23 Μαρ 2010

ΡΟΜΠΕΣ...



''Μια οπαδος του Παναθηναικου κατηγγειλε  επωνυμα  τον ανθρωπο που εμπασε κροτιδες, πυρσους και διαφορα αλλα, που μοιρασε εισητηρια στους φανατικους, που οργανωσε το ολο σκηνικο, που ειναι συνδεσμος μεταξυ οργανωμενων και βαζελοδιοικησης.
Ειναι σοβαρο αυτο καθως αν οντως ειναι ετσι τα πραγματα τοτε ο ανθρωπος αυτος πρεπει να διωχθει για κακουργηματα. Ειναι ο γνωστος σε μας ο εφορος...κ. Πλυτας (οπως καταγγελεται) που τον ξερουμε απο αλλα επεισοδια σε πολο πχ. ( http://www.contra.gr/WaterPolo/Hellas/A1Polo/Panathinaikos_Olympiacos/223191.html  )


Δεν ειμαστε ουτε δικαστες,ουτε αστυνομικοι,ουτε αθλητικοι δικαστες..περιμενουμε ομως να δουμε πως θα ξηγηθειτε γιουσουφακια των πολυμετοχικων.
Ανακαλυψατε αναρχικους στο Οακα με τον Ατρομητο,τους Γιαννιωτες τους τρελανατε στη 'φιλοξενια' ασχετα αν η Νοβα δεν προλαβε να δειξει πλανα απ την 'υποδοχη' που τους δωσατε στο ημιχρονο,στη Τριπολη που πηγατε τα δακρυγωνα που πεσαν εκτος γηπεδου σε ζελες που θελαν να μπουν με ντου..'βαφτηστικαν' καπνογωνα Τριπολιτσιωτων(!!) απ τη Νοβα(τι συμπτωση), και για κερασακι τους ριξατε κ'ενα 8χιλιαρο τους ατιθασους....
Στη Λεβαδεια και παλι ντου αλλα 'ετυχε' να μην δουμε ουτε πλανο απ τον αξιο συμπαραστατη σας(Νοβα)ουτε απο καποιον ΑΡΔ ειδαμε-ακουσαμε να το κουβεντιαζει επι μερες οπως γινετε σε αναλογες περιπτωσεις που 'πρωταγωνιστες' ειναι οπαδοι αλλης ομαδας...Αλλα ειχαν τα δικια τους τα παιδια.Το εισητηριο ηταν ακριβο.Ετσι δεν ειναι?Στον Πανθρακικο..μια απ'τα ιδια,αλλα ποιος νοιαζετε μωρε.Αφου δεν ηταν γαυροι αυτοι που τα καναν,δε τρεχει μια.
Τωρα με 45 ατομα με εγγαυματα,με μια κοπελα να κινδυνευουν τα δαχτυλα της,με οπαδο της δικιας σας ομαδας να καταγγελει συγκεκριμενο ατομο ..ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ρε εξυγειαντες του Ελληνικου ποδοσφαιρου?
Τα καπνογωνα οι εισαγγελεις τα μετρησαν?Τους τσαμπατζηδες?
Αληθεια..την ωρα που εφτασε η αποστολη μας,που βρισκοταν οι εκπροσωποι της δικαιοσυνης?
Η αστυνομια εχει 'λογο' και για την αισθητικη των γηπεδων και δεν ηθελε να ανοιξει η φισουνα?
Σουργελα του Ελληνικου ποδοσφαιρου με τους κατα φαντασιαν οπαδους βαλτε τη κουπα διπλα σ'αυτη του δευτεραθλητη Ευρωπης.Αυτη ντε!Του Χουντεμπλευ,της Δεσποινας και του τρενου-δωρο προς Γιουγκοσλαβια μερια.Σκεπαστε τες ομως και με μια Ρωσικη γουνα  μη σας κρυωσουν.Θα κανετε χρονια να ξαναδειτε παλι 'κατσαρολικο'..ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ
Δε θα σας περασει..θα σας 'ξερασει'
Θυρα 7 Τρικαλων 

 Still drunk still proud

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου