30 Αυγ 2010

Όχι στους ολυμπιακάρες ΝΑΙ στον ΘΡΥΛΟ!! (Ultras.gr)


Δεν πρόλαβε καλά καλά να αρχίσει η χρονιά και να οι ολυμπιακάρες ξεπρόβαλαν...
Δημοσιογραφίσκοι που πουλάνε και καλά την ολυμπιακοφροσύνη τους και το παίζουν μεγάλοι Ολυμπιακοί ανοίγουν ή γράφουν ο ένας μετά τον άλλο σε ιστοσελίδες αμφιβόλου προέλευσης και αμφιβόλων ερυθρόλευκων αισθημάτων και παραμυθιάζουν τον κόσμο για οτιδήποτε έχει σχέση με τον Θρύλο μας.

Ένα redplanet που επειδή έχει 55χιλιάρικα φίλους στο facebook νομίζει ότι θα κινεί τα νήαμτα στον Θρύλο και θα λέει ποιος θα παίξει, πότε θα παίξει, ποιος θα φύγει, γιατί να φύγει, ποιος θα έρθει, σε ποιο γήπεδο θα παίξουμε πως θα στηρίξουμε την ομάδα και άλλα. Φυσικά σε όλα τα παραπάνω είναι εμφανέστατο καάθε φορά το μήνυμα που θέλουν να περάσουν και φυσικά μόνο το δικό τους είναι το σωστό...
Ολυμπιακάρες της πλάκας και κωλοτούμπες πρώτης γραμμής τα ερυθρόλευκα Site όπως το παρπάνω αλλά πολλές φορές και το gavros.gr αλλά και τα υπόλοιπα γνωστά Sites μας έχουν ζαλίσει τα.... με την παπαρολογία τους όλη την χρονιά και ειδικά φέτος. Την μια μέρα θεός ο ένας την άλλη για δρόμο και ανύπαρκτος. Για να μην ξεχνάμε βέβαια ξέρουμε καλά ποιοι ανοίγουν τα site τι σκοπό έχουν και ποιοι είναι από πίσω από αυτούς...

Ε, παλίκαροι... ξεκολλάτε λιγάκι από το καλάμι, υπάρχετε για να ενημερώνετε τον κόσμο και όχι για να πουλάτε την ιδέα σας και τον παίχτη που προμοτάρει ο μάνατζερ που σας σφυρίζει πληροφορίες...
Αφήστε την ομάδα στην νέα προσπάθεια να σταθεί στα πόδια της και αν είναι να συντηρείτε τις σελίδες σας φροντίστε να γράψετε κανα σοβαρό άρθρο να ενημερωθεί ο κόσμος του Θρύλου για σοβαρότερα θέματα από την προσωπική σας άποψη για τοαν ο Χ παίχτης ή προπονητής έχει άλλο πλάνο στο μυαλό του απόαυτό που θέλετε εσείς να περάσετε.

Χάσαμε εχθές ένα παιχνίδι και φυσικά όλοι (και περισσότερο ο Λαος του Θρύλου) έχουμε στεναχωρεθεί. Στήριξη όμως σε μια νέα προσπάθεια σημαίνει πραγματική στήριξη. Σας αρέσει ή όχι αυτός που θα αποφασίζει πότε στηρίζουμε και πότε βγάζουμε το μαστίγιο είναι ένας και μόνο, ο μοναδικός ερυθρόλευκος ωκεανός, ο κόσμος του Θρύλου.

Ελάτε και μείνετε εκεί που σας αντιστοιχεί, στην πραγματική ενημέρωση κι αφήστε τα παιχνίδια εκτός γιατί μάτια έχουμε και βλέπουμε και μυαλό έχουμε να θυμόμαστε...

Τώρα αδέρφια Ολυμπιακοί, γνήσιοι και όχι παιδάκια κάθε κατεθυνόμενου ή κάθε και καλά σπόνσορα, δεν έγινε τίποτα. Ένα παιχνίδι χάθηκε αλλά ο πόλεμος για το πρωτάθλημα μόλις άρχισε και ως γνωστόν ο κόσμος του Θρύλου, οργανωμένοι και μη, ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή για να κερδίζουμε τις μάχες στο όνομα του Ολυμπιακού μας.

Με Ολυμπιακούς χαιρετισμούς,
Ultras Olympiakos Gate 7

Υγ: Φέτος δεν ήταν η χρονιά που διατυμπάνιζαν υπουργοί και παράγoντες ότι θα υπάρχουν πάλι μετακινήσεις; Τι θα γίνει δηλαδή; Θα πάμε όπου πήγαμε και πέρισυ; Θα εξαρτiόμαστε από τον κάθε παράγοντα του χ ηρακλή ή την κάθε παε για το αν θα δούμε την ομάδα μας; Ζούμε σε ελεύθερη κοινωνία; Γιατί εμείς νομίζουμε οτι βιώνουμε τον μεγαλύτερο κοινωνικό ρατσισμό των τελευταίων τουλάχιστον 3 δεκαετιών... ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Υγ2: Χανούμια;; Τι είναι αυτό;; Ανύπαρκτοι...
Υγ3: Ναι δεν είμαστε σύνδεσμος... είμαστε group αλλά σα δημοσιογράφοι της πλάκας που είστε που να καταλάβετε τη διαφορά;
Υγ4: Μην γελάτε μερικοί επειδή δε σας γράφουμε μέσα... κι εσάς εννοούμε...
Υγ5: ΘΡΥΛΕ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΘΑ 'ΝΑΙ Π
ΑΝΤΟΥ ΚΟΝΤΑ Η ΘΥΡΑ Η 7!!

29 Αυγ 2010

Ηρακλής-Ολυμπιακός 2-1

 
Έσπασε την παράδοση ο Ολυμπιακός και έκανε ποδαρικό με το αριστερό μετά από πολλά, πολλά χρόνια. Τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός ηττήθηκε σε πρεμιέρα πρωταθλήματος ήταν πριν ακριβώς από 23 χρόνια - πιο συγκεκριμένα στις 06/09/1987, όταν ηττήθηκε με 3-1 στο Αλκαζάρ από τη Λάρισα. Ο δε Ηρακλής στις τρεις τελευταίες πρεμιέρες του στο Καυταντζόγλειο μετρούσε δύο ήττες και μία ισοπαλία. Αρκούσε τελικά ένα 20λεπτο... αραλίκι από πλευράς Ολυμπιακού για να μετατραπεί ένα εύκολο φαινομενικά "διπλό" σε φιάσκο και το 0-1 να γίνει 2-1. Σε κακή βραδιά τα περισσότερα αστέρια της ομάδας με φωτεινή εξαίρεση τον Γιάννη Φετφατζίδη που πήρε φανέλα βασικού και πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Μήτρογλου (που είχε χάσει γκολ που δε χάνεται λίγα λεπτά νωρίτερα) αλλά κατάφερε να χάσει το ματς από γκολ των Μάρα και Βέλλιου, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να βάλουν "από κάτω" τον αιώνιο δεύτερο που την Παρασκευή παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στην Ξάνθη...
 
 
Υ.Γ. 1 : Δεν έχω διάθεση να δω τη θετική πλευρά του πράγματος (πρώτη αγωνιστική, βαριά πόδια από την προετοιμασία, απουσίες, καλή εμφάνιση ορισμένων παικτών κλπ κλπ) γιατί ήττα από ΑΥΤΟΝ τον Ηρακλή δεν χωνεύεται. Μπορεί να σταθεί κανείς στο οτι ο Ολυμπιακός σε κάποια διαστήματα του αγώνα έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, με τη μπάλα κάτω, με πρέσινγκ, με ευκαιρίες. Να πεί κανείς οτι μόλις "δέσει" η ομάδα θα παίζει ωραία μπάλα. Να πεί οτι χάσαμε ευκαιρίες και οι άλλοι με τέσσερις φάσεις έβαλαν δύο γκολ. Αλλά, που να πάρει και να σηκώσει, για ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΑ η ομάδα προετοιμαζόταν ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Με τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις να μας αφήνουν χρόνους από τις 05/08, ένας και μοναδικός στόχος υπήρχε όλο αυτό το διάστημα : Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Καυταντζόγλειο. Και δεν μιλάμε τώρα για γκέλα, μιλάμε για ήττα με το "Η" κεφαλαίο. Πόσο μάλλον όταν δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε το στραβοπάτημα του βάζελου και όχι μόνο αυτό, αλλά βρεθήκαμε και από κάτω.

Υ.Γ. 2 : Ο Ολυμπιακός από το 70' και μετά δεν υπήρχε στο γήπεδο. Όταν ο Ουζουνίδης άλλαξε το σύστημα του σε 4-4-2 και οι μέσοι μας έπρεπε να πρεσάρουν, δεν υπήρχε άνθρωπος να το κάνει. Ο Ντουντού δεν πρεσάρει εδώ και 2 χρόνια που είναι στην ομάδα, οπότε αποκλείεται να πρέσαρε τώρα. Ο Ιμπαγάθα δεν φημίζεται για τα αμυντικά του προσόντα, ενώ ο Φουστέρ δεν φημίζεται... τέλος πάντων δεν ξέρω για τι ακριβώς. Το αποτέλεσμα είναι οτι από το 70' και μετά παρουσιάσαμε μια μεσαία γραμμή Ελβετικό τυρί και μια άμυνα σουρωτήρι που έμπαζαν από παντού.

Υ.Γ. 3 : Χώρια από τις ευθύνες σε επίπεδο παικτών, ευθύνη έχει και ο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος επέμεινε να διατηρεί στην 11άδα τον Φουστέρ που φάνηκε ελάχιστα στο ματς και δε βοήθησε πουθενά, ενώ φάνηκε μόνο σε μια πάσα που έδωσε στον Μήτρογλου στο πρώτο ημίχρονο. Με την αποχώρηση του Ουρτάδο από τον αγωνιστικό χώρο και την ταυτόχρονη παρουσία Ντουντού, Ιμπαγάθα και Φουστέρ δεν έμεινε κανείς να μαρκάρει με αποτέλεσμα η μεσαία γραμμή να θυμίζει ανασταλτικά τα περυσινά χάλια. Και στο τέλος είπε και το "χρειαζόμαστε έναν τέτοιο παίκτη" (για τον Φουστέρ) και μας ξέρανε.

Υ.Γ. 4 : Ναι, η ομάδα θα βελτιωθεί στη συνέχεια. Το θέμα είναι πόσο μακριά "στη συνέχεια" θα είναι. Το πρόγραμμα μας τις προσεχείς αγωνιστικές είναι βατό και δε δικαιολογείται καμμία γκέλα. Δεν έγινε ξαφνικά Primera Division η Σουφρολίγκα για να φοβόμαστε τον κάθε φίτσουλα και τον κάθε αναξιοπαθούντα.

Υ.Γ. 5 : Τώρα θα πάρει μια μικρή γεύση ο Μαρινάκης για το τι συμβαίνει στον Ολυμπιακό όταν στραβώνει κάτι. Καλύτερα ίσως τώρα που είναι νωρίς. Ωραίοι οι ύμνοι και τα ευχολόγια και τα "μπράβο Βαγγέλη", να δεί λίγο και τη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού.

Υ.Γ. 6 : Χρειαζόμαστε κι άλλον αμυντικό χαφ. Και τερματοφύλακα. Όλο λέμε "είμαστε πλήρεις" και όλο τρύπες ανακαλύπτουμε στο ρόστερ.

Υ.Γ. 7 : Μάζεψαν γέρους, γριές, οικογένειες, από πόλεις, χωριά, κάμπους και λαγκάδια για να γεμίσουν το γήπεδο. Εκεί στη Θεσσαλονίκη να κρατήσουν αυτή την εικόνα στο μυαλό τους : Όσα εισιτήρια έκοψαν με τον Ολυμπιακό δεν θα κόψουν σε όλα τα υπόλοιπα εντός έδρας παιχνίδια τους.

Υ.Γ. 8 : Αυτοί που σχεδιάζουν τις φανέλες μας κάθε χρόνο, από ποιόν χασισέμπορα ψωνίζουν; Τέτοιες εμφανίσεις δε τις σχεδιάζεις νηφάλιος με την καμμία λέμε. Ρε μια ερυθρόλευκη όπως τη μάθαμε τόσα χρόνια ρε θέλουμε, αφήστε τους νεωτερισμούς.

Υ.Γ. 9 : Ο κολοσσός Μπουμσόνγκ άρχισε από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση να βγάζει τα λεφτά του. Μεγάλε Ολυμπιακέ Γιάννη "Τζίγκερ" Βαρδινογιάννη σε ευχαριστούμε. Βέβαια για να δυσκολέψουμε το βαθμό κατάκτησης του τίτλου πήραμε κι εμείς τον τιτάνα Μοδέστο.

Υ.Γ. 10 : Νικολάκης Νιόπλιας Θεός. Τον ρωτάνε στην συνέντευξη τύπου τη γνώμη του για τον Λουϊς Γκαρσία και λέει "ξέρω οτι παίζει στα άκρα και οτι μπορεί να παίξει και σαν δεύτερος επιθετικός". Θυμίζει την αξέχαστη δήλωση του Γιάννη Ιωαννίδη όταν στα μέσα της δεκαετίας του '90 τον ρώτησαν την γνώμη του για τον φερόμενο ως στόχο της ομάδας, Ντοκ Ρίβερς (μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ αλλά σε προχωρημένη ηλικία και με προβλήματα τραυματισμών) και ο "ξανθός" είπε το αμίμητο : "Ο Ντοκ είναι πολύ καλό παιδί, οικογενειάρχης, καλός χαρακτήρας". Τέζα όλοι.

Υ.Γ. 11 : Τέζα βέβαια και με τις δηλώσεις Μώραλη που είπε για τη διαιτησία. Ότι λάθη κι αν έκανε ο διαιτητής, είναι τόσο τραγική η εμφάνιση του τελευταίου 20λέπτου, τόσο ανύπαρκτος ο Ολυμπιακός που δε γίνεται να επικαλείται κανείς τη διαιτησία. Και στο κάτω κάτω 1η αγωνιστική είναι. Έξαλλοι είναι και στην ΠΑΕ λέει με τη διαιτησία του Σταθόπουλου. Εγώ πάντως θα συνιστούσα να μιλήσουν ωραία ωραία ο Μαρινάκης με τον Ερνέστο που τα βρίσκουν και να ξεκαθαρίσουν ήρεμα και απλά πως μπορεί να αποφευχθεί αυτό το τσίρκο του τελευταίου 20λέπτου. Γιατί αυτό δεν ήταν αποτέλεσμα κακής διαιτησίας, αλλά ομαδικής... άντε μη λερώσω το στόμα μου ακόμα δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα...

Υ.Γ. 12 : Ναι, ξέρω... Είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα, έχουμε άλλες 29 αγωνιστικές, χάθηκε ένα ματς μόνο κλπ κλπ. Το περυσινό πρέπει να γίνει μάθημα σε όλους μας και να βλέπουμε το σήμερα και όχι το... μεθαύριο. Μεθαύριο μπορεί ο Ολυμπιακός να ρίχνει τεσσαροπεντάρες σε όποιον βρίσκει, αλλά μπορεί και να μη δύναται να σταυρώσει νίκη. Η φετινή χρονιά είναι κρίσιμη από πολλές απόψεις και σίγουρα δε βοηθάει ιδιαίτερα να δίνεις ελπίδες στους πεθαμένους...

14 Αυγ 2010

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΡΟΜA 5-1



Από μικρό παιδί στο πέταλο χωμένος
να τραγουδώ για τον Ολυμπιακό
τα χρόνια πέρασαν κι ακομα καυλωμένος
την ίδια τρέλα έχω μέσα στο μυαλό
είσαι ο λόγος που υπάρχω που αναπνέω
θα στο φωνάζω θα στο λέω όσο ζω
και ένα πράγμα σου ορκίζομαι θεέ μου
δεν θα σε αφήσω μοναχό σου ούτε ένα λεπτό
Θρύλε ολέ ολεολεολεολεο
Θρύλε ολέ ολεολεολεολε
Θρύλε ολέ ολεολεολεολεο
τρελένομαι για σένα Ολυμπίακε


ΠΙΕΣΗ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 5ΑΡΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ...Είναι νωρίς ακόμα, βρίσκεται στον Πειραιά μόλις 4 μέρες, όμως ήδη άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα δείγματα γραφής της νοοτροπίας του Ερνέστο Βαλβέρδε στο αγωνιστικό παιχνίδι του Ολυμπιακού. Μπορεί να ήταν ένα φιλικό, όμως οι ερυθρόλευκοι απέναντι στην Ρόμα των αστέρων κατάφεραν να την κάνουν να φαίνεται μικρή ομάδα και την συνέτριψαν με 5-1. Μάλιστα ο Ολυμπιακός είχε και αρκετές απουσίες. Ρόμενταλ, Τοροσίδης και Μέλμπεργκ έμειναν στην εξέδρα, όπως και οι τραυματίες Χολέμπας, Μιραλάς και Βαλεριάνος.

Παρ’όλα αυτά η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε κατάφερε να αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις απέναντι στους Ιταλούς αν και επαναλαμβάνουμε βρίσκεται μόλις λίγες μέρες στον Πειραιά. Ιμπαγάσα, Ντουντού, Μήτρογλου, Φετφατζίδης και Σοϊλέδης σκόραραν για τον Ολυμπιακό, με τον Αργεντίνο να είναι ο MVP των ερυθρόλευκων, ενώ πολύ καλή απόδοση είχε και ο Μοδέστο ως κεντρικός αμυντικός.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποθεώθηκε από τον κόσμο του Θρύλου, όπως και οι Ριέρα, Ιμπαγάσα. Πάντως ο προπονητής του Ολυμπιακού έδωσε πολλές φορές οδηγίες όρθιος, δείχνοντας με τα χέρια του ή φωνάζοντας τι θέλει κατά περίπτωση από τους παίκτες του. Πίεση σε όλο το γήπεδο και κάλυψη των χώρων ήταν το πρώτο μέλημα για τον Ισπανό τεχνικό. 

http://www.rednews.gr/football.aspx?nid=5681&cid=n

6 Αυγ 2010



Κι όμως, τα καταφέραμε! Η φετινή ομάδα, άξιος συνεχιστής της περυσινής ομάδας που έσπασε όλα τα κοντέρ μαλακίας, κατάφερε να αποκλειστεί από ένα Ισραηλινό καφέ-μπαρ που έκανε 4 ολόκληρες φάσεις σε 2 ματς και να θυμίσει εποχές δεκαετίας του '80, τότε που αποκλειόμασταν απ'την Ευρώπη από τις Κραϊόβες και τις Γκόρνικ. Ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος ο σημερινός Ολυμπιακός, χωρίς φρεσκάδα, χωρίς καθαρό μυαλό, χωρίς ούτε έναν διακριθέντα και με τον Λίνεν να κάνει ότι μπορεί για να πείσει οτι... δε θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό, κάνοντας ακόμα χειρότερα τα πράγματα, έφαγε ένα γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και σε ένα ολόκληρο ημίχρονο κατάφερε να κάνει μόλις δύο φάσεις στην εστία του Στράουμπερ. Σε πολύ κακό σημείο έρχεται αυτή η ήττα-αποκλεισμός, μια ήττα που "πονάει" πολύ και σε πολλά επίπεδα, πόσο μάλλον όταν έρχεται από έναν αντίπαλο της πλάκας καθώς θα ενταθεί η παραφιλολογία για το μέλλον του Λίνεν, για τις επικείμενες μεταγραφές, για το τι μπορεί να κάνει η ομάδα στο πρωτάθλημα, όλα αυτά με την ανοχή της διοίκησης. Μιας διοίκησης της οποίας ο πρόεδρος κάνει μπανάκια στη Μύκονο και ο μεγαλομέτοχος τρώει σουβλάκια στου Καράμπαμπα...

http://www.pesetero.net/pesetero72_jml/index.php?option=com_content&view=article&id=556:----1-0-----&catid=37:matchescategory&Itemid=63 


Υστερόγραφα
Υ.Γ. 1 : Το καταφέραμε κι αυτό... Καταφέραμε να βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση από πλευράς γκρίνιας στην οποία βρισκόμασταν και στα πλέϊ οφ. Αυτός ο αποκλεισμός ήταν κακός γιατί φουντώνει τη γκρίνια, αναζοπυρώνει την προπονητολογία με ότι αυτό κι αν συνεπάγεται αλλά και τις συγκρίσεις διοικήσεων Κόκκαλη - Μαρινάκη, με τους μεν να λένε οτι ο Κόκκαλης φόρτωσε τον Λίνεν στον Μαρινάκη και οι δε πως ο Μαρινάκης κακώς κράτησε τον Λίνεν αφού δε τον ήθελε. Συν τοις άλλοις, επηρεάζονται και τα μεταγραφικά πλάνα. Πως; Έλεγαν π.χ. για δανεισμό του Τζο της Μάντσεστερ Σίτι. Άντε τώρα να πείσεις τον Βραζιλιάνο να έρθει δανεικός, με τον Ολυμπιακό εκτός Ευρώπης. Σε δύο περιπτώσεις έρχεται μόνο : Αν του δώσεις τρελά λεφτά ή αν είχε παιδικό όνειρο να παίξει αντίπαλος με το Σωκράτη τον Φυτανίδη.

Υ.Γ. 2 : Ο Λίνεν σήμερα τα'κανε θάλασσα. Εγκλωβισμένος στην ανασφάλεια του "με κρατάνε - δε με κρατάνε", ο Λίνεν σήμερα θαρρείς και βάλθηκε να πείσει και τον πλέον δύσπιστο οτι είναι ακατάλληλος για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Γερμανός απέτυχε πλήρως στη διαχείριση του αγώνα. Προσπαθούσε με σπασμωδικές κινήσεις, αρπακολατζίδικες, να εξασφαλίσει ένα αποτέλεσμα και να συνεχίσει να εργάζεται ως προπονητής του Ολυμπιακού. Ο Λίνεν παραδόθηκε, δυστυχώς. Παραδόθηκε στο άγχος του "τι μέλλει γεννέσθαι", με αποτέλεσμα να αποτύχουν όλες οι επιλογές του.

Υ.Γ. 3 : Ο Γερμανός ήξερε οτι ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ δε τον έβλεπε με καλό μάτι. Με το "καλημέρα" κοντραρίστηκε με τον Ντάρμπισιρ, τον οποίο θεωρούσε ως περιττή πολυτέλεια. Στη συνέχεια με τον Ραούλ Μπράβο, τον οποίο περιθωριοποίησε. Καλά έκανε και μπράβο του αφού αυτός είναι προπονητής και αυτός αποφασίζει, αλλά η συγκεκριμένη τακτική ήταν αναμενόμενο οτι θα αποτύχει αφού η διοίκηση δεν είχε καμμιά διάθεση να τον στηρίξει. Πόσο μάλλον όταν έβλεπε οτι ο Χολέμπας μπορεί να είναι καλή προσθήκη, αλλά κάνει τον Ραούλ Μπράβο να δείχνει Αντρέας Μπρέμε στα καλύτερα του. Όπως και να'χει, ο Λίνεν ήξερε οτι το παιχνίδι ήταν δύσκολο γι'αυτόν. Ή θα επέλεγε τον δρόμο του, ή θα συμβιβαζόταν. Προσπάθησε κάτι το ενδιάμεσο, με αποτέλεσμα να μην κάνει καλά τίποτε απ'τα δύο.

Υ.Γ. 4 : Θερμά συγχαρητήρια πρέπει να δώσουμε για άλλη μια φορά στον υιό Θεοδωρίδη τον UEFAτζή, το δεξί χέρι του Πλατινί ντε. Είναι άτοπο να ασχολείται κανείς με τη διαιτησία σε ένα τέτοιο παιχνίδι, απλά το γεγονός και μόνο οτι με αντιπάλους καφετέριες καλούνται να διαιτητεύσουν τον Ολυμπιακό όλοι οι μαλάκες της Ευρώπης, όλοι οι ανισόρροποι, κάτι λέει από μόνο του. Μόνο ένας υπερβολικά μαλάκας άνθρωπος θα έδινε ότι σφύριξε αυτός ο απίθανος Ιταλός στη φάση του Ζαϊρί. Όσο πιο ψηλά ανεβαίνει ο Θεοδωρίδης, ανεβαίνει και το επίπεδο μαλακίας των διαιτητών που μας σφυρίζουν. Ας ελπίσουμε να μην ανέβει άλλο στην ιεραρχία, άμα είναι να μην κατεβαίνουμε καθόλου. Απλά για να τα λέμε όλα, αν αυτός ο μαλάκας Ιταλός μετρούσε το γκολ του Ζαϊρί, σήμερα δεν θα συζητούσαμε για τον Λίνεν.

Υ.Γ. 5 : Δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση την Παρασκευή 06/08/2010 με τον κ. Λίνεν, είπε ο Μώραλης. Σιγά μη κανόνιζαν και συνάντηση για να του ανακοινώσουν οτι τον απολύουν. Θα πάει κι αυτός σαν τον Λεωνίδα τον Παναγόπουλο για προπόνηση και δε θα τον αφήσουν να μπεί στου Ρέντη.

Υ.Γ. 6 : Πυρ και μανία λέει ο Μαρινάκης, έδωσε εντολή να μην γυρίσουν ο Ντιόγο και ο Λίνεν από το Ισραήλ, αλλά επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και του άλλαξαν γνώμη. Με το συμπάθειο, αλλά αυτά είναι παπατζιλίκια. Τι πάει να πεί "έδωσε εντολή"; Απλά είναι τα πράγματα, δεν σου κάνει ο προπονητής; Απολύεστε κύριε. Δε σου κάνει ο παίκτης; Την αποζημίωση σας και τράβα να σερβίρεις βότκες στου Ψυρρή κύριε. Άκου "έδωσε εντολή αλλά του άλλαξαν γνώμη οι ψυχραιμότεροι". Επι τη ευκαιρία, πολύ θα'θελα να ξέρω ποιοί είναι οι ψυχραιμότεροι...

Υ.Γ. 7 : Θα κινηθούμε και για τερματοφύλακα λέει. Όπως θα κινηθούμε και για αμυντικό χαφ και επιθετικό. Αναμένουμε με ανυπομονησία και την επόμενη δήλωση Μώραλη, η οποία θα διευκρινίζει οτι είμαστε πλήρεις, γιατί τώρα που αποκλειστήκαμε και δεν θα πέσουμε με τη Μίλαν, δεν υπάρχει λόγος να δαπανηθούν χρήματα για μεταγραφές.

Υ.Γ. 8 : Όσο για το λιβανιστήρι που άρχισε πάλι, ακόμα δεν τελείωσε το ματς, για τον μεγάλο γαύρο οπαδό Βαγγέλη Μαρινάκη και το τι προτίθεται να κάνει; Ας αφήσει τα πούρα, τους σωματοφύλακες και τη σουβλακοφαγία και να σταθεί κοντά στην ομάδα έμπρακτα, όχι μόνο στο μιλητό, γιατί δε θα αργήσει η στιγμή που τα γαμωσταυρίδια που ακούνε τώρα ο Λίνεν και ο Ντιόγο θα τα ακούσει αυτός και το παρεάκι των τρελών Ολυμπιακών. Η ομάδα έχει μια τρύπα στον άξονα και αυτός έλεγαν οτι ήταν ο πρώτος στόχος της νέας διοίκησης - να φέρει δύο χαφ "σκυλιά". Αντί αυτού, βλέπουμε ακόμα το ίδιο περυσινό έργο και μάλιστα σε κακή αντιγραφή. Και να βάλει καλά στο κεφάλι του ο νέος ιδιοκτήτης οτι ακόμα και αν φύγει ο Λίνεν και έρθει ο Μουρίνιο, με Ντουντού - Μαρέσκα και Όσκαρ στον άξονα, θα γίνουμε η χαρά του κάθε πικραμένου και φέτος. Αυτά για να σταματήσει η ονείρωξη οτι μόλις φύγει ο Λίνεν θα γίνει ατίθασο άτι ο Μαρέσκα, χαλύβδινος ο Ντουντού και ο Ντιόγο θα ξεκωλιάζει τα αντίπαλα σέντερ μπακ (όπως ο Φέλιξ Μπόρχα). Εννοείται πως όποιος και αν αντικαταστήσει τον Λίνεν, αν δεν στηριχθεί και αυτός, πάλι τα ίδια θα συζητάμε σε λίγους μήνες. Ρε θα μας τρυπήσουν το στομάχι πάλι ακόμα δε βγήκε το καλοκαίρι...

Υ.Γ. 9 : Πρώτος στόχος λέει ο Βαλβέρδε. Τον Βαλβέρδε τον ρώτησαν;

Υ.Γ. 10 : Βαλβέρδε, Κετσπάγια, Ζίκο, Μπάντοβιτς, Λίνεν. Και οι πέντε έφταιγαν για "κακές σχέσεις" με τους παίκτες. Αλήθεια, οι παίκτες, θα είναι ποτέ φταίχτες για τα χάλια που παρουσιάζουν, ή τελικά έχουμε μονοπώλιο τις προσλήψεις ανίκανων προπονητών;

Υ.Γ. 11 : Και για το τέλος, η ερώτηση του 1.000.000 που λένε : Πριν από δύο χρόνια, ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε απ'το Champions League από την Ανόρθωση. Η διοίκηση παρά τις κραυγές και τα αναθέματα - και τότε έπεφτε ανελέητο κράξιμο γιατί ο Βαλβέρδε είχε αφήσει εκτός τους Ντουντού - Άντζα, όπως τώρα με τον Λίνεν που άφησε εκτός τους Μπράβο - Ριέρα, στήριξε τελικά τον προπονητή, έκανε μεταγραφές και η σεζόν τελείωσε με τον Ολυμπιακό νταμπλούχο, να έχει παίξει και καλή μπαλίτσα στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Υπάρχει διάθεση αντίστοιχα να γίνει κάτι τέτοιο και τώρα, ήτοι να στηριχθεί ο προπονητής κόντρα στο ρεύμα που ζητάει την κεφαλήν του επί πίνακι και να γίνουν και δύο-τρείς καλές μεταγραφές ακόμα, ή στέλνουν τον Λίνεν να συναντήσει το γαμπρό του και φέρνουν άλλον προπονητή; Η απάντηση εντός των προσεχών ωρών, αν και απ'ότι φαίνεται δεν τίθεται θέμα καν για το ποιά θα είναι η απάντηση. Gute nacht, herr Lienen και περιμένουμε να δούμε σε ποιόν θα πούμε Gut Morgen...