου 6, Νικολαϊδου 12, Τένεβα 9, Βλάχου (λ. 85%)

Πολο ανδρών
Ολυμπιακός-Π.Φάληρο 8-5   
Τα οκτάλεπτα: 1-4, 1-0, 4-1, 2-0  
Ολυμπιακός (Πάτερος): Δεληγιάννης, Φουντούλης, Δελακάς, Κόχειλας Ν., Χατζηθεοδώρου 2, Θεοδωρόπουλος, Γαλανόπουλος, Ντόσκας 2, Τόχτας, Κομάντινα 2, Βλοντάκης 1, Σχίζας 1, Φλώρος, Ρούσσης, Χονδροκούκης

Βόλλευ ανδρών
Ποα-Ολυμπιακός 2-3
Τα σετ: 27-29, 25-23, 25-27, 25-18, 12-15
Ολυμπιακός (Κρίστιανσον): Κούναρι 12 (7/25 επ., 3 άσοι, 2 μπλοκ, 79% υπ. - 51% άριστες), Τίσερ 5 (3 άσοι), Ανδρεάδης 5 (4/8 επ., 1 μπλοκ), Τζούριτς 14 (11/17 επ., 2 μπλοκ), Μίλκοβιτς 24 (23/51 επ.), Καλντέιρα 22 (20/32 επ., 60% υπ. - 56% άριστες) / Στεφάνου-λ 83% υπ. - 66% άριστες, Σουλτανόπουλος, Αγγελόπουλος.

Aτρόμητος Π. - Ολυμπιακός 0-1 ..και με τα δέυτερα κουφάλες





by pepe
Σημαντικό διπλό μέσα στην έδρα του ατρομήτου πήρε η ομάδα μας, παραμένοντας έτσι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Με μειον 9 παίχτες και τους νεαρούς Κατσικογιάννη και Σοϊλέδη στο αρχικό σχήμα ο ΘΡΥΛΟΣ δεν μπήκε καλα στο παιχνίδι με αποτέλεσμα το πρώτο ημιχρονο να  περάσει ανεκμετάλευτο. Στο δεύτερο ημιχρονο η εικονα της ομαδας βελτιώθηκε αισθητά και με μπροστάρη τον Λουτσιάνο Γκα(υ)λέτι η ομάδα μας κατάφερε να πάρει αυτή τη δύσκολη νίκη. Ιδιαίτερα  ψυχομένοι οι γηπεδούχοι καθ' όλη τη διάρκεια του
παιχνιδιού.. (θέλουν δάνειο για γήπεδο κ'αυτοί?)Το γκολ της αναμέτρησης ο Όσκαρ στο 80'.

ΥΓ.  Τέζα και πάλι τέζα για αλλόθρησκους και 'έγκριτους' δημοσιογράφους που όλοι τους θεωρούσαν σίγουρη τη γκέλα του ΘΡΥΛΟΥ.. ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ..
ΥΓ.2 Έξω ο Ζαϊρι, άλλον ενα μήνα εκτός και ο Ματτ και το πρόβλημα με τους τραυματισμόυς αντι να μειώνεται, διογκόνεται ολοένα και πιο πολύ.. Σωκράτη κανόνισε.. Ο κύριος υπεύθηνος για αυτή την κατάσταση είσαι εσυ από τη στιγμή που επέλεξες τη μη έχουσα χολερα καραφλή-χανούμισα το καλοκαίρι να ... προετοιμάσει την ομάδα για τη νέα σεζόν. Το χειμώνα ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ 2-3 πολυ καλές μεταγραφές..
ΥΓ.3 Περίεργες επιλογές και σήμερα από τον Ζίκο (κυρίως στις αλλαγές) παρα το ελαφρυντικό των πολλών απουσιών..
ΥΓ.4 Χίλια μπράβο στο κομάντο..
ΥΓ.5 Βαζελοφενταγίν.. Βγάλτε τα πανό, βάλτε τα στον κώλο σας και φύγεται από εδώ.. Ρε, 5 άτομα σας κανόνισαν ολους μαζί..??
ΥΓ.6 Πούστη Δώνη, ρούφα το τρομπόνι..
ΥΓ.7 Και η μπατσονομία το χαβά της...
ΥΓ.8 Για την είσοδο Λαυρεντιάδη στα ερυθρόλευκα κοινά θα τα πούμε καποια άλλη στιγμή..

30 Οκτ 2009

Ρουφιανόπαιδα-Ολυμπιακός 2-3



Ο βιασμός του Μέτς,η παρτούζα του Παγκρατίου,πούτσα μέχρι τα παπούτσα...ο καθένας μπορεί να βρεί κ'ένα τιίτλο γι'αυτόν τόν αγώνα
Η ουσία είναι ότι τούς φερμάραμε μέσα στό 'σπίτι' τους.
Τούς δώσαμε να καταλάβουν ποιός θά ναι το αφεντικό καί φέτος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κρίστιανσον): Κούναρι 12 (7/25 επ., 3 άσοι, 2 μπλοκ, 79% υπ. - 51% άριστες), Τίσερ 5 (3 άσοι), Ανδρεάδης 5 (4/8 επ., 1 μπλοκ), Τζούριτς 14 (11/17 επ., 2 μπλοκ), Μίλκοβιτς 24 (23/51 επ.), Καλντέιρα 22 (20/32 επ., 60% υπ. - 56% άριστες) / Στεφάνου-λ 83% υπ. - 66% άριστες, Σουλτανόπουλος, Αγγελόπουλος

Υ.Γ. 1Χριστοφιδέλη..θά ναι πολλά τα ράμματα
Υ.Γ.2 Ζελογκευ'ς..τι λαός,τι φωνή...κάνετε γιά δεξιοί ψάλτες ενορίας στάνταρ.Ψάχτε το..
Υ.Γ.3  Οι τελευταίοι ποντοι τού 5ου σέτ

Φουτερ(επετειακο)



Σε λίγες μέρες βγαίνει το νέο φούτερ -επετειακό για τα 15 χρόνια λειτουργίας του συνδέσμου
Οι κρατήσεις-προπληρωμές εχουν ξεκινήσει

28 Οκτ 2009

Μάλαγα-Ολυμπιακός



Τέλος τού 3ου δεκαλέπτου καί η ομάδα βρίσκετε πίσω 71-50
ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ...Αγγελοπουλαίοι.Διώχτε τον βαζελοκαρμοίρη απ'το πάγκο της ομάδας
Πανίκο Γιαννίκο ..γαμώ το σπίτι σου ολο ρε κλάψα.Μείνε Ισπανία.Τράβα Ουγκάντα..μόνο μή γυρίσεις πίσω...
Αιντε σίχαμα ..

Y.Γ.Ο μοναδικός πού ένιωσε δυσάρεστα,πού χαλαστηκε σ'αυτό το παιχνίδι ήταν ο ....Πρίντεζης!!!

27 Οκτ 2009

Πανσερραικός-Ολυμπιακός 3-1...





''Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός δηλώνουν ότι ερευνούν το θέμα και θα προβούν στις ανάλογες ενέργειες...''


Ενέργειες έπρεπε να γίνουν το καλοκαίρι Σωκράτη..τότε πού μάς έφερες τον μή έχοντα πανούκλα..Τιμούρ Κετσπάγια.Κόφτε τις μαλακίες και κοιτάχτε να σοβαρευτείτε

25 Οκτ 2009

Νίκος Γόδας



Οτι μάς κάνει περήφανους,μάς θυμίζει τί σημαίνει Ολυμπιακός,ότι...είναι κομμάτι της ίστορίας μας εχει χώρο εδώ μέσα.Ένα απ'αυτά είναι καί ο Νίκος Γόδας..

Ο Γόδας γεννήθηκε το 1921 στο Αϊβαλί και η Μικρασιατική Καταστροφή τον «έστειλε» μαζί με την οικογένεια του πρώτα στην Μυτιλήνη, μετά στην Κρήτη και τελικά στην Κοκκινιά όπου και ρίζωσαν. Ο Νίκος όπως και όλοι του οι συνομήλικοι αναζητούσε μέσα από το παιχνίδι του με την μπάλα μικρές χαρές που θα τον έκαναν έστω και για λίγο να ξεχάσει την δύσκολη καθημερινότητα που αντιμετώπιζε. Αν και μικρός το ταλέντο του φάνηκε αμέσως και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο με μια τοπική ομάδα της Κοκκινιάς. Μερικά χρόνια πριν το πόλεμο στο ισόγειο του πατρικού του ανοίγει μια ταβέρνα, «τα αραπάκια» . Η επιτυχία του (και) στην επιχείρηση του είναι τόσο μεγάλη που όλοι οι «αστέρες» της εποχής περνάνε από «τα αραπάκια» για να πουν μερικά τραγούδια.
Εν μέσω του πολέμου ο Γόδας παίρνει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, όπου και ήταν η μεγάλη του αγάπη, ταυτόχρονα όμως περνάει και στην Εθνική Αντίσταση ως μέλος του 5ου επίλεκτου λόχου του ΕΛΑΣ στην Κοκκινιά και δίνει το παρόν σε όλους τους αγώνες για τη λευτεριά και την κοινωνική αλλαγή.

Το 1942 είναι πλέον βασικός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού και σκοράρει στην νίκη με 4-0 απέναντι στον Εθνικό, ενώ το ίδιο κάνει και κατά του Απόλλωνα. Το Μάιο του 1943 ξεκινά βασικός στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού στον τελικό του τουρνουά που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Το Δεκέμβριο του ίδιου έτους είναι πρωταγωνιστής στο τελικό του Κυπέλλου Χριστουγέννων όταν ο Ολυμπιακός κερδίζει τον Παναθηναϊκό με 5-2.

Την ίδια εποχή ο Γόδας είναι πλέον λοχαγός του 5ου επίλεκτου λόχου του ΕΛΑΣ στην Κοκκινιά και λαμβάνει μέρος στις μεγαλύτερες μάχες που γίνονται στον Πειραιά. Πρώτα στην μάχη της Ηλεκτρικής (ΔΕΗ Κερατσινίου σήμερα) και μετά στην μάχη της 7ης Μαρτίου (στην σημερινή οδό Κονδύλη) ο Γόδας δείχνει θάρρος λιονταριού. Τον Δεκέμβρη του 1944 ο εχθρός έχει αλλάξει και ο Γόδας πλέον πολεμά τους Άγγλους στο Νεκροταφείο της Ανάστασης στον Πειραιά. Όπως διηγήθηκε χρόνια μετά ο Σταμάτης Σκούρτης, σύντροφος του Γόδα και ανθυπολοχαγός του «Οι μάχες γίνονταν σώμα με σώμα. Το νεκροταφείο δεν μπορούσαν να το πάρουν με τίποτα. Εκεί μεταξύ αστείου και σοβαρού ο Γόδας του είπε πως είναι «προνομιούχοι» αφού αν θα σκοτωνόντουσαν θα θαβόντουσαν σε κανονικό μνήμα.»

Στις αρχές του 1945 και αμέσως μετά την Συμφωνία της Βάρκιζας ο Γόδας μαζί με τον λόχο του περιπλανήθηκε στην Βοιωτία και την Λαμία μέχρι και που αρρώστησε από πνευμονία και γύρισε στην Αθήνα. Εκεί η κατάληξη ήταν αναμενόμενη. Τον καρφώνουν*. Η «περιήγηση» του στην εξορία μόλις έχει αρχίσει. Φυλακές «Αβέρωφ», Αίγινα, Κέρκυρα. Ο Γόδας μένει στη φυλακή τρία χρόνια, χωρίς να υπογράψει δήλωση μετανοίας για να σωθεί. Ο Σταμάτης Σκούρτης κι ο Σπύρος Ανδρεάδης, και οι δυο μελλοθάνατοι που σώθηκαν ύστερα από παρέμβαση του ΟΗΕ το 1949, είναι κατηγορηματικοί ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν ενδιαφέρθηκε να σώσει τον Γόδα (κατά τον Σκούρτη, η ΑΕΚ έσωσε δικούς της αθλητές, ο Ολυμπιακός όχι), κάτι που γράφει στο βιβλίο του «Ώσπου να ξημερώσει» εκδόσεις Κιβωτός.

Όταν μπήκε ο χειμώνας του 48 στην Κέρκυρα, ο Γόδας είχε καταλάβει ότι το τέλος ήταν κοντά. Στις 19 Νοεμβρίου και ημέρα Κυριακή (μπράβο ρε Χριστιανοί) οι φύλακες τον ειδοποίησαν ότι τον ζητούν στη διεύθυνση, ο Γόδας ζητά την ερυθρόλευκη φανέλα και το άσπρο σορτσάκι και παίρνει τον δρόμο για την εκτέλεση, στο νησάκι Λαζαρέτο, μπροστά στο λιμάνι της Κέρκυρας…Οι άλλοι κρατούμενοι, μελλοθάνατοι, ισοβίτες ή με μεγάλες ποινές, στριμώχτηκαν στα σίδερα του κελιού τους κι άρχισαν να φωνάζουν όπως έκαναν σε κάθε εκτέλεση: «Λαέ της Κέρκυρας, πάλι απόψε παίρνουν αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης για εκτέλεση». Η φυλακή μπορεί ν’ αντηχούσε απ’ τις φωνές, οι φωνές μπορεί να ακούγονταν μέχρι τα σπίτια απέναντι, αλλά σε λίγη ώρα ο Μικρασιάτης Νίκος Γόδας, τριάντα χρονών, βασικός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στα χρόνια της Κατοχής, στεκόταν μπροστά στο απόσπασμα φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα.

Στο «Ώσπου να ξημερώσει» η περιγραφή είναι τρομακτική «…ο ήλιος σκάει πίσω απ’ τα βουνά και δεν ξέρεις τι είναι πιο κόκκινο, η φανέλλα που φοράει κατάσαρκα ο Νίκος, που οι λευκές λωρίδες της κοκκίνισαν απ’ το αίμα, ή ο ήλιος; Η οικογένεια του Νίκου Γόδα μου μετέφερε τα λόγια του σε κάποιο απ’ τα γράμματά του σε ανύποπτο χρόνο, αφού η εκτέλεση ανακοινωνόταν πάντα στον μελλοθάνατο το τελευταίο βράδυ: “Θέλω να ζήσετε καλά. Πεθαίνω για την πατρίδα και τα ιδανικά μου. Αν κάνετε γιο, να του δώσετε τ’ όνομά μου”. Κι ο αδελφός του Δημήτρης ονόμασε την κόρη του Νίκη»

24 Οκτ 2009

Ολυμπιακός- Εργοτέλης 2-1


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-1   

 by pepe

Την έβδομη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε η ομάδας μας με ανατροπή και γκολ στο 85', παραμένοντας έτσι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Κακή εμφάνιση απο την πλειοψηφία των παικτών, σημάδια κούρασης αλλά και αδιαφορίας ήταν τα αίτια που παραλίγο να κοστίσουν τους τρεις βαθμούς της νικης. Ιδιαίτερα ψυχομένοι εμφανίστηκαν οι φιλοξενούμενοι, εν αντιθέση με το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τους γκέι.. Τα γκολ οι Μήτρογλου (38') και Ντούντου (85'). Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε για τους κρητικούς ο Σασιασβίλι στο 22'.

ΥΓ.  Λανθασμένη η επιλογή του τεχνικού τιμ η χρεισημοποίηση του Άκη σε ρόλο δεύτερου επιθετικου και κάπως αργοπορημένη η είσοδος του Ζαιρί..
ΥΓ.2 Αλλά έτσι όπως τα κατάφερε η διοίκηση το καλοκαίρι είναι λογικό να αναγκάζει τώρα τον Ζίκο να προβαίνει σε αλχημίες..
ΥΓ.3 Και μιας και αναφέρθηκαμε στον βραζιλιάνο: Ναι κόουτς έξυπνος άνθρωπος ειναι ο Σώκος και με το παραπάνω μάλιστα... Καλές και κυρίως δαπανηρές μεταγραφές, είναι διαθετοιμένος να κάνει????
ΥΓ.4 Αν δεν υπήρχε το δύχτι, υπήρχε περίπτωση ο Ρουμπάκης-Πουστράκης να ξαπλάρει παριστάνοντας τον τραυματία για κανά 5λεπτο μπροστά στην -7- ?????
Αρε θείε...Αρε θείε...
ΥΓ.5 Καραγεωργίου είσαι πουτάνας γιος.. γαμιέσαι εσυ και ο παναθηναικός..
ΥΓ.6 Εντάξει ρε μάγκες, είπαμε καύλα τα γκολ στο τέλος.. Δεν χρειάζεται όμως να μας βγαίνει η ψυχή και με ομαδίτσες της σειράς..
ΥΓ.7 Ακολουθεί εκδομούλα στις Σέρρες για το κύπελο..

Άρης - Ολυμπιακός 78-85


by  pepe

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το ελληνικό πρωτάθλημα η ομάδα του μπάσκετ.. Χωρίς να πιάσει και κάποια σπουδαία εμφάνιση ο ΘΡΥΛΟΣ έκανε το διπλό μέσα στο σάπιο μήλο νο2 με μπροστάρηδες τους εξαιρετικόυς Κλέιζα και Τσίλντρες. Πολύ καλοί και οι Μπέβερλι, Βούισιτς.

Τα δεκάλεπτα: 16-20, 36-43, 55-60, 78-85
Ολυμπιακός (Τομιτς): Παπαλουκάς, Τσίλντρες 17, Βούιτσιτς 10, Γουέιφερ 2, Μπουρούσης 6, Κλέιζα 24, Βασιλόπουλος 8, Γλυνιαδάκης, Μπέβερλι 11, Τεόντοσιτς 3


ΥΓ.  Ρε Μπαναότη, άρχισες τα γνωστά σου πάλι..?? Το ματσάκι ήταν για 20 ποντάκια στο χαλαρό και εσύ με τις εμμονές σου κατάφερες να το κάνεις ντέρμπι από το πουθενά.. Move, slow και άμυνα και τους έβαλες ξανά μεσ' στο παιχνίδι..Μία γαμημένη φορά δεν μπορείς να βάλεις στην ίδια πεντάδα την τριπλέτα Βον-Τσίλι-Κλέιζα και να τους αφήσεις να τρέξουν και να εκτελέσουν ελέυθερα????? Δεν θα σε αφήσουμε να κάψεις τον παιχταρά Γουέιφερ, ουτε να μεταχειρίζεσαι έτσι τον Μίλος.. Με τον 'αρχηγό' όμως μόκο εεε??
ΥΓ.2 Ο Παπαδογιάννης απέδειξε για μια ακόμη φορά τις πράσινες πεποιθήσεις του.. Τραγική μετάδοση, απαξίωση των παιχτών μας σε κάθε ευκαιρία και συνεχής υπενθύμιση των 'σημαντικών' απουσιών του σκόληκα.. Χαιλάιτ το παρατεταμένο 'ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ' στο τρίποντο του Χρυσικόπουλου..
ΥΓ.3 Τα πρωτα συμπεράσματα για την ποιότητα των νέων παιχτών ειναι προτιμότερο να εξαχθούν μετά την πάροδο τουλάχιστον 7-8 παιχνιδιών..
ΥΓ.4 Ακολουθεί το παιχνίδι στην Ισπανία με την αποδυναμωμένη φετος Μάλαγα του 'δικού' μας Γιωργάκη... Η νίκη απλά..επιβάλεται.
Υ.Γ.5 Αν η ομάδα ποδοσφαίρου έχει αριστερό εξτρέμ,άλλο τόσο έχει καί η μπασκετική προπονητή.
Εως ότου βρεί..εμείς θα 'βλέπουμε' μόνο τον Τόμιτς στον πάγκο.Αδερφοπουλαίοι...στήν άμμο παλάτια?
Υ.Γ.6 Ο pepe δε φέρει καμία ευθήνη για το υ.γ.5...:P

23 Οκτ 2009

Ολυμπιακός-Ορλεάν 94-72






by pepe

Στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας και για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό του, ο Ολυμπιακός πέρασε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στην αδύναμη Ορλεάν. Παίζοντας αρκετά καλά κατά διαστήματα και έχοντας κορυφαίο τον Λίνας Κλέιζα (23 π, 9 ρ.) η ομάδα μας μπήκε με το δεξί στη νέα σεζον. Πολύ καλος και ο Τσίλντρες 15. Τα δεκάλεπτα: 18-15, 44-30, 66-49, 94-72

Ολυμπιακός (προνοτητηςΤΟΜΙΤΣ)
Παπαλουκάς 5 (1), Τσίλντρες 15, Βούιτσιτς 10, Μπουρούσης 2, Χαλπερίν 5 (1), Κλέιζα 23 (9ρ.), Βασιλόπουλος 6 (2), Γλυνιαδάκης 4, Μπέβερλι 6 (1), Τεόντοσιτς 7 (1), Σλούκας 1, Ουέιφερ 10.
ΥΓ.  Ο Μπαναότης δείχνει(??) να βάζει μυαλό. Εμφανής η προσπάθεια της ομάδας να 'τρεξει' και πολύ καλή διαχείρηση του ρόστερ. Σωστή και η απόφαση να μείνει εκτός Α1 ο Γιοτά(μ).

ΥΓ2. Μπορεί να ειναι ακόμα νωρίς, πιστεύω όμως ότι η τριπλέτα Βον,Τσίλντρες,Κλέιζα ικανή να μας επαναφέρει στους τίτλους απο μόνη της.

ΥΓ3. Κανείς μας δεν γουστάρει τη νέα τάξη πραγμάτων στο Σεφ ( ηχητικά, dj, διαγωνισμούς κλ.) αλλά η παρουσία μας σε κάθε αγώνα επιβάλεται.

ΥΓ4. Ακολουθέι το παιχνίδι με τον σκόληξ στο Αλεξάνδρειο. Παρά την σωστή αντικατάσταση του 'λίγου' Ματσόν με τον Κατσικάρη και την προσθήκη του πολύ καλού Μάιλς, η νίκη πρέπει να έρθει με συνοπτικές διαδικασίες.

Υ.Γ.5 Κάυλα η ριγωτή.Κάλιο αργά...

21 Οκτ 2009

Ολυμπιακός-Σταντάρ Λ.

ΚΑΥΛΑ ..



OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ 2-1
ΚΑΥΛΑ
Δεύτερη νίκη της ομάδας μας για την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με ανατροπή και γκολ στο ενενηνταφεύγα.Υπομονή, καλό πασινγκ γκέιμ και ΕΠΙΘΕΣΗ ηταν οι επιλογές του Ζικο που στο τέλος τον δικαίωσαν. Κορυφαίος ο 'εγκεφαλικός' Μαρέσκα και πολύ καλός ο Γκα(υ)λέτι. Τα γκολ της ομάδας μας σημείωσαν
οι Μήτρογλου(43') και Στολτίδης(93'). Το σκορ είχε ανοίξει για τους βέλγους ο Ντε Καμάργκο στο 37'.

ΥΓ.  Γκολ στις καθυστερήσεις σε εντος εδρας παιχνίδι και σε τοσο σημαντικό παιχνίδι δεν είχαμε δει ποτέ... ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΥΓ.2 Το πέταλο στάθηκε στο ύψος του όπως πάντα κυρίως για το ότι κανείς μας δεν σταμάτησε να εμψυχώνει με φωνή την ομάδα ακόμα και όταν όλα έδειχναν να είχαν κριθεί... Περιμέναμε κάτι ανάλογο και από το υπόλοιπο γήπεδο..
ΥΓ.3 Τη νίκη αυτή τη χαρήκαμε ακόμα πιο πολύ διότι επιτεύχθηκε με τον τρόπο που κάθε γαύρος γουστάρει. Επιθεση, επίθεση, επίθεση... Αυτά που τόσα χρόνια ειρωνευόμασταν στους γκέι (ταμπούρι και τσούκου τσούκου) δεν γουστάρουμε να τα φαμε τώρα στη μάπα, οπώς κάποιοι προσπάθησαν να κάνουν.
ΥΓ.4 Ακολουθεί το παιχνίδι με τον τέλη στο Ναό.. Ο γιδοβοσκός με τα πράσινα αισθήματα πρέπει να τύχει ανάλογης περιποίησης.. Και η ομάδα του..
Y..Γ.5Αυτό που ΄γινε στο 90+,στη φάση του γκόλ,με πήγε κάποια χρόνακια πίσω ..
8-9 σκάλοπάτια κάτω ..κάθε σκαλοπάτι  και μελανιά.Πάντα τέτοια,εστω κ'αν μείνουμε χωρίς δόντια και  πλευρά στο τέλος


19 Οκτ 2009

Eκδρομή στίς Σέρρες



Ο σύνδεσμος διοργανώνει εκδρομή στίς Σέρρες στις 27/10 για τον αγώνα κυππέλου.
Περισσότερες πληροφορίες εντός τών επομένων ημερών
Σεξ και βια,και στη Μακεδονια

18 Οκτ 2009

Oλυμπιακός-Αστ.Τρίπολης 3-0



Επιτέλους είδαμε μπαλίτσα...Μπαλίτσα απέναντι στα δρεπάνια του Αστέρα που επί 90' είχαν την ασυλία του κόρακα...Αρμπακιόλη(δέν γνωρίζουμε αν εχει μηχανάκι..)
Τα γκόλ Μέλμπεργκ,Μήτρογλου,Ζαιρί
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος (77'Ζεβλάκοφ), Μπράβο, Μέλμπεργκ, Α.Παπαδόπουλος, Ντουντού, Μαρέσκα, Όσκαρ, Γκαλέτι, Μήτρογλου, Ντιόγο (16'Ζαϊρί)

υ.γ.1  Κετσπάγια μάθε πως είναι το να παίζεις μπάλα
υ.γ.2  Πιλάβιε ..η απόσυρση μοτοποδηλάτων μολις ξεκίνησε
υ.γ.3  Αυτοί οι ζέλες τελικά πρέπει να έχουν κάτι με τα τσιμέντα.Δέν έχουν αφήσει τοίχο για τοίχο που να μήν έχουν πλακωθεί μαζί του..
υ.γ.4 Ενας αδερφός μας βρίσκετε στο νοσοκομείο και χρειάζετε τη βοήθεια ολων μας..Γιά περισσότερα από κοντά.Οτι μπορεί ο καθένας μας

12 Οκτ 2009

Εισητήρια γιά Τρίπολη-Σταντάρ Λ.


Οσα μέλη του συνδέσμου γουστάρουν εισητήριο για ενα ή και για τα 2 μάτς που ερχονται απλά περνάνε απο πάνω και δηλώνουν συμμετοχή.Κρατήσεις τηλεφωνικές ή μεσω φίλων απλά δεν θα λαμβάνονται
Οσοι πιστέυουν οτι με το να ερθουν 1-2 μέρες πριν τον αγώνα να πληρώσουν συνδρομή και να αποκτήσουν εισητήριο απλά να μη κάνουν το κόπο, αν αυτός ειναι ο σκοπός τους.
Οσο για κάποιους που περιμένουν να περάσουν ,απο πανω, πριν τον αγώνα με τον..βαζελο ή την Αρσεναλ ''φροντίσαμε'' να τους βγάλουμε απ'τόν κόπο.Τέλος του μήνα τελειώνουν οι εγγραφές μελών...

υ.γ.1Καποια μικρα πράγματα εχουν αλλαξει.Καποια αλλα αλλάζουν σύντομα.Καποια ποιό μεγάλα είναι στο πρόγραμμα και θ'αλλάξουν στην ώρα τους.Μπορεί να βγάλουμε ''λούκι'' αλλά θα γίνουν.
υ.γ.2Τους χαιρετισμούς μας στα παιδιά της Λαμίας.Σύντομα θα τα ξαναπούμε ,είτε ειναι στο δρόμο για το γήπεδο ειτε στό δρομο για το σύνδεσμο.
υ.γ.3 Τα συλληπητήρια μας στην οικογένεια του ''ψηλού''...στούς υπόλοιπους τα ''χαιρετίσματά'' μας
υ.γ.4  Το magic bus επιστρέφει..Οταν πρέπει,όπως πρέπει,γιατί έτσι πρέπει...

8 Οκτ 2009

Old school stories part 2



Θύρα 7 - "Αλεξάνδρειο 93"

Αγώνας ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. 600 ηρωικοί οπαδοί του Ολυμπιακού και μέλη της Θύρας 7 ανηφορίζουν στη Θεσσαλονίκη. Το κλίμα είναι τεταμένο όπως πάντα τέτοιες εποχές και οι μπάτσοι βάζουν μπροστά το πιο δολοφονικό σχέδιο της δεκαετίας.
Οι Ολυμπιακοί τοποθετούνται στο πέταλο του Αλεξάνδρειου Μελάθρου και όχι ως συνήθως στην άκρη ώστε να υπάρξει τοίχος από τη μια και από την άλλη αντίπαλοι οπαδοί. Τα Παόκια τρελαίνονται με το θειο Δώρο των Μπουγατσομπάτσων (οι οποίοι βέβαια μας έχουν καλωσορίσει στα Μάλγαρα με το θεϊκό "Καλημέρα γαμώ το Χρι… σας, βρωμεροί κωλόγαυροι, της μάνα σας το μουνί και καλή διαμονή στη πόλη μας"). Οι μπάτσοι δεν μας θέλουν στη Θεσσαλονίκη καθόλου γιατί πάντα γίνονται επεισόδια και βρίσκουν αυτό το τέχνασμα της τοποθέτησης σε λάθος σημείο του γηπέδου για να μας αναγκάσουν να σκεφτούμε πολύ καλά επόμενη ανάβαση μας. Τα Παόκια όπως προανέφερα τρελαίνονται και με το που σκάμε μέσα αρχίζουν εν χορό "Θρύλε θυμήσου το '81…" με πρώτο και καλύτερο τον ένα και μοναδικό(Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε), πέφτουμε με την μια στους μπάτσους προκαλώντας γενική έκπληξη αλλά και οργή συνάμα στα Παόκια τα οποία φεύγουν και αδειάζει ένα μεγάλο μέρος του γηπέδου. Το κακό δεν θα αργούσε να γίνει. Ξαφνικά το γήπεδο γεμίζει ξανά και οι καβάτζες των Παοκτζήδων κάνουν την εμφάνιση τους. Νιπτήρες, πέτρες, σιφόνια, ξυλά, ζάντες από μηχανάκια εκτοξεύονται με μανία προς το μέρος μας με πλήρη σταρχιδισμό της Αστυνομίας. Κεφάλια ανοίγουνε, αίματα παντού, ημιλυπόθιμοι άνθρωποι και κόλαση παντού. Τα "υλικά" επιστρέφονται αλλά τότε οι μπάτσοι σαλεύουν ξαφνικά και η ροπαλιά πάει σύννεφο. Ξαφνικά ο προπονητής της ομάδας μας παίρνει time out και ενώ ο Πάσπαλιε είναι με διάστρεμμα ελαφριάς μορφής, ο προπονητής λέει στο γιατρό "ο Ζάρκο δεν έχει τίποτα, ανέβα να δεις πως είναι τα παιδιά επάνω." Ο γιατρός ανεβαίνει και μέσα στο χάος κάνει ότι μπορεί. Το παιχνίδι τελειώνει και ο Ολυμπιακός χάνει με 20 πόντους διαφορά και σχεδόν αμαχητί. Ο προπονητής έχει περάσει εμφανέστατα την ανησυχία του για τους οπαδούς στην ομάδα και η ομάδα δεν παίζει με καθαρό μυαλό. Τα Παόκια πανηγυρίζουν έξαλλα και η ομάδα του Ολυμπιακού πάει προς τα αποδυτήρια. Ξαφνικά όμως τα πάντα τα σκιάζει μια ιαχή που ήταν τόσο δυνατή που καταλαβαίνεις αμέσως πως δεν μίλαγε το κατά πολύ ταλαιπωρημένο σώμα αλλά η υγιέστατη καρδιά.
"Θρύλε θυμήσου μια ζωή μαζί σου!", ακούγεται μια φορά και τα Παόκια σιωπούν και αλληλοκοιτάζονται γεμάτοι έκπληξη.
"Θρύλε θυμήσου μια ζωή μαζί σου!"
"Θρύλε θυμήσου μια ζωή μαζί σου!"
Οι 600 ηρωικοί οπαδοί άλλοι με δεμένα κεφάλια άλλοι με σκισίματα και μώλωπες και άλλοι με σκισμένα ρούχα είναι παρών. Είναι παρών και δίνουν την τελευταία ικμάδα των ελάχιστων πλέον δυνάμεων τους για να ακούσουν όλοι πως θα είμαστε για πάντα μαζί με τον Ολυμπιακό.
Ο προπονητής της ομάδας μας πριν μπει στη φισούνα, γυρνάει μας κοιτάζει και προστάζει να μην μπει κανείς στα αποδυτήρια. Μάλιστα τον Roy Tarpley τον σέρνει σχεδόν έξω και έρχονται όλοι μπροστά μας. Ο προπονητής βουρκώνει και κάνει βαθιά υπόκλιση, ακολουθούν και οι παίκτες. Τα λίγα εναπομείναντα Παόκια έχουν πάθει αραμπαμπίλα και σιγά σιγά φεύγουν. Το κεφάλι μου πάει να φύγει από τον λαιμό μου όπως και όλων των άλλων βέβαια, αλλά στα αρχίδια μας όμως. Το γήπεδο αδειάζει και το πανηγύρι αρχίζει. Ένας παλιός καλός οργανωτής φωνάζει το παρασύνθημα "Μας λένε άρρωστους τρελούς…". Η ώρα είναι 21:30 και ξέρουμε πως πριν τις 1 δεν πρόκειται να βγούμε έξω. 11:30 περίπου ακούγεται το ίδιο σύνθημα ακριβώς χωρίς σταματημό ούτε για 30''. Ο κολλητός και παντοτινός σύντροφος στα γήπεδα μου ψιθυρίζει με το κεφάλι δεμένο σαν μούμια "Μαλάκα θα πεθάνω δεν αντέχω άλλο, αλλά έχω καυλώσει τόσο που θα σταματήσω να τραγουδάω μόλις μπω στο σπίτι μου". Και όμως η νευρική ξανθιά φιγούρα ξαναβγαίνει στο γήπεδο. Μαζί με τον αρχηγό τότε Παναγιώτη Φασούλα ντυμένο με εμφάνιση ταξιδιού έρχεται κοντά μας ακριβώς από κάτω.
"Σας αγαπώ όλους, είσαστε όλοι καλά;", ρωτάει.
"Ολυμπιακός - Ολυμπιακός", η απάντηση.
"Καλό ταξίδι ρε μάγκες να 'χετε και καλή υγειά"
"Ιωαννίδης - Ιωαννίδης", ξανά μανά.
"Μια χάρη ρε αλάνια μόνο κάντε μου, όταν κατεβούνε για τον Β γύρο τα μουνιά, σας παρακαλώ γαμήστε τους την παν…α όπου και αν τους βρείτε και εγώ θα είμαι πλάι σας ότι και αν συμβεί".
"Ξανθέ το λόγο μας, δεν θα πλησιάσει κανένας το ΣΕΦ τότε", απάντησε κάποιο γνωστό στέλεχος.
Και στις 20 Μαρτίου του 1994 το κάναμε αλήθεια ρε Γιάννη.

Ακόμα απολιθωμένα στο Κατ είναι τα αρχίδια. 

Old school stories part 1


Aπό σήμερα ξεκινάμε την ανάρτηση καποιων επιλεγμένων αρθρων-ιστοριών απλα και μόνο για να τα θυμουνται οι παλιότεροι.Να θυμούνται βασικά κάποιους απ΄τους λόγους που μπορούν να περηφανέυονται 10..15 ή και 20 χρόνια μετά, φορώντας το ''7'' στο ύψος της καρδιάς
Οι νεότεροι ας φτιάξουν τις δικές τους ιστορίες.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ηταν Κυριακη μεσημερακι 12.30 περιπου πριν απο ματς με Παναθηναικο (1-1 το γκολ ο Μουστακιδης στο 5')
Η βροχη ολο κ πιο εντονη και οι περιπου 1000 Ολυμπιακοι ηταν αραγμενοι στα γυρω σουβλατζιδικα , καφετεριες κ υποστεγα για να προφυλαχτουν απο την βροχη. Περιμεναμε να περασει λιγο η βροχη για να ξεκινησουμε με τον ηλεκτρικο για Οακα οταν ξαφνικα μερικοι δικοι μας ηρθαν τρεχοντας απο την Αθηνας να μας που οτι περιπου 400 βαζελοι κατευθηνονται με μαδερια προς Μοναστηρακι.
Η αντιδραση μας ηταν αμεση και συντονισμενη,αφου καβατζωθηκαμε με οτι βρηκαμε, βγηκαμε ολοι μαζι για πορεια μεχρι την Ομονοια για να συναντηθουμε με τους λαγους .
Η πορεια δεν κρατησε πανω απο 5 λεπτα στα 200 μετρα τους ειδαμε και αμεσως τους επιτεθηκαμε,η περιοχη εγινε εντελως μπουρδελο
πολλοι βαζελοι εμπαιναν σε μαγαζια της Αθηνάς για να σωθουν ,αλλοι αφου μας πεταξαν οτι ειχαν αμεσως γυρισαν πλατη.
Οταν εφτασαν 2 διμοιριες ματ το σκηνικο ειχε τελειωσει και γρηγορα επιστρεψαμε στο Μοναστηρακι για να παμε Οακα.
Στην διαδρομη οι βαζελοι πηραν ενα δευτερο μαθημα στο σταθμο του Ηρακλειου που τολμησαν να μας πεταξουν πετρες μεσα απο τον σταθμο αλλα οσοι δεν γλυτωσαν το πληρωσαν πολυ ακριβα.
_____________________________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________________
Η πορεια ξεκινησε με 2 τρενα απο Μοναστηρακι για Ειρηνη.
Ο πρωτος συρμος δεν ειχε προβλημα εφτασε στην Ειρηνη χωρις τιποτα ιδιαιτερο στην διαδρομη ο δευτερος ομως επεσε σε μπλοκο 300
βαζελων στην Βικτωρια,αφου μας πεταξαν οτι ειχαν κ δεν ειχαν,οι πορτες του συρμου ανοιξαν κ αρχισε το πανηγυρι ,οι βαζελοι μπουρδουκλοθηκαν στις σκαλες κ εφαγαν αλυπητο ξυλο,καποιοι βλακες μπηκαν σε ενα γυαλινο κουβουκλιο του σταθμου που ηταν μεσα αυτος που εδινε εισιτηρια κ εφαγαν ολα τα γυαλια επανω τους,αλλα εχασαν τα παπουτσια τους ,τα ματ δεν μπορουσαν να κατεβουν στο σταθμο ανεβηκαν αρων αρων οι βαζελοι κ τους συγκεντρωσαν πιο πανω κ τους πηγαν στην Αττικη.
Μολις μπηκαμε στο Οακα δωνουσε απο εμας η ατμοσφαιρα φωναζοντας ''Βικτωρια,Βικτωρια''
Η πλακα ειναι οτι λαγοι το τελειωμα του σκηνικου το εχουν και στα site τους και περιφανευονται γι αυτο...!
Περιπου 2 ωρες πριν το παιχνιδι ειχαμε πιασει το πεταλλο που βλεπει στην Ειρηνης,ημασταν περιπου 10000 και ανταλασαμε συνθηματα με τους λαγους οι οποιοι καθοντουσαν στην μιση 4 και σε ολη την 6.
Παρεπιπτωντως ματ αναμεσα μας δεν ειχαμε αλλα μονο απλους αστυφυλακες,αντι για να κανουν τουμπεκι οι βαζελοι εβρισαν νεκρους
και χωρις δισταγμο βρεθηκαμε στις θεσεις τους και αρχισε ενα τρελο τρελο πανηγυρι με πολυ ξυλο και αρπαγη των πανο τους.
Οταν εμφανιστηκαν τα ματ μετα απο κανενα εικοσαλεπτο το σκηνικο ειχε τελειωσει.
Η πλακα ειναι οτι οι βαζελοι ξαναμπηκαν στο γηπεδο ακριβως με την εναρξη του αγωνα.

.υ.γ.Δεν μας αρεσει η βια....μας καυλώνει 

7 Οκτ 2009

Συνδρομές-εισητήρια



Ο σύνδεσμος ανακοινώνει οτι τέλος του μήνα ολοκληρώνονται οι εγγραφές των μελών του
Απο 1η Νοέμβρη και μετά δεν θα γίνετε δεκτό κανένα νέο μέλος όποιος και αν είναι αυτος
Επίσης μετά απο απόφαση του ο σύνδεσμος ανακοινώνει οτι για οποιοδήποτε παιχνίδι εισητήρια θα πέρνουν τα μελη του και μόνο.Εστω και αν υπάρχει ''περίσσευμα''
Αυτά που ξέραν καποιοι θα τα ξεχάσουν.
Ολοι είναι αναγκαίοι αλλα αναγκαία είναι και η σωστη λειτουργία του συνδέσμου.

6 Οκτ 2009

Διαρκείας ερασιτέχνη



Διατίθονται απο χθές τα νέα ενιαία(πόλο κ' βόλλευ ανδρών-γυναικών)διαρκείας  του ερασιτέχνη
Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για αυτό το κομμάτι του Ολυμπιακού ειναι να δώσουμε το ''αστείο'' ποσό των 50ευρώ
Μας εχουν χαρίσει ατέλειωτες χαρές σε Ελλάδα και Ευρώπη και συνεχίζουν
Αξίζουν τη στήριξη ολων μας και πρέπει να την εχουν
Το εχουν κερδίσει..
Ολυμπιακός δεν είναι μόνο Καραισκάκη η ΣΕΦ

4 Οκτ 2009

Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 0-3



Με σύστημα 4-4-2 γιά πρώτη φορά φέτος η ομάδα έριξε 3 γκολάκια στά πρώτα 40' και καθάρισε ενα ακόμα ματς.Ο γολγοθάς των συνεχώμενων παιχνιδιών τις τελευταίες 2 εβδομάδες τελειωσε
Ο Ζίκο με τους συνεργάτες του εχουν τώρα μια μικρή ευκαιρία να διορθώσουν οτι προλαβαίνουν μια και υπάρχει κενό διάστημα 2 εβδομάδων μέχρι το επόμενο ματς με τον Αστέρα στον Καραισκάκη
Tα γκολ Οσκαρ-Ντούντου-Ντιόγκο o

υ.γ.εισητηριο 25 και 35 ευρώ για να μπείς στο σεισμόπληκτο γήπεδο του Κομπότη...ακόμα και στα μπουρδέλα υπάρχει αξιοκρατία στο τι πληρώνεις.Δίνεις 15 γτ πέταλο στο Καραισκάκη και 25 στο τσαντιράκι?
υ.γ.2 Αν κάποιοι δεν κάνουν κάτι γι'αυτό(τιμές) μήπως πρέπει να δώσουμε μονοι μας τη ''λύση'' ?
υ.γ.3 Εκεί στη Λιβαδειά βάλτε κανα πυλώνα της ΔΕΗ και καμιά ταμπέλα...Δε χρειάζετε να ''γνωρίσει'' κάποιος ολο το νομό μέχρι να βρεί το δρόμο της επιστροφής
υ.γ.4 ωραιος κόσμος-κερκίδα για Λεβαδειά..

υ.γ.5 Still drunk,still proud..still sick !!