4 Νοε 2009

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Mαρούσι 86-77



By pepe

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της σημείωσε η ομάδα μπάσκετ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος απέναντι στο αποδεκατισμένο Μαρούσι. Αποδίδοντας κακό μπάσκετ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα στο άδειο από κόσμο Σεφ, ο ΘΡΥΛΟΣ πήρε τη νίκη χάρη στις ατομικές εξάρσεις των παιχτών που διαθέτει. Εξαιρετικός ο Λίνας Κλέιζα, τον ακολούθησαν σε απόδοση και οι Σχορτσιανίτης, Τσίλντρες. Άλλα αντί άλλων ο κόουτς Παναγής στο παγκο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τόμιτς-Μαρμαρηνός): Παπαλουκάς 8, Τσίλντρες 15, Βούισιτς 5, Ουέιφερ 4, Κλέιζα 27, Βασιλόπουλος 7, Γλυνιαδάκης, Σχορτσανίτης 14, Παπανικολάου, Μπέβερλι 2, Τεόντοσιτς 4

ΥΓ.  Ρε κόουτς (ο θεός να σε κάνει..) στη σχολη προπονητικής, στο μάθημα για μπλοκ άουτ έιχες κάνει κοπάνα, ήσουν σε καμιά βράβευση ή μηπως τελικά δεν πήγες ποτέ σου σε καμία?????? Τι διαχείριση του ρόστερ είναι αυτή ρε???? Σχέδιο νίκης η καταστροφή του παιχνιδιού της υπερομάδας που λέγεται Μαρούσι.. Δεν έχεις ακόμα καταλάβει σε πια ομάδα βρίσκεσαι ή είσαι παντελώς άσχετος προπονητικά..?? Μάλλον και τα δύο..
ΥΓ.2 Αγγελόπουλοι διώχτε τον ΤΩΡΑ.. Ακόμη μια χρονιά θα πάει χαμένη.. Δεν το βλέπεται από μόνοι σας..???
ΥΓ.3 Ακολουθεί παιχνίδι με τη Λιέτουβος στο Σεφ για την Ευρωλίγκα.. Άμα ζεσταθεί το χέρι των κατά άλλα μέτριων Λιθουανών και το ματς πάει πόντο πόντο, ο Ζιοβάννι να βάλει το χέρι του για το τι θα ακολουθήσει.. Το κράξιμο θα πάει σύννεφο, οι καφέδες θα φεύγουν βροχή προς τον Μπαναότη και μπροστά από τα ονόματα των Τόμιτς-Μαρμαρηνού, από το επόμενο παιχνίδι κιόλας ελπίζουμε ότι θα γράφουμε και αυτό του Ντούντα.. Ας είναι και αυτό του Σφαιρόπουλου..
Υ.Γ.4 Πολυτιμότερος τού μήνα Οκτώβρη ,στην Α1 ,αναδείχθηκε ο Λίνας Κλέιζα
Υ.Γ.5  Τό ντόνατς είναι ανίκητο τελικά..Τι να κλάσει ο τσάκα τσούκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου