11 Δεκ 2010

ΣΚΟΡΠΙΑ ΛΟΓΙΑ......


1)''ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ''* Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν διατέθηκαν εισιτήρια σε εφαρμογή της υπ’ αριθμ. 149/23-11-2010 απόφασης του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού/ Γ.Γ. Αθλητισμού.

* Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο φιλάθλων που τυχόν θα φέρουν πανό ή πλακάτ με υβριστικό και εμπρηστικό περιεχόμενο, καθώς και πανό ή πλακάτ που θα φέρουν στηρίγματα (κοντάρια). Σε περίπτωση που εντοπισθεί η ανάρτηση τέτοιων θα αφαιρεθούν και θα απομακρυνθούν άμεσα, με μέριμνα των υπευθύνων της γηπεδούχου ομάδας.

* Τα εισιτήρια που θα διατεθούν θα είναι ονομαστικά και θα χορηγούνται με την επίδειξη του Δελτίου της Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου ή άλλου επίσημου εγγράφου δηλωτικού της ταυτότητας. Επιπλέον δεν θα χορηγούνται περισσότερα του ενός σε κάθε ένα ενδιαφερόμενο και η διάθεση θα γίνεται μέχρι τις 24:00 της 11-12-2010, παραμονή του αγώνα. Ως εκ τούτου την ημέρα του αγώνα δεν θα επιτραπεί η προσέγγιση στην αθλητική εγκατάσταση ατόμων που δεν κατέχουν εισιτήρια.
SITES ZΕΛΕΔΩΝ
Τελικά η διοίκηση του Αστέρα αποφάσισε να διαθέσει εισιτήρια στο «τριφύλλι» και η Τρίπολη θα είναι πάλι πράσινη, Παναθηναϊκέ!

Τη διοίκηση των Αρκάδων που αποφάσισε να ανοίξει το μικρό πέταλο, το οποίο χρησιμοποιείται για τις ανάγκες των φιλοξενούμενων οπαδών, δίνοντας την ευκαιρία σε όποιον Παναθηναϊκό θέλει να βρεθεί στο γήπεδο να το κάνει χωρίς κανένα πρόβλημα. Η συγκεκριμένη εξέδρα ήταν υπό κατασκευή με σκοπό να μεγαλώσει η χωρητικότητά της και πλέον είναι έτοιμη. Όσοι φίλοι του «τριφυλλιού» θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο, τα εισιτήρια κοστίζουν 25 ευρώ, ωστόσο η προσέλευση θα πρέπει να γίνει μεμονωμένα και χωρίς διακριτικά.
 ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΡΕ ΦΥΝΤΑΝΙΑ?ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ?ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)ΠΟΥ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΥΠΟΤΡΟΠΟΙ ΦΑΓΑΝ ....ΜΙΑ(!!) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΝΕΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ?
ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΤΡΙΠΟΛΗ....ΓΑΜΩ ΤΗ SPORTINGBET KAI TO GAZZETA.GR
http://www.gazzetta.gr/basket/euroleague/item/121717-T%CE%BF-Top-10-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CF%85%CF%81%CF%89%CE%BB%CE%AF%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%82

                                                                                                                                                                                          



2)ΠΕΡΑΣΑΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ...ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΟΥΜΕ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ
ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΙΑ.ΚΟΜΠΛΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ......
ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΑΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ,ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΙΣΕΙΣ-ΣΥΝΟΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΠ ΑΥΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ,ΑΠ ΑΥΤΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΑΠ ΑΥΤΑ ΖΟΥΝ.........ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ   Τ Ι Π Ο Τ Α!
ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΤΣΑΚΑΛΙΑ...ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕ 50ΧΛΜ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ?ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΨΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ?ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ?
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΕΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΨΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΧΟ?
ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΤΣΑΚΑΛΙΑ...ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ''ΚΑΝΑΤΕ'' ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ? 
ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΠΤΟΗΘΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ,ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ''ΛΟΓΙΚΗ'' ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ....ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ
ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ Η ΦΩΤΟ-ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΤΗ ΖΗΜΙΑ,ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΕΞ'ΑΙΤΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ 
 3)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου