30 Νοε 2010

ΑΓΑΠΗ ....ΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ!


ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΝΑ ΣΤΟΡΥ ΠΟΥ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ,ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ,ΔΙΟΙΚΗΣΗ ''ΑΠΟΥΣΑ'',ΑΠΕΡΓΙΕΣ,ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ Η ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ-ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΤΩΡΑ,ΑΥΤΗ ΤΗ (ΔΥΣΚΟΛΗ)ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ Η ΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΙΔΙΑ....Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΔΙΑΛΥΕΤΕ!!!
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ....ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ,ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ....ΨΗΛΑ!!!
ΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ''ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ'' ΟΙ..''ΑΡΡΩΣΤΟΙ'' ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ ?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ''ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ'' ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΣΟΥΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ?
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ-ΠΥΚΝΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ..ΓΕΜΑΤΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ,ΡΑΔΙΑ,ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ...ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ?
ΑΓΑΠΗ ....ΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.
ΑΓΑΠΗ....ΚΥΡΙΟΙ ΛΕΓΕΤΕ ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ...''ΙΣΑΞΙΟ'' ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ
ΑΓΑΠΗ ΚΥΡΙΟΙ...ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ
ΑΓΑΠΗ  ΚΥΡΙΟΙ...ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ
ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΥΡΙΟΙ......ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙΑ!!
 
ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΣ  ΝΑ ..ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ''ΚΑΡΔΙΑ'' ΤΟΥ ΕΦΗΒΟΥ ... 
ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ Ν ΑΓΑΠΟΥΝ
ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ
ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΤΟΥ ΠΑΡΩΝ
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΖΟΥΝ Κ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ-ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ...ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

ΑΓΑΠΗ........ΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ

ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ...ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ,ΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ,ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ........

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ Κ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΛΕΖΑΝΤΑ(ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ) ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 100% ΛΑΘΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΧΙΛΙΟΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΑΘΟΣ

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΥΡΙΟΙ-ΠΡΑΞΕΙΣ-ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΑΣ,ΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ,ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Ν ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΑΣ Μ ΑΥΤΟ ΠΟΥ...''ΑΓΑΠΑΤΕ''(???)

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΑΠΟ...''ΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΓΟΥΝΕΣ''
ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΕ STOCK ΣΕ ''ΛΑΙΚΕΣ'' ΚΑΙ ''ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ''
ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ''ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ'' ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ....
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ 

ΘΥΡΑ 7 ΤΡΙΚΑΛΩΝ - STILL DRUNK STILL PROUD

29 Νοε 2010

Σουξου μουξου ...


ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΚΑΒΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ
ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ 30/11
ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΛΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 15/12
ΟΣΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΒΑΣΗ ...''ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ''  Η ΤΗΣ ''ΠΟΡΕΙΑΣ'' ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΣΑΤΕΜΠΟ,ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ Γ'ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ''ΘΥΜΑΣΤΕ'' ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ
ΟΠΟΙΟΣ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ ,ΞΕΡΕΙ,ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ - ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ''ΑΓΑΠΗΣ'' ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.....ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ
ΤΗΝ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΥΣΤΑΖΟΥΝ

Υ.Γ. ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΠΡΟΣ Τ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ XΘΕΣΙΝΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ...

Κλαψομουνιδες-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0!!

Ο ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ ΠΟΥ  ΕΙΧΑΤΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...  100%
ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ,ΟΠΩΣ Κ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ,ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΣΤΑΙ
ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ 2οι 5οι 12οι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ...ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΑΣ.
ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ
RESPECT....ΒΟΥΡΤΣΗΔΕΣ- ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ....ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΤΕ(ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ)


Αν δεν λεγόμασταν "Ολυμπιακός Πειραιώς", θα μπορούσαμε κάλλιστα να λεγόμαστε "Jesus Of Nazareth F.C.". Ειδικότης μας οι νεκραναστάσεις. Ανασταίνουμε γριές, αλογοτροφές, δικέφαλα κοτόπουλα, τα πάντα. Αφού καταφέραμε και αναστήσαμε την χειρότερη ΑΕΚ του νέου αιώνα, αφού καταφέραμε και χάσαμε από τους ΚαραμπελοΜάκους αντί να τους ρίξουμε τρία στο κεφάλι να'χουν να πορεύονται, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Ο φετινός Ολυμπιακός συνεχώς εισπράττει δώρα από τους διώκτες του και επιδίδεται σε ένα ρεσιτάλ αυτοχειρίας, σκορπώντας ανόητα βαθμούς με αντιπάλους που προκαλούν τον οίκτο - και αυτό δεν το ελαφρύνουν ούτε οι τραυματισμοί, ούτε η ατυχία, ούτε τίποτα. Η ομάδα πρέπει να βρεί ισορροπία στις εντός και εκτός έδρας εμφανίσεις της, αλλιώς θα καταφέρουμε το ακατόρθωτο : Να φτιάξουμε στρατιά από ζόμπι. Σε ένα απ'τα χειρότερα ποιοτικά ντέρμπι που έχει δώσει ο Θρύλος τα τελευταία χρόνια, κατάφερε στο τέλος (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να χάσει από την ΑΕΚ με 1-0 και να απωλέσει το προβάδισμα που είχε στη βαθμολογία, ξαναβάζοντας στο παιχνίδι τον Παναθηναϊκό.

27 Νοε 2010

LIVE STREAM ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


1)
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=96560&part=sports
2)
http://livetv.ru/en/eventinfo/60414_aek_olympiacos/
3)
http://www.fromsport.com/v-0/12/18/v-121995.html

EKΔΡΟΜΕΣ


ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ''ΧΟΥΝΤΑΣ'' ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣΤΕΣ...
ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ''ΤΖΟΥΡΑ'' ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
ΜΙΑ ΤΖΟΥΡΑ ..ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ 
ΜΙΑ ΤΖΟΥΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΟΑΚΑ,ΟΥΤΑ (Ν)ΤΟΥΜΠΑ,ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΑΠ ΤΟ ΟΛΟΤΕΛΑ Κ ΕΔΩ ΠΟΥ ΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ
 ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΜΕ ΛΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΒΑΛΑ

Υ.Γ. ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΥΣΑΥΡΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΥΤΥΧΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ...ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ...ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑΚΙΑ
Υ.Γ.1 ΣΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΕ ΝΤΟΥ...
Υ.Γ.2 WE MAKE THE RULES....

25 Νοε 2010

Ολυμπιακός - Γιαστρέμπσκι 3-2

Μεγάλη νίκη ψυχολογίας

http://www.redempire7.com/index.html?page=news&id=524 

Σπουδαία νίκη περισσότερο για θέμα ψυχολογίας, πέτυχε ο Θρύλος μας για τη δεύτερη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Γιαστρέμπσκι.
Τα γνωστά προβλήματα του ερασιτέχνη είναι κάτι που ξέρουμε όλοι μας. Όπως επίσης ξέρουμε ότι οι ομάδες του ερασιτέχνη μας δεν είναι στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση λόγω της περίεργης προετοιμασίας που έγινε. Ωστόσο, νίκες σαν και τη σημερινή κάνουν απίστευτο καλό στο ηθικό των παικτών αλλά και του κόσμου που βλέπει ότι με λίγη καλή δουλειά από εδώ και μπρος μπορεί ο Θρύλος μας να πανηγυρίσει στο τέλος την κατάκτηση τίτλων στην Ελλάδα.

Σήμερα η ομάδα από τη μία έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο αλλά από την άλλη φάνηκε και η έλλειψη προετοιμασίας. Στο πρώτο σετ δεν μπήκαμε καθόλου καλά, δίνοντας την ευκαιρία στους αντιπάλους μας να ξεφύγουν με 8-1. Σιγά σιγά όμως, οι παίκτες μας άρχισαν να ξυπνάνε και να σοβαρεύονται, πράγμα που μας έφερε το πέρασμα μπροστά στο σκορ. Το προβάδισμα αυτό βέβαια ήταν μικρό αφού οι Πολωνοί δεν έδειχναν να τα παρατάνε. Το σετ πήγε στον πόντο, με τους παίκτες μας να το κατακτούν τελικά με 28-26, αφού φάνηκαν σοβαροί στους κρίσιμους τελευταίους πόντους.

Το δεύτερο σετ κύλησε στους ίδιους ρυθμούς με το πρώτο με την ομάδα μας να πήγαινει πόντο πόντο με την Πολωνική. Τα μικρά προβαδίσματα που παίρναμε δεν τα κρατούσαμε για πολύ με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να πάρουμε διαφορά ασφαλείας. Το σετ έδειχνε ότι θα κριθεί στον πόντο, κάτι το οποίο και έγινε. Στο 22-22, οι πάικτες μας κατάφεραν να εγκλωβίσουν τους Πολωνούς και με ένα σερί 3-0 πόντους να πάρουν το σετ κάνοντας το 2-0.

Κι εκεί που πηγαίναμε πλέον για τη νίκη χωρίς απώλεια σετ, εμφανίστηκε το κακό αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας για να δώσει ενδιαφέρον στο παιχνίδι.Σετ καρμπόν με τα προηγούμενα το τρίτο
με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν από κοντά σε όλη τη διάρκειά του. Ωστόσο, αυτή τη φορά τα πράγματα αντιστράφηκαν στους τελευταίους πόντους. Αν και καταφέραμε να βρεθούμε μπροστά με 23-22, ένα μπλακ άουτ των παικτών μας και ειδικότερα του Τζούριτς έφερε τα πάνω κάτω και αντί να τελειώσει το ματς, πήρε παράταση, με τους Πολωνούς να κάνουν το 2-1.

Στο τέταρτο σετ οι παίκτες μας απλά δεν κατέβηκαν ποτέ. Κάτι η κούραση, κάτι η κακή ψυχολογία που ενώ είχαν τη δυνατότητα στο προηγούμενο σετ δεν τέλειωσαν το ματς, έξανε εύκολη τη δουλειά των Πολωνών. Το 17-25 τα λέει όλα.

Το τελευταίο σετ μπορεί να ξεκίνησε στραβά, το τέλος του όμως ήταν γλυκό. Οι αντίπαλοι πήραν από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ και κατάφεραν να τελειώσουν το πρώτο του μισό προηγούμενοι με 6-8. Κάπου εκεί, όμως, οι παίκτες μας έδειξαν φοβερα ψυχικά αποθέματα και κατάφεραν με μια αντεπίθεση διαρκείας, όχι μόνο να γυρίσουν το σκορ αλλά να τελειώσουν κιόλας το ματς, παίρνοντας το τελευταίο σετ με 15-13.

Τα σετ: 28-26, 25-22, 23-25, 17-25, 15-13

Μπουγάτσα με τριφύλλι...



BY PESETERO
Ο Νίκος Καραγεωργίου γεννήθηκε στην Ερατινή Καβάλας το 1962. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην τοπική ομάδα, απ'την οποία μεταπήδησε στην Καβάλα και το 1985 πήγε στον ΠΑΟΚ, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδος ως "δώρο", στα πλαίσια των εορτασμών για τα 1000 χρόνια της Θεσσαλονίκης (o τότε προπονητής μας, Γκέοργκ Κέσλερ, είχε δώσει μια συνέντευξη σε εφημερίδα της χώρας του λέγοντας οτι ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε πρωταθλητής με πολιτικά μέσα). Στον ΠΑΟΚ ο Καραγεωργίου καλλιέργησε το αντιΟλυμπιακό ένστικτο (απαραίτητο προσόν για να παίξεις στον ΠΑΟΚ) και το καλοκαίρι του 1991 μεταπήδησε στον Παναθηναϊκό, με τις ευλογίες του ΠΑΟΚ φυσικά (ενώ οι Σωτήρης Μαυρομμάτης, Χάρης Μπανιώτης που ήρθαν στον Ολυμπιακό το 1988 έφυγαν με κατάρες και αναθέματα απ'τη Θεσσαλονίκη), συνεχίζοντας την παράδοση της δημιουργίας ενός σιχαμερού υβρίδιου, του βαζελοΠΑΟΚτζή.

Ο Καραγεωργίου είναι άξιος συνεχιστής του κλαμπ των πιο φανατικών αντιΟλυμπιακών, των βαζελοΠΑΟΚτζήδων. Ο ταβερνιάρης πρώην τηλεμαϊντανός Αχιλλέας Ασλανίδης, ο γνωστός κόουτς Θάνατος (aka Δέσποτας) Άγγελος Αναστασιάδης, ο Χρήστος Τερζανίδης, ο Χρήστος Δημόπουλος (πω πω κλωτσιές που έφαγεεεε), ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και άλλοι λιγότερο "διάσημοι", έτσι και ο Νίκος Καραγεωργίου ζεί πρώτα για να πάρει αποτέλεσμα ως προπονητής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, παρά να κοιτάξει τα του οίκου του. Οι βαζελοΠΑΟΚτζήδες έχουν σαν κοινό γνώρισμα οτι δένονται περισσότερο με την ομάδα της αλογοτροφής, παρά με τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό ουδόλως απασχολεί τα ΠΑΟΚια : Είπαμε, για όλα φταίει ο Ολυμπιακός που πήγε να αρπάξει τον Κούδα έναν αιώνα πριν. Ο Καραγεωργίου όταν έπαιξε με την ομάδα της καρδιάς του, ήταν όλο ανωτερότητα και συγχαρίκια στον... Έλληνα Μουρίνιο, τον Νιόπλια, μαλώνοντας μάλιστα τους κακούς δημοσιογράφους που του κάνουν κριτική. Έφαγε τέσσερα γκολ και αντί να'ναι έξω φρενών με τους παίκτες του, χαριεντιζόταν με τους αντιπάλους και μοίραζε συχαρίκια. Και εχθές ήθελε να πάρει την ομάδα και να φύγει επειδή το αστέρι ο Yahoo! έδωσε λέει ανάποδα κόρνερ. Φυσικά ο αμερόληπτος Καραγεωργίου δεν είπε ούτε κουβέντα για τη χερούκλα του Μπέτο στο 49' που αν άνοιγε εκεί το σκορ θα αναστέναζε το σύμπαν. Και μετά στη συνέντευξη τύπου βγήκε και είπε οτι... μάζεψε τους παίκτες για να μη... διαμαρτύρονται στον διαιτητή.

Ο Καραγεωργίου έχει έναν λόγο παραπάνω να έχει απωθημένο τον Ολυμπιακό, καθώς ο Θρύλος ουσιαστικά τον "τελείωσε" από τη μεγάλη του αγάπη, τον Παναθηναϊκό... Flashback πίσω στον Απρίλιο του 1992 και συγκεκριμένα στον αγώνα του Θρύλου με τον αιώνιο δεύτερο για το κύπελλο. Ο διαιτητής Κουκούλας καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Γιώτη Τσαλουχίδη από τον Νίκο Καραγεωργίου, τότε παίκτη του Παναθηναϊκού και με το γκολ του Όλεγκ Προτάσοφ ο Ολυμπιακός πέταξε έξω τον Παναθηναϊκό. Χρόνια αργότερα και όντας προπονητής της Ξάνθης, ο Καραγεωργίου θα δηλώσει στο περιοδικό "Active" : "Θυμάμαι πολύ καλά αυτή τη φάση, γιατί σημάδεψε την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό. Ήταν μια βαθιά μπαλιά προς το κόρνερ. Τρέχω για να διώξω τη μπάλα. Αφού την απομάκρυνα, ο Τσαλουχίδης κλωτσάει το δικό μου πόδι, πέφτω στο έδαφος και βλέπω τον Τσαλουχίδη να είναι κάτω. Ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι που ποτέ δεν έγινε. Νομίζω πάντως πως ούτε αυτός είδε παράβαση, αλλά το σφύριξε για άλλους λόγους". Οι εμφανίσεις του Καραγεωργίου στη βασική ενδεκάδα με το πέρας της σεζόν περιορίστηκαν και το καλοκαίρι του 1993 αποδεσμεύτηκε από τον Παναθηναϊκό, για να συνεχίσει και να κλείσει τελικά την καριέρα του στην Ξάνθη. Αυτή την περιθωριοποίηση δεν την συγχώρησε μάλλον ποτέ ο Νικολάκης, αλλά that's life : Ο καθένας πληρώνει τις επιλογές του σε αυτή τη ζωή. Και όταν επιλέγεις να είσαι μια ζωή δεύτερος, μια ζωή δεύτερος θα παραμείνεις εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν.

Εργοτέλης-Ολυμπιακός, Part II (0-2) : Λυσσάξτε τσαούσες...

Ένα γκολ ήταν το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό στο 2ο μέρος του εξ'αναβολής αγώνα με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε έσπασαν το Κατενάτσιο του Καραγεωργίου χάρη σε μια ωραία ασίστ του Ριέρα στον Πάντελιτς και έφυγαν τελικά με το 0-2 στις αποσκευές και τους τρείς βαθμούς της νίκης. Καραγκιοζιλίκια απ'τον Νίκο Καραγεωργίου που στο γκολ του Πάντελιτς μάζεψε τους παίκτες του στον πάγκο για να πάρει την ομάδα και να φύγει, για να ανασκευάσει στη συνέντευξη τύπου λέγοντας οτι μάζεψε τους παίκτες για να τους ζητήσει να... μην διαμαρτύρονται. Πλέον ο Θρύλος μετά τη νίκη τους στο Παγκρήτιο Στάδιο έχουν 27 βαθμούς έναντι 24 του Παναθηναϊκού, 17 του ΠΑΟΚ και 16 της ΑΕΚ, ενώ οδηγεί την κούρσα και στις κατηγορίες "καλύτερη άμυνα - καλύτερη επίθεση" με 5 και 25 γκολ παθητικό και ενεργητικό, αντίστοιχα.

http://www.pesetero.net/pesetero72_jml/index.php?option=com_content&view=article&id=587%3A-part-ii-0-2-&catid=37%3Amatchescategory&Itemid=63

 Υστερόγραφα
Υ.Γ. 1 : Δεν θα πω πολλά... Ξεκινάω με μια ατάκα Γιώργου Μαρίνου από τα early '90s, την οποία χρησιμοποίησα και στον τίτλο του άρθρου : ΛΥΣΣΑΞΤΕ ΤΣΑΟΥΣΕΣ! Και αναφέρομαι φυσικά στις τσαούσες της δημοσιογραφίας που θα συνασπιστούν και πάλι για να μας πείσουν οτι ο Εργοτέλης σφαγιάσθηκε, οτι ο Γιάχος μας ευνόησε, οτι το πρωτάθλημα είναι στημένο, ότι... ότι... ότι... Σε αυτά, ένα απαντάμε : ΛΥΣΣΑΞΤΕ ΤΣΑΟΥΣΕΣ. Βγάλτε πρωτοσέλιδα, κάντε εκπομπές, ειρωνευτείτε, χλευάστε. Λυσσάξτε, γιατί το Σάββατο αν δεν κοιμηθεί ο Θεός (και ο Ερνέστο), θα πρέπει να επιδοθείτε στο ευγενές άθλημα της κυβίστησης και να μιλάτε για μεγαλείο, για πλήρες ρόστερ, για Ευρώπες που τρέμουν και τα λοιπά. Επομένως... ΛΥΣΣΑΞΤΕ ΤΣΑΟΥΣΕΣ.
 
Υ.Γ. 2 : Για τον αγώνα δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ήταν αναμενόμενο οτι ο Καραγεωργίου θα έπαιζε με το
αγαπημένο του 4-5-1 που γίνεται 8-1-1, επομένως δεν περιμέναμε να δούμε ένα 45άλεπτο που θα διεκδικούσε και τον τίτλο του πιο παραγωγικού ματς της χρονιάς. Χρειαζόταν ένα γκολ για να πάρουμε το τρίποντο, πετύχαμε 2 γκολ, είμαστε στο +3 ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ και όπως θα'λεγαν και κάποιες "αντικειμενικές" ψυχές... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑΣΤΕ ΜΑΣ.

Υ.Γ. 3 : Ο Καραγεωργίου είναι άξιος συνεχιστής του κλαμπ των πιο φανατικών αντιΟλυμπιακών : Των βαζελοΠΑΟΚτζήδων. Των τέως παικτών του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκαν και στον Παναθηναϊκό και τερμάτισαν την καριέρα τους αδυνατώντας να φορέσουν τη φανέλα της ενδοξότερης ομάδας όλων : Του Θρύλου. Όπως ο Αχιλλέας Ασλανίδης, όπως ο Άγγελος Αναστασιάδης, όπως ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, έτσι και ο Νίκος Καραγεωργίου ζεί πρώτα για να πάρει αποτέλεσμα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, παρά να κάνει κάτι καλό για την ομάδα του. Όταν έπαιξε με την ομάδα της καρδιάς του, ήταν όλο ανωτερότητα και συγχαρίκια στον... Έλληνα Μουρίνιο, τον Νιόπλια, μαλώνοντας μάλιστα τους κακούς δημοσιογράφους που του κάνουν κριτική. Έφαγε τέσσερα γκολ και αντί να'ναι έξω φρενών με τους παίκτες του, χαριεντιζόταν με τους αντιπάλους. Και σήμερα ήθελε να πάρει την ομάδα και να φύγει επειδή το αστέρι ο Yahoo! έδωσε λέει ανάποδα κόρνερ. Φυσικά ο αμερόληπτος Καραγεωργίου δεν είπε ούτε κουβέντα για τη χερούκλα του Μπέτο στο 49' που αν άνοιγε εκεί το σκορ θα αναστέναζε το σύμπαν. Να τον χαίρεται η διοίκηση του Εργοτέλη, να τον κρατήσουν και του χρόνου που θα επιστρέψουν στη Β' Εθνική
 
Υ.Γ. 4 : Έχει εξήγηση όμως το μένος του Καραγεωργίου για τον Ολυμπιακό και το'χει ομολογήσει ο ίδιος σε ανύποπτο χρόνο. Flashback πίσω στον Απρίλιο του 1992 και συγκεκριμένα στον αγώνα του Θρύλου με τον αιώνιο δεύτερο για το κύπελλο. Ο διαιτητής Κουκούλας καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Γιώτη Τσαλουχίδη από τον Νίκο Καραγεωργίου, τότε παίκτη του Παναθηναϊκού και με το γκολ του Όλεγκ Προτάσοφ ο Ολυμπιακός πέταξε έξω τον Παναθηναϊκό. Χρόνια αργότερα και όντας προπονητής της Ξάνθης, ο Καραγεωργίου θα δηλώσει στο περιοδικό "Active" : "Θυμάμαι πολύ καλά αυτή τη φάση, γιατί σημάδεψε την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό. Ήταν μια βαθιά μπαλιά προς το κόρνερ. Τρέχω για να διώξω τη μπάλα. Αφού την απομάκρυνα, ο Τσαλουχίδης κλωτσάει το δικό μου πόδι, πέφτω στο έδαφος και βλέπω τον Τσαλουχίδη να είναι κάτω. Ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι που ποτέ δεν έγινε. Νομίζω πάντως πως ούτε αυτός είδε παράβαση, αλλά το σφύριξε για άλλους λόγους". Οι εμφανίσεις του Καραγεωργίου στη βασική ενδεκάδα με το πέρας της σεζόν περιορίστηκαν και το καλοκαίρι του 1993 αποδεσμεύτηκε από τον Παναθηναϊκό, για να συνεχίσει και να κλείσει τελικά την καριέρα του στην Ξάνθη. Αυτή την περιθωριοποίηση δεν την συγχώρησε μάλλον ποτέ ο Νικολάκης...


Υ.Γ. 5 : Ο πρέσβης έδωσε και πάλι μια μοναδική παράσταση. Ο Ζεσουάλδο Φερέϊρα ανανέωσε την ομάδα, η οποία από 4-5-1 έπαιξε 6-3-1, ενώ έβαλε μέσα και τον Δημούτσο (Δημούτσο, φάε έναν...). Φυσικά η Μπαρτσελόνα έγινε πάλι ομάδα playstation, η καλύτερη των πέντε ηπείρων και των επτά θαλασσών και ο πρέσβης πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε να προκριθεί. Και όχι τίποτε άλλο, περιμένει και ο Εντόϊ τη δεύτερη δόση του γραμματίου σε λίγες ημέρες...

Υ.Γ. 6 : ...και έτσι μείναμε όλοι ευχαριστημένοι... Έπαιξαν μαζί ο Μιραλάς με τον Πάντελιτς, και ο Ρόμενταλ, και ο Ριέρα, ο Φουστέρ μπήκε αλλαγή και έβαλε γκολ. Φουστερικοί και αντιΦουστερικοί τώρα ενωμένοι, πάμε όλοι μαζί για το ΟΑΚΑ να τραγουδήσουμε "πέστε κάτω, οε οε οε"... ΑΕΚάκια κάντε χωρίστρα, ερχόμαστε.
 

23 Νοε 2010

ANANEΩΣΕΙΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ


Ο συνδεσμος ενημερωνει οτι η 31η  Νοεμβριου ειναι η τελευταια μερα για ανανεωσεις-εγγραφες μελων στο συνδεσμο...
Ο συνδεσμος ειναι ανοιχτος καθε μερα μετα τις 6..
Απο 1η Δεκεμβριου εισητηρια θα περνουν μονο οσοι ειναι μελη...
Περισια ,με ''καπελο'', αεριτζιδικα του στυλ θα δωσω την αλλη εβδομαδα συνδρομη κτλ...τελος
Αυτοι που ειναι οκ στις υποχρεωσεις τους δεν ειναι οι μαλακες της υποθεσης...
Καλυτερα να επιστρεψουμε εισητηρια παρα να γινουν ''μαγκες'' καποιοι χωρις συνδρομη..
Οσοι παλι εχουν δωσει κομματι της συνδρομης θα πρεπει να δωσουν και τα υπολοιπα μεχρι 15 Δεκεμβριου
Ξερουμ εολοι οτι οι εποχες ειναι δυσκολες,αλλα ξερουμε και ποιοι θελουν ,ποιοι δε θελουν,ποιοι ειναι ενταξει,ποιοι δεν ''πουλανε παπαδες''

 ΘΥΡΑ 7 ΤΡΙΚΑΛΩΝ -  STILL DRUNK STILL PROUD

Ολυμπιακός-MΠΑΟΚ 3-0





Ανώδυνα ξεπέρασε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ ο Θρύλος στο Καραϊσκάκη, επικρατώντας με 3-0 με μεγάλο πρωταγωνιστή και πάλι τον Κέβιν Μιραλάς, παρά την περί του αντιθέτου πεποίθηση από πλευράς Θεσσαλονικέων (που είχαν περίπου σίγουρο το διπλό και έρχονταν και για μεγάλο σκορ κατά τα άλλα). Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε με σύνθεση ανάγκης λόγω των πολλών απουσιών δυσκολεύτηκαν στο πρώτο μέρος απέναντι στον ΠΑΟΚ που αγωνιζόταν σαν ομάδα, κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 37' αλλά στο δεύτερο ημίχρονο που ο ΠΑΟΚ θυμήθηκε τις αυθεντικές καταβολές του παιχνιδιού του (άτιμοι χαμουτζήδες εσείς φταίτε για όλα) τα πράγματα έγιναν πιο απλά και υπεραπλουστεύτηκαν μετά την βλακώδη αποβολή που επεδίωξε ο Βλάνταν Ίβιτς. Δύο γκολ έβαλε ο εξαιρετικός Μιραλάς και ένα ο Ντένις Ρόμενταλ που πραγματοποίησε εξίσου καλή εμφάνιση, ενώ πολύ καλοί ήταν και οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Ούρκο Πάρντο. Με τη νίκη αυτή ο Ολυμπιακός πέρασε ξανά μόνος πρώτος στη βαθμολογία, αφήνοντας στους "ειδικούς"... αμανάτι τα πρωτοσέλιδα "και τώρα πιάστε μας".




Υστερόγραφα
Υ.Γ. 1 : Είχα σκοπό - και έχοντας στο μυαλό μου την εικόνα του 1ου ημιχρόνου - να γράψω οτι έτσι γουστάρω να κερδίζει ο Ολυμπιακός : Να παίζει δυνατά ο αντίπαλος, να δίνει ότι έχει και δεν έχει, αλλά να παίζει αντρίκεια, όχι πούστικα. Ο ΠΑΟΚ του πρώτου ημιχρόνου μου άρεσε : Προσπάθησε να παίξει μπάλα, να κάνει αυτό που μπορεί, να προσπαθήσει να κερδίσει τον αγώνα παίζοντας αντρίκεια - και αυτό το γούσταρα. Το μετάνιωσα μετά τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα του δευτέρου ημιχρόνου : Με το που μπήκαν μέσα άρχισαν πάλι να μιλάνε στο διαιτητή, να τραβάνε τα μαλλιά τους, να πέφτουν κάτω, να ζητάνε πέναλτι, να διαμαρτύρονται, να κάνουν ψευτοτσαμπουκάδες, να ψάχνονται για κάρτες... και μετά να διαμαρτύρονται για τις κάρτες που έφαγαν. Δεν υπάρχει γιατρειά για τον ΠΑΟΚ : Μια ζωή θα παραμείνει μίζερος, κομπλεξικός, να κλαίει για το Αθηνοκεντρικό κατεστημένο των χαμουτζήδων που δεν αφήνει τη ΜΠΑΟΓΚάρα να σηκώσει κεφάλι. Τους αξίζει να παραμείνουν εσαεί κομπάρσοι του Ελληνικού πρωταθλήματος.
Υ.Γ. 2 : Ο Χάβος άφησε τους νεωτερισμούς του Δερμιτζάκη κατά μέρος και επανέφερε το 4-2-3-1 / 4-3-3 του Σάντος, κάτι που έχει μάθει να παίζει στον αυτόματο ο ΠΑΟΚ. Το πρόβλημα με τους "προπονητές συντήρησης" είναι οτι συνήθως δεν έχουν λύσεις όταν κάτι μέσα στο παιχνίδι στραβώσει. Όσο ο ΠΑΟΚ έπαιζε αυτό που μπορούσε, δεν υπήρχε πρόβλημα. Όταν ο Ίβιτς αποφάσισε να κάνει τον καμικάζι και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες, εκεί ο προπονητής του ΠΑΟΚ παρέδωσε το πνεύμα, καθώς φάνηκε για αρκετή ώρα να ακροβατεί μεταξύ του αν πρέπει να συνεχίσει συντηρητικά το ματς με κατοχή μπάλας ή να ανοίξει την ομάδα. Όταν αποφάσισε να ανεβάσει την ομάδα πιο ψηλά, έφαγε άλλα 2 γκολ και λίγο έλειψε να φάει άλλα τόσα.
Υ.Γ. 3 : Αρκετά ασχολήθηκα με τον ΠΑΟΚ. Το μόνο που έχει ενδιαφέρον πλέον απ'αυτούς είναι τα αυριανά πρωτοσέλιδα τους (με δηλώσεις για "εκδίκηση" στον 2ο γύρο από Πάμπλο Γκαρσία). Από τη δική μας πλευρά, ο Βαλβέρδε πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό με την τοποθέτηση του Ουρτάδο σε ρόλο στόπερ. Αιφνιδίασε όχι μόνο τον κόσμο, αλλά και τους ίδιους του τους παίκτες. Ο Βαλβέρδε είχε στο μυαλό του οτι ο ΠΑΟΚ είναι επικίνδυνος στις στημένες φάσεις, αλλά με την τοποθέτηση του Ουρτάδο σαν στόπερ και του Μοδέστο σαν δεξιού μπακ, έβαλε δύο "βαρείς" παίκτες απέναντι σε κοντούς και γρήγορους ποδοσφαιριστές. Ο Μοδέστο τα πήγε αρκετά καλά και εξαφάνισε τον Βιεϊρίνια που ήταν και το μεγαλύτερο πρόβλημα από πλευράς ΠΑΟΚ, ο Ουρτάδο ζορίστηκε στις αρχές. Αυτός που ζορίστηκε περισσότερο όμως ήταν ο Ντουντού, που με τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο δίπλα του συνέθεσαν ένα πολύ soft δίδυμο κεντρικών χαφ, με αποτέλεσμα οι ΓκαρσιοΒίτολοι να κυκλοφορούν τη μπάλα από δεξιά προς αριστερά και τούμπαλιν και τον ΠΑΟΚ να διατηρεί κατοχή μπάλας, γεμίζοντας με άγχος τον Ολυμπιακό.
Υ.Γ. 4 : Μιας και τον ανέφερα... Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν είναι τσαμπουκάς, δεν είναι "μοβόρος", δεν είναι εριστικός. Είναι απλά γραφικός.
Υ.Γ. 5 : Ένα πρόβλημα που πρέπει να λύσει ο Βαλβέρδε είναι το ντεφορμάρισμα του Φουστέρ. Με το να συνεχίζει να τον χρησιμοποιεί ακόμη και όταν ο Ισπανός δεν βλέπεται, εκθέτει και τον παίκτη αλλά και τον εαυτό του. Και με δηλώσεις όπως "απόψε, δεν πρέπει να αμφισβητήσουμε τη δουλειά που έκανε ο Φουστέρ σε άμυνα και επίθεση" το μόνο που καταφέρνει είναι να κάνει τον άμοιρο Φουστέρ πιο αντιπαθή σε μερίδα του κόσμου. Ο Φουστέρ όντως είναι χρήσιμος παίκτης, όντως μπορεί να δώσει βοήθειες, όντως μπορεί να προσφέρει. Αλλά άμα δεν βλέπεται, άμα δε του βγαίνει τίποτα στον αγώνα, κρίμα είναι να ταλαιπωρείται και να ακούει και τα σχολιανά του απ'τον κόσμο (που επίσης ταλαιπωρείται).
Υ.Γ. 6 : Η κίνηση του Βαλβέρδε να αποσύρει τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο και να ρίξει τον Ποτουρίδη στο ματς τον δικαίωσε, καθώς ο Ουρτάδο μπορεί να μη φάνηκε ο ίδιος, αλλά απελευθέρωσε τον Ντουντού, ενώ ο Ποτουρίδης με περίσσιο θράσος τα πήγε πολύ καλά σε έναν αγώνα που οι κλωτσιές σφύριζαν στον αέρα. Και το ηθικό δίδαγμα φυσικά είναι πως όταν ανακατεύεις τον κόσμο όλο και επιστρατεύεις μέχρι και τον νεαρότερο παίκτη σου σε ντέρμπι, τότε αυτός που το μικρό του είναι "Γιώργος" και το επώνυμο του "Γκαλίτσιος" πρέπει να έχει αρχίσει να πακετάρει τα πράγματα του. Όπως επίσης και ο Μήτρογλου.
Υ.Γ. 7 : Κοιτάξτε πως πετάγεται ο Βασίλης Τοροσίδης από τον πάγκο, τη στιγμή που κάνει το φάουλ ο Ίβιτς στον Ουρτάδο. That's the spirit! Έτσι γουστάρουμε να βλέπουμε τους παίκτες της ομάδας. Και κοιτάξτε και σε μια φάση στο τέλος του αγώνα όπου ο Γκαλίτσιος αφήνει ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ τη μπάλα και δεν κυνηγάει τη φάση.
Υ.Γ. 8 : Ο Ολυμπιακός είναι άλλη ομάδα χωρίς και άλλη ομάδα με τον Ιμπαγάσα. Το Αργεντινό στρουμφάκι χωρίς υπερβολή δημιουργεί τις μισές απ'τις τελικές προσπάθειες σε κάθε ματς.
Υ.Γ. 9 : Σαλπιγγίδης... "Πότε θα κερδίσουμε πέναλτι"; ΠΟΤΕ μωρή βαζελομπουγάτσα. Να περιμένεις τον αγώνα με το βάζελο να ζητήσεις πέναλτι.
Υ.Γ. 10 : Θα ήταν σφάλμα να μην αναφερθώ στην εκπληκτική coreo που στήθηκε στο Καραϊσκάκη. Όταν υπάρχει θέληση και μεράκι, το αποτέλεσμα είναι απλά αποστομωτικό... Μπράβο σε όλους όσους συμμετείχαν.
Υ.Γ. 11 : Τι έγινε ρε παιδιά το... μαγικό ραβδί του Χιμένεθ και η μεταμόρφωση της ΑΕΚ; Χτύπησε το ρολόϊ 12 τα μεσάνυχτα και μεταμορφώθηκε πάλι σε κολοκύθα το ΑΕΚάκι; Η απάντηση σε μια εβδομάδα...
Υ.Γ. 12 : Η κίνηση του Κατσαμπή στο γκολ του Γκαρσία (στο 1-2), ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Δείτε τη όσες φορές θέλετε : Ο Τάσαρος περιμένει, περιμένει, περιμένει, μέχρι να'ρθει ο Ισπανός και να κάνει το σουτ. Long live Katsabis, ο Βόκολος του 2010.
Υ.Γ. 13 : Ο Ριβάλντο λέει έκανε μεταγραφή τον... εαυτό του, αφού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Μότζι Μιρίμ, της οποίας είναι... πρόεδρος. Το επόμενο βήμα του Βραζιλιάνου ταληροφονιά θα είναι να μην πληρώνει τον εαυτό του, να δώσει συνέντευξη τύπου κατακεραυνώνοντας τη διοίκηση, να κάνει προσφυγή, να ζητήσει μεταγραφή, να την αρνηθεί στον εαυτό του και να πάει στα δικαστήρια.
Υ.Γ. 14 : Θα το έχετε ακούσει, αλλά έχει πλάκα και το αναπαράγω... Γιατί λέει ο Χριστοδουλόπουλος άλλαξε όνομα στη φανέλα και το έκανε "Λάζαρος"; Γιατί όποτε τον έβρισκε ο Γκοβού του πέταγε λουλούδια...
Υ.Γ. 15 : Κλείνω με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Χρήστο Πανόπουλο, για όσους δεν το έχουν διαβάσει ήδη :  Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη ως γνωστόν είχε ξεκινήσει επαφές με τον μάνατζερ του Ισπανού προπονητή Χοσέ Άνχελ Θιγάντα προκειμένου να αναλάβει τις τύχες της Ξάνθης. Οι δύο πλευρές δεν τα έβρισκαν, ο Πανόπουλος έκανε μια πρόταση την οποία δεν αποδέχθηκε ο Θιγάντα, ο οποίος όμως λίγες ημέρες αργότερα μετάνιωσε και διεμήνυσε οτι δέχεται να αναλάβει. Ο Πανόπουλος που είχε εκνευριστεί με το μάκρος των διαπραγματεύσεων, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και μιας και δεν μπορούσε να βγάλει... ανακοίνωση - που είναι και το δυνατό του κομμάτι, έστειλε e-mail στον μάνατζερ του Ισπανού προπονητή, ένα mail που μόνο ένας Πανόπουλος θα μπορούσε να γράψει. Θαυμάστε : "When the glass (or the bridge in your case) is broken it can never be stick back together (as we say in Greece). Therefore we would suggest that you take your toys and go play at another beach (as we say again in my country)". Και πάλι καλά που το άφησε εκεί το θέμα, γιατί θα μπορούσε να το χοντρύνει λέγοντας κανένα "You left us at the colds of the bathroom. If i see you, i'll break you in the wood". Α ρε αθάνατη Ελλαδάρα...
Υ.Γ. 16 : Και μην ξεχνιόμαστε... Την Τετάρτη μόνο νίκη απέναντι στους εκκολαπτόμενους νεότσατσους. Να τελειώνουμε και με δαύτο και μετά το Σάββατο με την άλλη δικέφαλη κότα, να μπουν τα πράγματα στη θέση τους και να κοπούν ορισμένες γλωσσίτσες.

19 Νοε 2010

Όλοι μέλη..


Η εκστρατεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, "Ο Θρύλος στα χέρια μας" συνεχίζεται και αυτό το Σαββατοκύριακο. 
Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου θα πραγματοποιούνται εγγραφές/ανανεώσεις μελών αλλά και θα δίνεται οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση στον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π., από τις 16:00, στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη στο οποίο θα διεξαχθούν οι αγώνες Ολυμπιακός – Λαμία(17:00, Volleyleague) και Ολυμπιακός – Πειραματικό (20:00, Α1 βόλεϊ γυναικών).

Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου θα πραγματοποιούνται εγγραφές/ανανεώσεις μελών αλλά και θα δίνεται οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση στον Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. πριν από τον αγώνα της ομάδας ποδοσφαίρου με τον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα από τις 17:00 έως τις 19:00 στο Μουσείο του Ολυμπιακούκαι στο Red Store.

16 Νοε 2010

Όλη η αλήθεια για τον Ερασιτέχνη! - A.P.Δ


Θα γράψουμε κάποια πράγματα για το πρόβλημα στον Ερασιτέχνη. Αλήθειες. Διότι γύρω- γύρω το φέρνουν όλοι, αλλά η κατάσταση πλέον έφτασε στο απροχώρητο.
1) Τα χρέη είναι στον ουρανό, πάρα πολλά και κανείς δεν θέλει να τα πληρώσει. Ο Συγγελίδης έχει τεράστια ευθύνη που άφησε να ξεχειλώσει το πρόβλημα, αλλά και ο Θεοδωρακάκης έχει ευθύνη που είχε φτιάξει μια κατάσταση στα τμήματα με υψηλότατα συμβόλαια. Δεν άφησε όμως χρέη ο Θεοδωρακάκης. Αλλά άφησε αβάστακτα συμβόλαια που ήρθε η κρίση και γονάτισε ο σύλλογος.
2) Ο Γλου δεν είναι σε θέση να βοηθήσει. Είναι σε δραματική κατάσταση ο ίδιος. Τον κυνηγάνε και οι Γερμανοί της Puma για εσωτερικά θέματα… Ακόμα και λεφτά να έχει να βάλει, δεν του επιτρέπεται διότι είναι σε στρίμωγμα από τις τράπεζες… Δεν γίνεται να χρωστάς λεφτά σε τράπεζες που σε κρατάνε στη ζωή, και να βλέπουν οι τράπεζες αυτές ότι εσύ πετάς λεφτά σε ομάδες…
3) Ο Μαρινάκης καίγεται πιο πολύ από τους άλλους του διαμετρήματός του, διότι θα φορτωθεί το πρόβλημα στο τέλος, βλέπει τόσο καιρό ότι όλοι εμμέσως του πετάνε το μπαλάκι, διότι αυτός έχει την ΠΑΕ. Θέλει να βοηθήσει, αλλά δεν θέλει να αναλάβει όλο το φορτίο. Λέει σε αυτούς που κινούν τα νήματα στον Ερασιτέχνη να βρουν κι άλλους να βοηθήσουν. Αυτός έχει δώσει ήδη κάποια χρήματα για να μετάσχουν οι ομάδες βόλεϊ του Ολυμπιακού (αντρικό και γυναικείο τμήμα) στο πρωτάθλημα, και θα δώσει κι άλλα, αρκεί να μην είναι μόνος του.
4) Ο Κόκκαλης ως τώρα δεν είχε ασχοληθεί. Ενώ του έστελναν μηνύματα, επιδέξια έκανε ντρίμπλες.
5) Οι Αγγελόπουλοι έχουν δείξει ως και αγένεια τον προηγούμενο καιρό απέναντι στη διοίκηση του Ερασιτέχνη που τους αναζητούσε, δεν έβγαιναν καν στο τηλέφωνο. Τις τελευταίες μέρες όμως μιλάει άνθρωπός τους με το προεδρείο του Ερασιτέχνη. Είναι άνθρωποι που αγαπάνε τον Ολυμπιακό, αλλά έχουν τα δικά τους επιχειρηματικά προβλήματα και αυτοί, μην ξεχνάμε δε ότι έχουν ρίξει πάρα πολλά χρήματα στο μπάσκετ.  
6) Ο Θεοδωρακάκης ενδιαφέρεται και τρέχει, τεράστια η πείρα του, αλλά δεν έχει χρήματα. Εντελώς αδύναμος χωρίς λεφτά. Τι να κάνει.
7) Όλοι κατά βάθος θα ήθελαν να αλλάξει ριζικά ο Ολυμπιακός και να επιστρέψει στον πραγματικό Ερασιτεχνισμό με παιδάκια σχεδόν απλήρωτα! Βλέπουν και τι γίνεται στον Παναθηναϊκό, βλέπουν ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός σοβαρός. Υπάρχει όμως το αγκάθι με τα χρέη που πρέπει να λυθεί άμεσα.
8) Ο διασυρμός θα είναι μεγάλος αν οι αθλητές που έχουν συμβόλαια πάνε στα δικαστήρια τον Ολυμπιακό και κατάσχουν δικαστικώς τα έσοδά του Ερασιτέχνη από το Ρέντη, περιουσιακά στοιχεία κ.λ.π. Ο διασυρμός θα είναι ακόμα πιο μεγάλος αν οι αθλητές σε λίγες μέρες ομαδικώς δεν κατέβουν σε όλα τα τμήματα στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Αυτό είναι θέμα ημερών!
9) Ο Γλου προσπαθεί να βάλουν όλοι οι γνωστοί πλούσιοι παράγοντες από κάποια χρήματα και να πιέσει έπειτα τους αθλητές να τσεκουρώσουν τα συμβόλαιά τους, αφού όμως θα έχουν πληρωθεί τα χρωστούμενα.
10) Από τα μέλη έχουν μαζευτεί ψίχουλα.
11) Η κρίση είναι τρομερή και κανείς δεν μπορεί να βάλει το μαχαίρι στο λαιμό σε κανέναν  Κόκκαλη και σε κανέναν Μαρινάκη και στους Αγγελόπουλους. Με τον Συγγελίδη υπάρχει κάτι διαφορετικό, αυτός έχει ευθύνη διότι επί των ημερών του δημιουργήθηκαν τα χρέη. Όμως έχει να λέει «κύριοι με ωθήσατε σε παραίτηση. Βρείτε τώρα εσείς λύση».
12) Οι μέρες αυτής της εβδομάδας είναι οι πιο κρίσιμες. Ή θα βοηθήσουν όλοι οι μεγάλοι από «λίγο» (το λίγο σημαίνει καμιά 800αριά χιλιάδες ευρώ!), ή ο Ολυμπιακός θα ζήσει καταστάσεις που δεν έχει ξαναζήσει στην ιστορία του.
13) Μακροπρόθεσμα, ακόμα και να δοθεί λύση τώρα, ξεχάστε τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό που ξέρατε…
14) Υπάρχει κι ένα πλάνο για το μέλλον, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός να κινείται όπως οι Ακαδημίες του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού με τις Σχολές! Δηλαδή να αποκτήσει έσοδα ο Ερασιτέχνης με σχολές του Ολυμπιακού σε όλη την Ελλάδα που θα πηγαίνουν παιδιά να παίζουν βόλεϊ ή να παίζουν πόλο ή να κάνουν στίβο και θα πληρώνουν κάποια δίδακτρα, και αυτά τα παιδιά να προωθούνται στις ομάδες του Ολυμπιακού, μαζί με κάποιους ξένους αθλητές που θα πληρώνονται από τους όποιους χορηγούς.  
15) Για να διατηρηθεί ο κραταιός Ολυμπιακός που πρωταγωνιστούν τα τμήματά του στην Ευρώπη, πρέπει να βρεθούν 2-3 τρελοί που θα βάζουν χοντρά το χέρι στην τσέπη κάθε χρόνο και ο ένας θα στηρίζει το βόλεϊ, ο άλλος το πόλο κ.λ.π.. Ουδείς όμως ως τώρα έχει δείξει τέτοια διάθεση και πιστέψτε με έχουν βολιδοσκοπηθεί όλοι! Εδώ δεν μπορούν να βρουν τα χρήματα για τα χρέη.
16) Επειδή όμως ο Ολυμπιακός είναι εφτάψυχος, είμαι αισιόδοξος ότι έστω την τελευταία ώρα κάτι θα γίνει για να αποφευχθεί ο διασυρμός. Έστω και αν όλοι οι εμπλεκόμενοι θέλουν να αποφύγουν να πιουν το πικρό ποτήρι (δηλαδή να βάλουν το χέρι στην τσέπη). Και δεν τους αδικούμε. Λογικό είναι σήμερα με αυτήν την κρίση κανείς να μην θέλει να ρίχνει λεφτά για τμήματα που δεν φέρουν ευθύνη.  


http://www.katimagiko.gr/editorial/5013/ole-e-aletheia-gia-ton-erasitehne

Tα σαγόνια του Γκμοχαρία...

By pesetero  
Θα πεί κανείς βλέποντας αυτό το άρθρο "τι θέλει τώρα δαύτος και ασχολείται με το ραμολιμέντο τον Πολωνό, που τον έβαλαν να παραστήσει τον προπονητή τα βαζέλια στα 72 του, αντί να κάθεται σπίτι του και να πίνει φασκόμηλο". Η επανεμφάνιση του "σαγόνια" στους πάγκους είναι η αλήθεια οτι ελάχιστα με ενδιαφέρει ως κίνηση για τη σεζόν που διανύουμε, ωστόσου μου ξύπνησε αναμνήσεις, όχι και τόσο ευχάριστες... Το flashback με οδήγησε πίσω στον Μάϊο του 1988, στο κλείσιμο της πρώτης χρονιάς των "πέτρινων". Τη χρονιά που χάθηκε η ευκαιρία να επανέλθουμε ως πρωταθλητές, τη χρονιά που η συννεφιά που είχε μαζευτεί πάνω από το ποδοσφαιρικό τμήμα έγινε καταιγίδα : Τη χρονιά που φύγαμε από τη Σκύλλα (Κοσκωτάς) και πέσαμε στη Χάρυβδη (Σαλιαρέλης).

Μάϊος του 1988... η Λάρισα υπό τις οδηγίες του Γκμοχ πανηγύριζε το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της και η ποδοσφαιρική πιάτσα είχε βουϊξει από ημέρες οτι είχε δώσει τα χέρια με τον Κοσκωτά για να κατηφορίσει στο λιμάνι τον Ιούνιο... Ο Γκμοχ ουσιαστικά επιβεβαίωσε το σενάριο με τα σπαστά Ελληνικά του την πρωτομαγιά του 1988, την προτελευταία αγωνιστική της σεζόν 1987-1988, μετά το νικηφόρο 1-0 επί του Ηρακλή στο "Αλκαζάρ", που ουσιαστικά σφράγισε και τον τίτλο : "Ευχαριστώ κόσμο, ευχαριστώ ομάντα, ευχαριστώ πρόεδρος Στέλιο Καντώνια, αξίζαμε πρωτάθλημα, θα συναντηθώ με διοίκηση για να δούμε αν θα μείνω". Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τη φημολογία που τον έφερνε στον Πειραιά, απάντησε "Ολυμπιακός μεγάλο ομάντα, θα ήταν τιμή να φύγω από μια ομάντα όπως η Λάρισα και να πάω σε μια μεγαλύτερη όπως Ολυμπιακός".

Το ίδιο βράδυ, η ΠΑΕ Λάρισα ανακοίνωσε την απόλυση του και λίγες ημέρες μετά ο Πολωνός ήρθε στον Πειραιά για να αναλάβει το Θρύλο. Με τον αέρα του πρωταθλητή θέλησε να ασκήσει βέτο για κάποια πρόσωπα του τεχνικού τιμ (δεν ήθελε τον Γιάννη Γούναρη ούτε τον Παύλο Γρηγοριάδη στο τεχνικό τιμ), αλλά άλλαξε γνώμη πολύ εύκολα όταν εισέπραξε τα 40.000.000 δραχμές προκαταβολή και έμαθε οτι θα αμοίβεται με 3.000.000 δραχμές μηνιαίως. Στις πρώτες του δηλώσεις ο Γκμοχ είπε : "Δεν μπορώ να μιλήσω για στόχους, αν πρώτα δεν γίνει δουλειά σε βάθος. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και οι υποχρεώσεις του είναι μεγάλες. Δεν είμαι προετοιμασμένος για να αναφερθώ στους στόχους της ομάδας, ούτε για να πω ποιοί θα μείνουν ή θα φύγουν από τον Ολυμπιακό. Θα συνεργαστώ με τον Γούναρη και τους άλλους υπεύθυνους της ομάδας για να αποφασίσουμε ποιοί θα φύγουν.  Από αύριο πιάνουμε δουλειά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον κύριο Κοσκωτά που με επέλεξε για προπονητή της ομάδας. Ίσως αυτά τα τρία χρόνια μου στον Ολυμπιακό να είναι και τα τελευταία σαν προπονητή".

Ο Γκμοχ λοιπόν πιάνει δουλειά. Μερίδα του κόσμου τον βλέπει με καχυποψία δεδομένου του παρελθόντος του στον πάγκο του αιώνιου δεύτερου, αλλά η σεζόν που πέρασε ήταν κάτι παραπάνω από τραυματική για να τεθεί θέμα προπονητή. Ο Γκμοχ τότε ήταν "όνομα", ο Κοσκωτάς φόρτωνε με παίκτες την ομάδα, ο Γκμοχ πιάνει δουλειά και η νέα σεζόν ξεκινάει "με όνειρα χίλια" για τον Ολυμπιακό. Ο Κοσκωτάς σωστά είχε σκεφτεί οτι η ομάδα χρειαζόταν έναν καλό προπονητή. Δεν σκέφτηκε όμως οτι με τέτοιες προσωπικότητες στην ομάδα, ίσως χρειαζόταν κάποιο μεγαλύτερο όνομα από τον Γκμοχ που μπορεί στην Ελλάδα να ήταν όνομα, αλλά παίκτες σαν τον Λάγιος Ντέταρι δεν είχε δεί ούτε στον ύπνο του οτι θα τους προπονούσε. Συν τοις άλλοις, ο Πολωνός ήταν λάτρης της πειθαρχίας, αλλά κυρίως της σκληρής προπόνησης : Το μενού των προπονήσεων περιελάμβανε τρέξιμο, τρέξιμο, τρέξιμο, βάρη, τρέξιμο και τρέξιμο με βάρη. Οι τραχείς τρόποι του είχαν ως αποτέλεσμα να τα "σπάσει" με τις "βεντέτες" του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Και όταν τα "σπας" με τους Σαραβάκους και τους Μαύρους, όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με προσωπικότητες όπως ο Ντέταρι ή ο Φούνες, η σύγκρουση φυσικά και θα είναι κάτι παραπάνω από σφοδρή.

Οι κόντρες ξεκίνησαν από την προετοιμασία : Ο Γκμοχ βάζει τους παίκτες να φορτώνονται βάρη και να τρέχουν στα βουνά για να αποκτήσουν φυσική κατάσταση. Οι παίκτες καταπίνουν χιλιόμετρα και οι προπονήσεις συνεχίζονται στην ίδια ένταση ακόμα και μετά την επιστροφή στην Ελλάδα. Στο μάτι του Γκμοχ ο Χουάν Χιλμπέρτο Φούνες, τον οποίο ο Γκμοχ επιβαρύνει περισσότερο από τους άλλους, καθώς τον θεωρούσε υπέρβαρο και ο Αργεντινός δεινοπαθεί κυριολεκτικά. Έρχεται και ο Ντέταρι ο οποίος είχε έναν μικροτραυματισμό, αλλά ο Γκμοχ τον ρίχνει από την αρχή στο φιλικό με την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης στο ΟΑΚΑ. Ο Ούγγρος βγάζει μια μαγική ασίστ στον Μητρόπουλο που σκοράρει, αλλά κληρονομεί μια θλάση που τον αφήνει εκτός από τους πρώτους αγώνες και ο Ντέταρι "τα παίρνει" με τον Πολωνό ο οποίος τον αγνόησε και τον χρησιμοποίησε, παρά το γεγονός οτι ο Ντέταρι είχε ενημερώσει για τον τραυματισμό του. Ο Γκμοχ δεν αλλάζει τροπάρι, η ομάδα ξεκινάει με γκέλες και μένει πίσω στο ξεκίνημα, ο Ντέταρι έρχεται σε ανοιχτή ρήξη μαζί του (όπως και άλλοι παίκτες που δεν χρησιμοποιούνταν συχνά, όπως π.χ. ο Μηνάς Χαντζίδης και ο Σάββας Κωφίδης) ενώ ο Φούνες απηυδυσμένος από την στοχοποίηση του και την απάνθρωπη "ειδική" προπόνηση, ζητάει μεταγραφή (για να μάθει λίγο αργότερα οτι η καρδιά του δεν αντέχει και πως πρέπει να παρατήσει το ποδόσφαιρο). Ξεσπάει το σκάνδαλο Κοσκωτά εν τω μεταξύ και η κατάσταση στην ομάδα ξεφεύγει από κάθε έλεγχο, με τον Πολωνό να κατηγορεί τους παίκτες και τους βοηθούς οτι του πριονίζουν την καρέκλα. Η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο και τελικά ο Ντέταρι απόντος και του Κοσκωτά θέτει το θέμα "αυτός ή εγώ" και ο Γκμοχ θα αποτελέσει παρελθόν μετά την 22η αγωνιστική. Τη θέση του πήραν οι δύο βοηθοί του, Γιάννης Γούναρης και Γιάννης Παπαμάλης.

Ο Γκμοχ σε 26 αγώνες που καθοδήγησε τον Ολυμπιακό, κατάφερε να κερδίσει μόλις τους 14, ενώ έφερε 6 ισοπαλίες και έχασε άλλες 6 φορές. Μετά τον Ολυμπιακό δεν εργάστηκε ποτέ ξανά σε υψηλό επίπεδο, με εξαίρεση τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο (1991) όπου και κατέκτησε τον τελευταίο του τίτλο. Η αδυναμία του να χειριστεί τα πολλά ονόματα που είχε ο Ολυμπιακός, αλλά και η παντελής έλλειψη "δεσίματος" με τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του ήταν φυσικό και επόμενο οτι του εξασφάλιζαν την αποτυχία. Όμως, τις αδυναμίες και τα κολλήματα του Γκμοχ τα πλήρωσε η ομάδα. Μια ομάδα που ήταν μια κλάση ανώτερη από οποιαδήποτε άλλη Ελληνική, ακόμα και χωρίς Ντέταρι.

Υ.Γ. : Επειδή τα βαζελάκια και τα παπαγαλάκια βαζελάκια θα μιλάνε για πιστό στρατιώτη του Παναθηναϊκού, για υπερασπιστή της Παναθηναϊκής ιδέας και διάφορα τέτοια όμορφα, τους αφιερώνω τη φωτογραφία του άρθρου. 

15 Νοε 2010

NEW STUFF...

ΝΕΟ ΦΟΥΤΕΡ,ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ......ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

LOST CONTROL...


Kάποτε ,στην άκρη ενός δάσους, ζούσε με τη μαμά του ένα όμορφο κοριτσάκι. Την έλεγαν Κοκκινοσκουφίτσα επειδή φορούσε συνέχεια ένα κόκκινο σκουφάκι που της είχε χαρίσει η γιαγιά της.
Μια μέρα η μαμά της, της είπε «Κοκκινοσκουφίτσα μου η γιαγιά είναι άρρωστη. Πήγαινε να τη δεις και πάρε να της δώσεις αυτό το καλαθάκι που ετοίμασα. Πρόσεχε όμως γιατί στο δάσος ζει ο κακός λύκος και είναι πολύ επικίνδυνος » .....

ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ?


ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΕΛΟΣ..ΥΠΟΜΟΝΗ,ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ...ΕΠΙΣΗΣ
TO .....ΜΟΣΤΡΑ,ΛΕΖΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ,
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
ΩΣ ΕΔΩ...

Υ.Γ. ΓΙΑ ΕΜΑΣ..ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ, ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ
Υ.Γ.2 ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΕΛΟΣ...
Υ.Γ.3 ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΥ 9  -  1os ΟΡΟΦΟΣ



14 Νοε 2010

Call to Arms...

Εργοτέλης-Ολυμπιακός, Part I (0-0)




Σε έναν αγωνιστικό χώρο που θύμιζε τις παλιές ένδοξες ημέρες της Ριζούπολης όταν αγωνιζόταν εκεί ο Απόλλων Αθηνών με Αλέξη, Βελέντζα, Λαχανά και Ιωάννου, ο Ολυμπιακός είχε να αντιμετωπίσει εκτός από τον Εργοτέλη και το ανεξάντλητο οπλοστάσιο εμπνεύσεων του διαιτητή Γιάχου, ο οποίος και πέναλτι δεν έδωσε, και γκολ κανονικό ακύρωσε και στο τέλος διέκοψε και έναν αγώνα που δεν έπρεπε καν να έχει αρχίσει λόγω των κακών συνθηκών που επικρατούσαν. Tο ημίχρονο που υπολείπεται δεν θα διεξαχθεί αύριο όπως προβλεπόταν λόγω των δημοτικών εκλογών, με πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής την 24η Νοεμβρίου. Βροντερό παρών από τον κόσμο που αψήφησε τη βροχή και βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας, αλλά έπεσε πάνω στην... περιπτωσάρα και στις κακές καιρικές συνθήκες. Ευχάριστα μαντάτα από το ΟΑΚΑ, με την Λάρισα να αποσπά ισοπαλία 1-1 από τον θίασο του Έλληνα Μουρίνιο, Νίκου Νιόπλια, ενώ ο ΠΑΟΚ αναστήθηκε απ'τους νεκρούς και κέρδισε την ΑΕΚ με 2-1 στην Τούμπα.

http://www.pesetero.net/pesetero72_jml/index.php?option=com_content&view=article&id=585%3Aosfpergo1011&catid=37%3Amatchescategory&Itemid=63


Υστερόγραφα
Υ.Γ. 1 : Μισό ματσάκι παίξαμε εμείς, μας αποζημίωσε όμως ο Μάκης ο Χάβος και το τρελό αγόρι με το πλατινέ μαλλί, ο Παπακώστας. Ήττα η ΑΕΚ, γκέλα ο βάζελος και εκεί που άρχισαν να ξεθαρρεύουν και να μιλάνε για τίτλους και ιστορίες, έφαγαν τη σφαλιάρα, κοκκίνισε ο σβέρκος και μαζεύτηκαν οι γλωσσίτσες. Και όχι τίποτε άλλο, θα τους μείνουν αμανάτι τα πρωτοσέλιδα.

Υ.Γ. 2 : Μερικά πράγματα όμως, και να μη θέλει να πάει ο νους σου στο πονηρό, δε γίνεται διάολε να μην πάει... Κάνει γκέλα ο θίασος του Νιόπλια στο ΟΑΚΑ, ενώ την ίδια ώρα ο "καλύτερος Έλληνας διαιτητής" ( έτσι δεν τον χαρακτήρισε η ΠΑΕ αλογοτροφή την περασμένη εβδομάδα; ) κατάφερε το μεγαλύτερο επίτευγμα που θα μπορούσε να επιτύχει : Να στείλει τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ "με το μαχαίρι στα δόντια" ενόψει των αγώνων με τον Ολυμπιακό. Όχι οτι θα κατέβαιναν διαφορετικά δηλαδή, αλλά τώρα έχουν και κίνητρο : Ο μεν ΠΑΟΚ για να ανέβει ψηλότερα στη βαθμολογία, η δε ΑΕΚ για να μην αρχίσει να σκέφτεται τα playoffs από τώρα. Και μέσα σε όλα, θα προσπαθούν τις ημέρες που έρχονται να μας βγάλουν και... ευνοημένους.

Υ.Γ. 3 : Δε μου αρέσει να χρησιμοποιώ ως άλλοθι τη διαιτησία, όταν το κάνω όμως το κάνω επειδή ο εκάστοτε άρχων του αγώνα έχει κάνει όχι απλά παπάδες, αλλά αρχιεπίσκοπους στο γήπεδο. Και ο Γιάχος έδωσε ρέστα στο 45λεπτο. Λες άντε, η φάση στο 3ο λεπτό με το τράβηγμα μέσα στην περιοχή επί του Αβραάμ Παπαδόπουλου, είναι "κάτι που συμβαίνει"."ανθρώπινο λάθος", "τον κρέμασε ο επόπτης" Λες άντε, με βαριά καρδιά, το γκολ του Τοροσίδη, λες πάει στο διάολο, και άλλα τέτοια δακρύβρεχτα που προσδίδουν έναν δραματικό τόνο και προβάλλουν τον άνθρωπο Γιάχο, όχι τον διαιτητή. Το να συνεχίζει τον αγώνα χωρίς πρόβλημα με τη βροχή να συνεχίζει να πέφτει, λες "το καταπίνω κι αυτό". Αλλά το να μην κάνει καν παρατήρηση στον Σαρρή που λίγο έλειψε στο 37' να κόψει το πόδι του Πάντελιτς αν ο Σέρβος δεν έκανε το κατσίκι και δεν πήδαγε την κατάλληλη στιγμή πάνω από μπάλα και πόδια (με τον περιγραφέα της Nova να δίνει ρέστα και να λέει συλλαβιστά "ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ προβολή, για τη μπάλα πήγε και τη μπάλα πήρε" ) ήταν πολύ ύποπτο. Αλλά αυτό στο τέλος του ημιχρόνου, να εκτελείται φάουλ και να πηγαίνει να σφυρίζει λήξη του ημιχρόνου, είναι τουλάχιστον προκλητικό. Ο άνθρωπος έδωσε ρεσιτάλ και έχω την αίσθηση οτι το σημερινό μονόπρακτο δεν ήταν τίποτα στο sequel που θα παιχθεί εντός 15 ημερών.

Υ.Γ. 4 : Κάποιοι ίσως σκεφτούν οτι μας συμφέρει να παίξουμε ενδεχομένως χωρίς ελλείψεις σε "στεγνό" γήπεδο. Δεν συμφωνώ, από την άποψη οτι ο αγώνας βάσει κανονισμών θα πάει την πρώτη διαθέσιμη Τετάρτη και επειδή την ερχόμενη Τετάρτη έχει Champions League, πάμε για τις 24/11... Ανάμεσα ακριβώς δηλαδή στα ματς με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, προστίθεται ένα μεσοβδόμαδο ταξίδι στην Κρήτη και μια 45λεπτη ταλαιπωρία.

Υ.Γ. 5 : Στα καθαρά αγωνιστικά μια παρατήρηση μόνο, αφού σε τέτοιες συνθήκες οποιαδήποτε κριτική ή ανάλυση είναι μάλλον γραφική : Δεν ξέρω αν ήταν οδηγία, πρωτοβουλία των παικτών ή απλά μπλέξιμο, αλλά από το 20' και μετά παρατηρήθηκε να παίζουμε με... 2 αριστερά χαφ. Ο Μιραλάς ερχόταν συνέχεια στο αριστερό άκρο για να κάνει την αγαπημένη του κίνηση, το μπάσιμο προς τα μέσα και σουτ, ο Ριέρα δεν πήγαινε απ'την άλλη ενώ και ο Φουστέρ παρέμενε στη θέση του, πίσω απ'τον Πάντελιτς.

Υ.Γ. 6 : "Μετά τον ΠΑΟΚ η κίνηση για Μιραλάς"... Και γιατί όχι μετά την ΑΕΚ; Η μάλλον, γιατί να μην περιμένουμε και τη Λάρισα; Η ακόμα καλύτερα, γιατί δεν περιμένουμε μέχρι το τέλος της άλλης σεζόν, να δούμε αν θα'χουμε βγεί και στο Champions League; Άλλωστε και τώρα από εβδομάδα σε εβδομάδα το πάμε... Μετά την Ξάνθη η κίνηση για Μιραλάς, μετά τον Άρη οι συζητήσεις για Μιραλάς, κλείνει μετά τον Παναθηναϊκό ο Μιραλάς... Με το πάσο μας παιδιά, δε βιαζόμαστε.

Υ.Γ. 7 : Πολύ σωστή η κίνηση πάντως από τον Μαρινάκη, ο οποίος πέτυχε με ένα σμπάρο, δυό τρυγόνια : Έδωσε τα χρήματα σε Μιραλάς και Ενροτέ, κέρδισε χρόνο και "βούλωσε" το στόμα του μάνατζερ που μιλούσε συνεχώς για χρωστούμενα. Και τώρα ο μάνατζερ του Βέλγου δείχνει πιο διαλλακτικός.

Υ.Γ. 8 : Τι έγινε ρε παιδιά; Ο Παυλάρας, ο "Παύλο Θεέ πάρε την ΠΑΕ", ο λαρτζ, ο κιμπάρης, ο "δε λογαριάζω τίποτα για το καλό του Παναθηναϊκού", έχει ξεσηκώσει τον κόσμο όλο για τριακόσια "ψωροχιλιάρικα"; Ο Παυλούτσικος ζητάει να του επιστρέψουν ένα ποσό κοντά στις 350.000 ευρώ, καθώς θεωρεί οτι έβαλε παραπάνω χρήματα στην Α.Μ.Κ. του Παναθηναϊκού. Παρά την ενημέρωση από την ΠΑΕ οτι το αίτημα του δεν στέκει νομικά, ο "Θεέ πάρε την ΠΑΕ" εμφανίζεται χολωμένος, ακόμη και διατεθειμένος να φύγει. Δύσκολα τα πράγματα, άμα κάνει μανούρες ο Παυλούκος για τριακόσια χιλιαρικάκια, που άλλοτε θα τα έδινε χαρτζιλίκι στον Μπατίστ για στριφτά. Φύλλα τυρόπιτας εννοώ, μην πάει ο νούς σας στο πονηρό...

Υ.Γ. 9 : Το παιχνίδι με τις δηλώσεις, τις ανακοινώσεις και τον χαρτοπόλεμο έχει χοντρύνει. Οι άλλοι έχουν αρχίσει τις συμμαχίες και συσπειρώνονται με όποιον τρόπο μπορούν. Ο Μαρινάκης κρατάει σκληρή στάση, αν και μερικές φορές είναι υπερβολικός εκεί που δεν πρέπει και σε κάποια άλλα πράγματα δείχνει πιο διστακτικός. Είναι λογικό όμως καθώς είναι άπειρος στο χώρο, αλλά έχει ένα σημαντικό προσόν : Δεν είναι μετριοπαθής και αυτό όσα αρνητικά κι αν έχει, έχει κι άλλα τόσα θετικά. Όπως και να'χει πάντως, η χρονιά φέτος θα είναι μεγάλη και θα δούμε πράγματα και θαύματα. Και οι νίκες στα... δυόμισι παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι το τέλος του μήνα είναι παραπάνω από επιτακτικές. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.

Υ.Γ. 10 : Όλοι το'χετε δεί. Όλοι το'χετε θαυμάσει. Αλλά βγάζει γέλιο το ρημάδι, οπότε
αποφώνηση με το hit της εβδομάδας...

13 Νοε 2010

Live Stream...Εργοτέλης - Ολυμπιακός

1)
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=94986&part=sports
2)
http://www.fromsport.com/v-0/10/88/v-108910.html
3)

http://betorno.blogspot.com/#inscore_ifheight_xdc_2512

4)
http://livetv.ru/en/eventinfo/59041_ergotelis_olympiacos/
5)

Ευνόητοι λόγοι;; Ευνόητη απορία...


Αναρωτιέμαι, αφού για "ευνόητους λόγους" η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αλλά και άλλες ΠΑΕ καθώς και η αστυνομία,  δεν επιτρέπουν τις μετακινήσεις οπαδών, γιατί στο ντέρμπι π.χ. με τον μπαοκ θα δούμε πάλι την μισή αστυνομική δύναμη της Αττικής (αν όχι και παραπάνω);;
Ετοιμαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε κάποιον το άλλο Σαββατοκύριακο; Γιατί ακριβώς ετοιμάζονται οι υπεύθυνοι;;
Γιατί θα μας ανοίξουν τα φώτα για να βλέπουν καλύτερα τα πρόσωπα μας στις κάμερες ασφαλείας;
Γιατί η (και οι) ΠΑΕ δεν αντιμετωπίζει αυτά τα παιχνίδια ως ένα απλό παιχνίδι αφού το κακό του ελληνικού ποδοσφαίρου (οι μετακινήσεις) έχει διακοπεί;;

Αναρωτιέμαι γιατί ο Χ αστυνομικός διευθυντής στους τελικούς κυπέλλου μπορεί να εγγυηθεί για την μετακίνηση μεγάλου όγκου οπαδών οργανωμένων και μη, και δε μπορεί κανείς να εγγυηθεί για την μετακίνηση 1500 οπαδών προς την Αθήνα και αντίστροφα;;

Το παραμύθι αυτό ενάντια σε όλους τους οπαδούς από όλες τις μεγάλες ΠΑΕ νομίζω ήρθε ο καιρός να σταματήσει... όπου σε θέλω έρχεσαι κι όπου δε θέλω όχι...
Και το ξέρουμε όλοι ότι είναι έτσι, έτσι δεν είναι; Γιατί σε τελική ανάλυση όπου δε μπορεί να ειπωθεί το όχι, το λέει κάποιος αστυνομικός διευθυντής... Που ο ίδιος όπως λέω και παραπάνω αν γίνει ο τελικός στην πόλη του δε θα έχει πρόβλημα...
Και σε μια τελική ανάλυση γιατί ακριβώς θα πληρωθούν όλα τα ΜΑΤ της Αθήνας και του Πειραιά το Σάββατο που θα μας κοιτάνε περίεργα από πάνω μέχρι κάτω;; Για το κοίταγμα;;

Ας τελειώσει αυτό το παραμύθι λοιπόν.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ!!
ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!


Αλλιώς δεν έχει νόημα... ας γίνουν όλα κεκλεισμένων και να τα δείχνει μόνο η TV, αυτό θέλουν άλλωστε - να μας διώξουν...

Υγ: Υπάρχουν και τα συμφωνητικά μεταξύ δύο εταιριών... να πάμε και να έρθουν... κι εμείς και όλοι!!
Υγ2: Μπαοκτζίδες έχουν ξανάρθει... τι το συνταρακτικό έγινε;; Χανούμια έχουν έρθει (και για όσους θυμούνται και κοζάρουν το είχανε στήσει οι μπάτσοι να σκοτωθούμε αλλά δεν τους κάναμε τη χάρη) και τι έγινε;;
Υγ3: Ή είμαστε υπέρ ή είμαστε κατά...
Υγ4: Η Κρήτη ήταν είναι και θα παραμείνει ερυθρόλευκη!
!

11 Νοε 2010

Κάθε παιχνίδι του Θρύλου τραγουδάμε στον ρυθμό σου



Σαν σήμερα πριν 16 χρόνια έφυγε από κοντά μας ένας μεγάλος αδερφός, ο Βασίλης Δουρίδας, ο θρυλικός Αττίλιο.
Ο κυρ Βασίλης έφυγε σωματικά αλλά η μελωδία του κάθε παιχνίδι του Θρύλου δεν έχει πεθάνει. Το πάθος του και η αγάπη για τον Ολυμπιακό είναι χαραγμένη σε όλους μας και δεν τον ξεχνάμε ποτέ. Άλλωστε φυσάει την θρυλική του τρομπέτα στη μεγάλη ερυθρόλευκη κερκίδα των ουρανών.

Εδώ κάτω ξέρεις καλά ότι το έργο σου το συνεχίζει γνήσιος Ολυμπιακός και μάγκας όπως ήσουν κι εσύ. Δε σε ξεχνάμε...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!

8 Νοε 2010

Θύρα 7 σημαίνει μπροστά...(ULTRAS.GR)


Με όνομα δοξασμένο όσο λίγα στον κόσμο και παρουσίες που δε ξεχνάει κανείς αντίπαλος η Θύρα 7 ήταν είναι και θα είναι ο πρώτος και δυναμικότερος σύνδεσμος στην Ελλάδα και σίγουρα ένας από τους μεγαλύτερους και καλύτερα οργανομένους συνδέσμους στον κόσμο.
Με πιστούς μαχητές πρώτης γραμμής και παρουσία παντού και πάντα είναι το μπροστινό μέρος της γροθιάς που σχηματίζει ο πύρηνος λαός του Θρύλου...

Χιλιάδες οπαδοί του δαφνοστεφανομένου έφηβου δεν υπολογίζουν κυβερνήσεις, έδρες, μέτρα και άλλους παράγοντες, για να στηρίξουν το Θρύλο και να διαδώσουν το μεγαλείο του!
Από τις πρώτες μέρες του οπαδικού κινήματος στην Ελλάδα οι οπαδοί του Θρύλου ήταν μπροστά σε όλα, σε υποστήριξη, σε αντίδραση σε ότι χρειαστεί για το καλό του Ολυμπιακού... 
Μπορεί η Θύρα 7 με αυτό το όνομα να ιδρύθηκε το 1982 με τη Μαμά Στρατιά και να έλαβε αυτό το όνομα για να θυμόμαστε όλοι τα αδέρφια στους ουρανούς όμως οι παλαιότεροι αδερφοί είχαν βάλει ήδη της βάσεις για αυτό το τεράστιο δημιούργημα. 
Ένα δημιούργημα για το καλό του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς. 
Της ομάδας που αντιπροσώπευε και αντιπροσωπεύει τον απλό κόσμο, την εργατιά, τη μαγκιά και τον τσαμπουκά. 
Της ομάδας που όσο και αν πολύ προσπάθησαν να την αλλάξουν προς όφελος τους είτε λέγονται χορηγοί είτε λέγονται "Ελβετοί" επιχειρηματίες, δεν κατάφεραν τίποτα... 

Μπορεί οι καιροί να αλλάζουν και νέες γεννιές να δίνουν το παρών όμως αυτό δεν άλλαξε τη χημεία του κόσμου του Θρύλου και φυσικά της Θύρας 7. Το βλέπουμε στο γήπεδο, το βλέπουνε στους δρόμους...
Ένα σύνολο από τους καλύτερους που δε θα αλλάξει κουφάλες βαζέλες και βούλγαροι ΠΟΤΕ!
Ήμασταν, Είμαστε και θα είμαστε το χειρότερο σενάριο στην καθημερινότητα σας... 
Το ξέρετε, το ζείτε, το νιώθετε και το συζητάτε μεταξύ σας...

Κάντε κανα γκραφίτι σε κανά σχολείο μπας και βγεί κανά πιτσιρίκι λαγός... κάντε προπαγάνδα μπας και βγεί κανας καινούργιος βούλγαρος... κάντε ότι γουστάρετε αλλά όλοι ξέρετε την αλήθεια...

Υγ: Παίξτε μπάλα με των γαύρων τα κάτω τα κεφάλια όπως κάνετε πολλά χρόνια τώρα...
Υγ2: Βούλγαροι.... Χριστός Ανέστη.... ΒΛΑΚΕΣ!!

Που είσαι τώρα Τσαρτσαρή ελληνάρα;;;(ULTRAS.GR)

Που είσαι τώρα μεγάλε συνδικαλιστή Τσαρτσαρή; Σου φταίνε οι κακοί ξένοι που τρώνε το ψωμάκι σας φτωχούλιδες;; Το φιλαράκι σου ο mr. κάνω-φάουλ-συνεχώς-και-δε-το-δίνουν-ποτέ δε σου τρώει το ψωμάκι ε;;
Δε θα βγεις να κάνεις δηλώσεις τώρα; Ε ελληνάρα;;
Ρε ουυρτ νεόπλουτα κοπρόσκυλα... Ελληνάρες του συμφέροντος και του βολέματος... Εσύ και οι όμοιοι σου!

Και δε μένει εδώ... που είστε πουτάνες όλοι δημοσιοκάφροι τώρα;; Δεν είναι αλητεία το χτύπημα του Μπατίστ;;;
Όποιος δεν έχει δεί τη φάση σε βίντεο και αγοράζει καμιά εφημερίδα (όπως κάνει πολύς κόσμος) δεν έχει ιδέα τι έγινε εχθές γιατί πολύ απλά "αντικειμενικές" ΠΟΥΤΑΝΕΣ δε γράψατε πάλι τίποτα...
Δεν υπάρχει ο κακός Μίλος (γάμησε τους Μίλος!!) τώρα ε; Ούτε κανάς παίχτης του Ολυμπιακού για να μιλήσετε για αλητείες ξένους κτλ...
Ε ρε Σερβία που σας χρειάζεται...

Υγ: Έχουμε κι άλλα για εσάς ΑΡΔ... ετοιμαστείτε θα το φυσάτε φέτος και δε θα κρυώνει... γυρίσαμε και θα βγουν όλα στη φόρα....
Υγ2: Οι ΠΟΥΤΑΝΕΣ οι βάζελοι μέσα σε όλα... το αρχίδι δίνει αντιαθλητικό (!!), πόσο καιρό θα έπρεπε να μείνει εκτός ΑΡΔ αν ήταν παίχτης του Θρύλου;;;


http://www.ultras.gr/component/k2/item/40-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%AF%CF%83%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%AE-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B1