21 Νοε 2009

Παγουροταγαραδες-Ολυμπιακός(??) 2-2


Σε ποιό κλαμπάκι,σε ποιά μπουζούκια,με τι ποτά θα πνίξουν τον πόνο τους οι παίχτες μας απόψε?Σωκράτη τα ψέματα εχουν τελειώσει εδώ και καιρό.Οι δικαιολογίες επίσης...
Αναλαβετε ολοι τις ευθύνες σας και πάρ'τε τη σωστή απόφαση για την ομάδα και για το δικό σας.. καλό
Θα σας πάρει και θα σας σηκώσει ολους.

by pepe

Δεύτερη συνεχόμενη γκέλα για την ομαδά μας αυτή τη φορά στο γήπεδο των Ζωσιμάδων,με το γκολ της ισοφάρισης να έρχεται πάλι στα τελευταία λεπτά του αγώνα.. Καλούτσικο πρώτο ημίχρονο, εξαφανισμένοι στην επανάληψη σχεδον ολοι οι παίχτες μας (και εμφανώς αδιάφοροι..) και έναν άνθρωπο στο πάγκο εκτός τόπου και χρόνου.. Τα γκολ της αναμέτρησης οι Ζεβλάκοφ(24'), Μήτρογλου(80') και απο τους γηπεδούχους οι Τζάνης(83'), Μπακαγιόκο(90')..

ΥΓ.  Καλύτερα έτσι.. Κλασσικές Ολυμπιακές στιγμές.. Με την πλάτη στον τοίχο και καιρός είναι να μας δείξουν οι ακριβοπληρωμένοι παιχταράδες μας αν αξίζουν να φοράνε την τιμημένη ερυθρόλευκη και κυρίως τα ...αρχίδια τους..
ΥΓ.2 Δύο ματσάκια φωτια,αλλα οχι μια σεζόν .. Ολα ρευστά και ολα στο χέρι μας είναι
ΥΓ.3 Μιλήσαμε πιο πανω για αδιάφορους παίχτες.. Η ευθήνη βαραίνει και τη διοίκηση που όποιον κάνει ένα καλό εξάμηνο, του αυξάνει τις ετήσιες αποδοχές και του δίνει και 1-2 χρονάκια παραπάνω κλειστό συμβόλαιο, μη τυχόν και χάσουμε τα κελεπούρια.. Βαραίνει όμως και εμάς τους ίδιους που έχουμε σχεδόν θεοποιήσει κάποιους από αυτούς. Το ...τραμπολίνο πάνω στα πολυτελέστατα αυτοκινητά τους δεν θα αργήσει να έρθει, κόβοντας τους έτσι την πεπήθηση ότι εχουν πιάσει τον παπά απ'ο τα αρχίδια..
ΥΓ.4 Τα γκολ που δεχόμαστε στο 90φεύγα εκτός των άλλων σημαίνει και κακή φυσική κατάσταση.. Δηλαδή κακή προετοιμασία (Χαμούρ Κεστπάγια).. Το μπαλάκι πηγαίνει αποκλειστικά σε σένα Σώκο.. Είσαι ο μοναδικός υπεύθηνος αυτής της κατάστασης και οφήλεις να τη διορθώσεις..
ΥΓ.5 Ζήτησες λέει νίκες για να κάνεις μεταγραφές.. Τη σχέση εχουν οι νίκες με το ελειπέστατο ρόστερ ρεεεε...??? Πάλι στην παλαβή θα το ρίξεις Σωκρατάκο...??? "ΧΟ ΧΟ ΧΟ" ότι και αν γίνει...??? Νικάμε Αλκμααρ και Λαγό και "είμαστε πλήρεις... ΧΟ ΧΟ ΧΟ". Δεν κερδίζουμε τα ματσάκια, "αφου η χρονιά είναι χαμένη, ας βγάλουμε το Σκούρτη και το Φετφατζίδη... ΧΟ ΧΟ ΧΟ".
Δεν σου τα είπαν καλά μάλλον.. ΣΚΑΣΕ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΠΑΙΧΤΕΣ..
ΥΓ.6 Ο Ζίκο αποδικνυει μέρα με τη μέρα ότι είναι παντελώς ακατάλληλος.. Στα όρια του επικινδυνος θα έλεγα.. Δεν είναι μόνο αυτά που κάνει στον αγωνιστικό τομέα και αυτά που ζητάει για μεταγραφές αλλά κυρίως αυτά που λέει.. Η συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα εξόργισε και τον πιο ήρεμο γαύρο..
ΥΓ.7 ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ παναθηναϊκοοό.. ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ, Σ' ΑΓΑΠΩΩΩΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου