19 Απρ 2010

Ερασιτεχνης-Bρειτε λυση ΤΩΡΑ


Τμηματα που δεν απολαμβανουν της δημοσιοτητας των Μ.Μ.Ε,και της αγαπης πολλων απο εμας αν και εχουν δωσει χαρες ισαξιες και μεγαλυτερες απο αυτες του ποδοσφαιρου και του μπασκετ...εχουν φτασει σε σημειο αλλα να κινδυνευουν ακομα και με διαλυση και αλλα να ''μαχονται'' απληρωτα επι μηνες
Τα λαθη ανηκουν σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...Σ αυτους που τα παρατησαν οικονομικα,σ αυτους που δεν βρισκουν χρονο  να βρθουν διπλα τους
Δε θελουμε να πουμε περισσοτερα..περιμενοντας οτι η στιγμη που θα ξυπνησουν ,αυτοι που πρεπει, εχει ερθει,και θα δωσουν τη στηριξη που τους πρεπει και αξιζει.Διοικητικα και οπαδικα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΤΟΥ..

Αρθρο στο sportdog για την κατασταση που επικρατει με λιγα λογια αυτη τη στιγμη...

ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΕΛΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ. ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΑΠΟ ΒΟΛΕΪ, ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ, ΠΌΛΟ. Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ. «ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ».
Η συνεχιζόμενη αποχή των πολιστών του Ολυμπιακού εδώ και μια εβδομάδα, ανέδειξε και πάλι τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν στα υπόλοιπα σπορ, τα οποία κρατούν ψηλά τη σημαία του συλλόγου και φροντίζουν η βιτρίνα των τροπαίων να γεμίζει συνέχεια τρόπαια.


Ο πρόεδρος Γιάννης Συγγελίδης αν και προσπαθεί να οδηγεί το καράβι μακριά από τους «υφάλους και τις ξέρες», φαίνεται ότι έχει μείνει «μόνος στο πέλαγος».


Η κατάσταση είναι ξεκάθαρα εκτός ελέγχου, αφού οι οφειλές είναι πολλές και αρκετοί αθλητές και αθλήτριες αντιμετωπίζουν έντονα προβλήματα βιοπορισμού.


Ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις


Από τις 25/9/2008 που ανέλαβε ο κ. Συγγελίδης να καλύψει την προεδρική θέση του Ερασιτέχνη από τον αρχικά εκλεγέντα στις 21/7/08 Πέτρο Κόκκαλη (είχε αντικαταστήσει τον Λεωνίδα Θεοδωρακάκη), στο λιμάνι έχουν αλλάξει πολλά.


Αν και ο 49χρόνος επιχειρηματίας ανέλαβε τις τύχες του συλλόγου με τις καλύτερες προϋποθέσεις χρηματοδότησης από τους Παναγιώτη Αγγελόπουλο, Γιώργο Γλου και Λιακουνάκο, στην πορεία οι συνθήκες άλλαξαν και τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ διαφορετικά.

Η απόκτηση του Μίλκοβιτς και η αποχώρηση Αγγελόπουλου


Ο αρχικός ενθουσιασμός που υπήρξε με το 1,1 εκ. ευρώ που δαπάνησαν για την απόκτηση του σπουδαίου βολεϊμπολίστα, Ιβαν Μίλκοβιτς, ο κ. Αγγελόπουλος μαζί με τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη και οι μεγάλες μεταγράφες στις γυναίκες (Σέκολο, Γκλιγκόροβιτς, Σιμάνκοβα, Λεχτόνεν κλπ), γρήγορα μετατράπηκαν σε απογοήτευση.


Η γρήγορη αποχώρηση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου τρεις μήνες μετά, στις 6/12/08, επίσημα λόγου φόρτου εργασίας, ανεπίσημα λόγω διαφωνιών με άλλα μέλη του ΔΣ του Ερασιτέχνη για μονομερή χρηματοδότηση των τμημάτων, έφεραν τα πρώτα σύννεφα.


Παραλίγο να διαλυθεί το γυναικείο βόλεϊ


Η αποτυχία της ομάδα του Ολυμπιακού στις γυναίκες να κατακτήσει το νταμπλ έφερε τον Ιούνιο του 2009 την αποχώρηση του Αγγελόπουλου από το γυναικείο βόλεϊ (έπαιζε και η μνηστή του Ελευθερία Κούκου) δημιούργησε το πρώτο μεγάλο πλήγμα.


Μπροστά στις φήμες για ολοκληρωτική κατ’αρρευση του τμήματος, ο κ. Συγγελίδης με μεγάλη δυσκολία και χαμηλό μπάτζετ κατόρθωσε να συμμαζέψει την κατάσταση και να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο ρόστερ που μάλιστα τερμάτισε πρώτο και στην κανονική περίοδο της Α1.


Πληρωμένος μόνο ο Ιβάν


Όσον αφορά του άνδρες αποφεύχθηκαν προσωρινά οι περιπέτειες αφού ο Π. Αγγελόπουλος υλοποίησε τις αρχικές του δεσμεύσεις και πλήρωσε το πρώτο χρόνο συμβολαίου (08-09) του Μίλκοβιτς όπως και το δεύτερο (09-10). Το τελευταίο δημιούργησε βαρύ κλίμα στα αποδυτήρια αφού οι υπόλοιποι παίκτες που ήταν απλήρωτοι, υποχρέωσαν με τις μουρμούρες τους τον Μίλκοβιτς να παραιτηθεί από αρχηγός. Πάντως οι παίκτες είναι μέσα τέσσερις μήνες όπως αποκάλυψε ο Βραζιλιάνος Καλντέιρα σε δηλώσεις του στις 31/3/10 και στη συνέχεια είχαμε απαγόρευση δηλώσεων!

SOS από κολύμβηση και πόλο


Δεύτερο κτύπημα για το γόητρο του συλλόγου ήρθε στις 22/2/10 όταν 20 κολυμβητές του συλλόγου (μόνιμοι πρωταθλητές Ελλάδας) εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση στον Τύπο φωνάζοντας για τις οφειλές της διοίκησης από τον Αύγουστο του 2009, την απαξιωτική συμπεριφορά της διοίκησης, το πρόβλημα επιβίωσης και 6τα «μαύρα Χριστούγεννα». Η διοίκηση απάντησε ότι οι αθλητές κακώς φώναξαν διότι τον Ιανουάριο τους είχαν μοιραστεί 32 χιλιάδες ευρώ!


Η σειρά του πόλο


Το τρίτο κτύπημα ήρθε από την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι πολίστες παραμένουν απλήρωτοι πέντε μήνες, δεν έχουν εισπράξει το πριμ για το περυσινό νταμπλ και ξεκίνησαν αποχή από τις προπονήσεις την τελευταία εβδομάδα. Την Πέμπτη 15/4 μετά από διαπραγματεύσεις με αντιπροσωπεία της διοίκησης εισέπραξαν υποσχέσεις για εξόφληση μέρος των οφειλών από τη Δευτέρα.


Μάλιστα την Παρασκευή, ο τερματοφύλακας των Πειραιωτών Νίκος Δεληγιάννης επιβεβαίωσε τις οφειλές και είπε την μεγάλη αλήθεια: «Ότι δεν πάει άλλο. Ολόκληρος Ερασιτέχνης δεν μπορεί να ρολάρει με τις προσπάθειες μόλις 1-2 ανθρώπων. Ο κύριος Συγγελίδης έχει κάνει τεράστιες προσπάθειες πραγματικά. Αλλά, δεν φτάνει αυτό».
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=130216 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου