14 Αυγ 2010

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΡΟΜA 5-1



Από μικρό παιδί στο πέταλο χωμένος
να τραγουδώ για τον Ολυμπιακό
τα χρόνια πέρασαν κι ακομα καυλωμένος
την ίδια τρέλα έχω μέσα στο μυαλό
είσαι ο λόγος που υπάρχω που αναπνέω
θα στο φωνάζω θα στο λέω όσο ζω
και ένα πράγμα σου ορκίζομαι θεέ μου
δεν θα σε αφήσω μοναχό σου ούτε ένα λεπτό
Θρύλε ολέ ολεολεολεολεο
Θρύλε ολέ ολεολεολεολε
Θρύλε ολέ ολεολεολεολεο
τρελένομαι για σένα Ολυμπίακε


ΠΙΕΣΗ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 5ΑΡΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ...Είναι νωρίς ακόμα, βρίσκεται στον Πειραιά μόλις 4 μέρες, όμως ήδη άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα δείγματα γραφής της νοοτροπίας του Ερνέστο Βαλβέρδε στο αγωνιστικό παιχνίδι του Ολυμπιακού. Μπορεί να ήταν ένα φιλικό, όμως οι ερυθρόλευκοι απέναντι στην Ρόμα των αστέρων κατάφεραν να την κάνουν να φαίνεται μικρή ομάδα και την συνέτριψαν με 5-1. Μάλιστα ο Ολυμπιακός είχε και αρκετές απουσίες. Ρόμενταλ, Τοροσίδης και Μέλμπεργκ έμειναν στην εξέδρα, όπως και οι τραυματίες Χολέμπας, Μιραλάς και Βαλεριάνος.

Παρ’όλα αυτά η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε κατάφερε να αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις απέναντι στους Ιταλούς αν και επαναλαμβάνουμε βρίσκεται μόλις λίγες μέρες στον Πειραιά. Ιμπαγάσα, Ντουντού, Μήτρογλου, Φετφατζίδης και Σοϊλέδης σκόραραν για τον Ολυμπιακό, με τον Αργεντίνο να είναι ο MVP των ερυθρόλευκων, ενώ πολύ καλή απόδοση είχε και ο Μοδέστο ως κεντρικός αμυντικός.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποθεώθηκε από τον κόσμο του Θρύλου, όπως και οι Ριέρα, Ιμπαγάσα. Πάντως ο προπονητής του Ολυμπιακού έδωσε πολλές φορές οδηγίες όρθιος, δείχνοντας με τα χέρια του ή φωνάζοντας τι θέλει κατά περίπτωση από τους παίκτες του. Πίεση σε όλο το γήπεδο και κάλυψη των χώρων ήταν το πρώτο μέλημα για τον Ισπανό τεχνικό. 

http://www.rednews.gr/football.aspx?nid=5681&cid=n

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου