5 Μαρ 2011

Και η πισινα ειναι βαθια...μπαοκια ειστε νουμερα


Ένα πολύ εύκολο απόγευμα κόντρα στις μπουγάτσες, που προσπαθούσαν να μην πνίγουν, πέρασε η ομάδα μας στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής.



Το παιχνίδι δεν σηκώνει καμία ανάλυση αν σκεφτεί κανείς ότι το μοναδικό γκολ που πέτυχαν οι μπουγατσοσκούφηδες ήταν στην τελευταία περίοδο και από τον παίκτη ατραξιόν του βουλγάρικου τσίρκου! Ναι...του κεφτέ με την κοιλούμπα ο οποίος χάρισε άπλετο γέλιο σε όσους βρεθήκαμε στο κλειστό κολυμβητήριο. Τι να πούμε για τον καρνάβαλο μπουγάτσα που ντύθηκε πολίστας και κατέβηκε να παίξει. Πραγματικά η εμφάνιση του ήταν από τις διασκεδαστικότερες που έχουμε απολαύσει, ενώ το γεγονός ότι δεν λιποθύμησε στην πισίνα από το πολύ κολύμπι (σε ρυθμούς χελώνας στη στεριά)πάνω κάτω είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο! Χαρακτηριστικότερο του προσόν η άμυνα που ήταν ψηλά (κοντά στο κέντρο) για να κολυμπάει λιγότερο προς την επίθεση!!!

Κατά τ'άλλα δεν αξίζει σχολιασμό το ματσάκι. Οι μπουγάτσες το πάλεψαν πολύ το παιχνίδι...στην προθέρμανση. Τα δώσανε όλα στο ζέσταμα κι έτσι στον κανονικό αγώνα ήταν πτώματα. Τι να λέμε τώρα, είναι ντροπή να παίζει αυτή η ομαδάρα μας με κάτι σούργελα που ούτε τα στοιχειώδη του αθλήματος δεν γνωρίζουν. Και τυχεροί είναι οι βούλγαροι που η ομάδα από κάποιο σημείο και μετά το πήρε πολύ στο χαβαλέ το ματς και δεν φόρτσαρε για να φτάσει το σκορ σε αστρονομικό σκορ. Το 9-0 μετά το τέλος της τρίτης περιόδου τα λέει όλα. Τελικά στο τέταρτο οκτάλεπτο χτύπησε ο mvp του φετινού καρναβαλιού μπουγατσοσκούφης και έσωσε την τιμή της ομάδας! Που λέει ο λόγος γιατί το ξεκώλιασμα φαίνεται ξεκάθαρα από το τελικό 12-1.

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 3-0, 2-0, 3-1


Τα γκολ: Κομάντινα 3, Ντόσκας 3, Μπλάνης 2, Αφρουδάκης, Σχίζας, Θεοδωρόπουλος, Κολόμβος






ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΟ.

http://redempire7.com/index.html?page=news&id=558

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου