6 Ιαν 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Γρια 2-0

Εύκολα ξεπέρασε το εμπόδιο του Ηρακλή ο Ολυμπιακός κερδίζοντας με 2-0 στο Καραϊσκάκη, σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί και δάφνες ποιότητας. Καλός μόνο κατά διαστήματα ο Θρύλος θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το ματς στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο παρουσίασε το σύνηθες κακό του πρόσωπο, χωρίς πάντως να απειλείται σε καμμία περίπτωση από τον Ηρακλή. Καλύτερος του θρύλου ο Νταβίδ Φουστέρ που αναδείχθηκε και MVP του αγώνα με τον Βασίλη Τοροσίδη να ακολουθεί σε απόδοση και τους Μιραλάς, Ιμπαγάσα να είναι καλοί κατά διαστήματα. Από πλευράς Ηρακλή τα φώτα ήταν στραμμένα στην επιστροφή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στο γήπεδο που αναδείχθηκε μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, με τον γκολκίπερ του Ηρακλή να δυσκολεύει αρκετά τον Ολυμπιακό να τελειώσει νωρίτερα το ματς. Με τη νίκη αυτή ο Ολυμπιακός πέτυχε το "8 στα 8" στο Καραϊσκάκη και σημείωσε την 4η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα, σπάζοντας παράλληλα και τη μίνι παράδοση που είχαμε δημιουργήσει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, με το σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων με τον Ηρακλή.


Υστερόγραφα
Υ.Γ. 1 : Ξεκινώντας, εύχομαι σε όλους καλή χρονιά, πάνω απ'όλα με υγεία και ότι επιθυμεί ο καθένας σας να γίνει πραγματικότητα με το νέο έτος. Και καλό κουράγιο... Καθυστερημένο το κειμενάκι σήμερα, είμαι μάλλον ακόμη σε vacation mode. Πρώτος επίσημος αγώνας της σεζόν λοιπόν, το τριποντάκι ήρθε μάλλον εύκολα και κόπηκαν και τα ποδαράκια των βάζελων που κέρδισαν στην Ξάνθη και μιλούσαν για "ολική επαναφορά" και μείωση της διαφοράς. Το +5 παραμένει ενώ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έμειναν ακόμα πιο πίσω μετά τις ισοπαλίες που παραχώρησαν σε Κέρκυρα και Πανσερραϊκό, αντίστοιχα.

Υ.Γ. 2 : Ποδαρικό με το δεξί και στις... ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας, σε δικό μας αγώνα. Βγήκαν αυτή τη φορά από τον Ηρακλή και τα έβαλαν με τη διαιτησία του Κωνσταντινέα : "1.Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την αγωνιστική προσπάθειά τους στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. 2.Το φίλαθλο πανελλήνιο είχε την ευκαιρία να γίνει μάρτυρας του τι συνέβη απόψε στο 'Γ. Καραϊσκάκης'. 3. Ευχαριστούμε θερμώς τον κ. Κωνσταντινέα για τις ευχές, που μας έδωσε, επ' ευκαιρία του Νέου Ετους". Ποιός ο λόγος της ανακοίνωσης; Μα... το "πέναλτι" που ζήτησε στο 73ο λεπτό ο Καρίμ Σολτάνι, ο οποίος μέσα στην περιοχή του Πάρντο έκανε μια βουτιά τέτοια που θα έκανε και τον Καραγκούνη να κοκκινίσει από ντροπή. Ο Σολτάνι, προ του Ποτουρίδη, κάνει ένα μεγαλοπρεπέστατο πλονζόν και δικαίως βλέπει την κίτρινη κάρτα του διαιτητή. Και όμως, ακόμα και μια ΤΕΤΟΙΑ φάση, προσπαθούν να την εκμεταλλευτούν και να ανακαλύψουν Ghosts 'n' Goblins. Δεν πειράζει : Ξυδάκι.

Υ.Γ. 3 : Αγωνιστικά, η ομάδα δεν έθελξε με την απόδοση της. Ήταν καλή κατά διαστήματα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε το καθιερωμένο "σβήσιμο μηχανών" ενώ παρατηρείται τελευταία να "βγάζουμε" και λιγότερες φάσεις ανά αγώνα. Αυτό οφείλεται σε δύο παράγοντες : Ο ένας είναι η έλλειψη παικτών στη μεσαία γραμμή που θα κερδίσουν μπαλιές, θα δώσουν χώρους στον Ιμπαγάσα ώστε να κάνει λιγότερα τρεξίματα και να αφιερωθεί στη δημιουργία παιχνιδιού χωρίς να σπαταλά δυνάμεις σε τρεχάλες και μαρκαρίσματα στη μεσαία γραμμή στο μέτρο του δυνατού. Ο άλλος παράγοντας είναι η προσαρμογή της αμυντικής τακτικής των αντιπάλων στο παιχνίδι του Κέβιν Μιραλάς : Το παιχνίδι του Βέλγου φαίνεται πως το έχουν διαβάσει καλά πλέον οι αντίπαλοι προπονητές και δίνουν όσο το δυνατόν λιγότερους χώρους στον Μιραλάς, ενώ τα χαφ πιέζουν τον Ιμπαγάσα που μπορεί με μια καλή του κάθετη να τον βγάλει στην πλάτη της άμυνας. Η ταχύτητα του Βέλγου είναι βέβαια ένας παράγοντας που του δίνει πάντοτε ένα πλεονέκτημα, αλλά είναι γεγονός πως τελευταία αντιμετωπίζεται πιο αποτελεσματικά. Εχθές πάντως λίγο έλειψε να το στάξει πάλι το γκολάκι του.

Υ.Γ. 4 : Για μένα το χθεσινό πάντως ήταν από τα χειρότερα παιχνίδια του Ολυμπιακού στη σεζόν που διανύουμε. Δεν τράβηξε εχθές ο Ιμπαγάσα, δεν έβγαινε η μπάλα μπροστά με τίποτα. Η δε παρουσία των ακραίων, Ρόμενταλ και Ριέρα ήταν απλά τραγική. Ένα σημαντικό στοιχείο που είχε ο Ολυμπιακός του Βαλβέρδε της πρώτης θητείας του, ήταν οι "εκρήξεις" από τα άκρα : Πότε ο απρόβλεπτος Λέτο και πότε ο Τζόρτζεβιτς από αριστερα, πότε ο Γκαλέτι από δεξιά, έδιναν την έκρηξη και το κάτι παραπάνω στο παιχνίδι της ομάδας. Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να έχει πρόβλημα από το παιχνίδι στα άκρα και είναι πραγματικά τραγικό να περιμένουν οι χαφ να ανέβουν οι Τοροσίδης - Μπράβο για να βγάλουν μια σέντρα. Είναι να τρελαίνεσαι : 3 γεμίσματα ο Μπράβο, 6 ο Τοροσίδης, ΜΗΔΕΝ οι Ρόμενταλ και Ριέρα. Αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα που πρέπει να το δεί ο Βαλβέρδε.

Υ.Γ. 5 : Μπήκαμε στον Ιανουάριο και τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν. Θέλουμε λέει τον Μπουονανότε της Ρίβερ Πλέϊτ. Σε λίγο θα "σκάσουν" και τα πρώτα ρεπορτάζ για τον Γκουντνάϊτ και τον Γκουτενάχτ. Κοροϊδευόμαστε ρε παιδιά; Εδώ παιδεύουν το θέμα της ρήτρας του Μιραλάς ένα ολόκληρο δίμηνο με συζητήσεις επί συζητήσεων, σε ένα θέμα που πιο ξεκάθαρο δεν υπάρχει : Δίνεις τα λεφτά, παίρνεις τον παίκτη. So simple. Ποιός Μπουονανότε και ποιός Ντιαρά...

Υ.Γ. 6 : Το θέμα Μιραλάς έχει κουράσει πάρα πολύ. Μετά από τις "τρελές απαιτήσεις του μάνατζερ" για το θέμα της αμοιβής του, τώρα βγαίνουν μπροστά και οι "τρελές απαιτήσεις για τον παίκτη", για τον οποίο ο μάνατζερ του αξιώνει ένα ποσό της τάξης των 2,8 εκ. ευρώ ετησίως για να επιτραπεί να αυξηθεί το ποσό της ρήτρας, το οποίο με την ολοκλήρωση της υπάρχουσας συμφωνίας θα φτάσει τα 4.200.000 ευρώ. Θεωρώ τις συγκεκριμένες πληροφορίες ως επικοινωνιακό τρικ, για να περάσει η αγορά του Μιραλάς ως "μεγάλη, τεράστια επιτυχία". Ήδη αρχίζουν οι... κωλοτούμπες μετά το σχετικό κράξιμο που άρχισε να πέφτει από τον κόσμο, καθώς ο μάνατζερ φαίνεται να ανέκρουσε πρύμναν και να δηλώνει οτι ποτέ δεν είπε τέτοιο πράγμα.

Υ.Γ. 7 : Ας υποθέσουμε οτι όλο αυτό είναι αλήθεια. Υπάρχει πραγματικά άνθρωπος που πιστεύει στην ΠΑΕ οτι θα σπεύσουν οι Ευρωπαϊκές ομάδες να δώσουν 4,2 εκ. ευρώ για να "σπάσουν" τη ρήτρα και να πάρουν τον Μιραλάς; Σε ποιό παράλληλο σύμπαν; Με γνώμονα τις εμφανίσεις του στην Ελλάδα; Αν οι εμφανίσεις του Βέλγου είναι στα ίδια επίπεδα και σε Ευρωπαϊκά ματς και έρθει πρόταση που καλύπτει τη ρήτρα, τότε με γειά του και χαρά του και μαγκιά του μεγάλη. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολούνται παραπάνω με το θέμα : Είτε υπήρχε είτε δεν υπήρχε ρήτρα, ξέρουμε πολύ καλά όλοι πως με μια πρόταση ΕΠΙΣΗΜΗ (και όχι στο... μιλητό) πάνω από 4 εκ. ευρώ, ο Μιραλάς θα είχε πακεταριστεί σε συσκευασία δώρου και θα'χε φύγει.

Υ.Γ. 8 : Πόσοι παίκτες, αλήθεια, έχουν φύγει από τον Ολυμπιακό με τον σύλλογο να πληρώνει τη ρήτρα τους; Με μοναδική εξαίρεση την υπόθεση Καστίγιο που ίσως είναι και μοναδική στα... ΕλληνοΣοβιετικά χρονικά, ποτέ σύλλογος δεν κατέβαλλε το ποσό της ρήτρας για να πάρει παίκτη από τον Ολυμπιακό. Ούτε καν για τον Βασίλη Τοροσίδη, τον οποίο παρακολουθούν κατά καιρούς Ευρωπαϊκοί σύλλογοι - και είναι σε καλή ηλικία, διεθνής και παίζει σε μια θέση που δεν έχει και τα πρωτεία στην παραγωγή... ταλέντων παγκοσμίως. Ούτε για τον Τοροσίδη λοιπόν βρέθηκε κάποιος να δώσει τα 5 εκ. ευρώ της ρήτρας. Στο δια ταύτα, ας τελειώνει το θέμα γιατί κούρασε πολύ.

Υ.Γ. 9 : Συνεχίζω με τα μεταγραφικά και ερωτώ για να καταλάβω... Η μεταγραφική μας ιεραρχία λέει : Μπουονανότε ή Ντιαρά ή... Κουμορτζί; Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω αυτή την υστερία για τον Κουμορτζί (ή "Κουμόρτζι", όπως τον αποκαλούν εδώ και κανένα εξάμηνο - είναι σαν το "Ζέντορφ Ζίντορφ Ζέεντορφ, έτσι μας τον είπαν, έτσι σας τον λέμε" που είχε ξεστομίσει ο Manolo Μαυρομμάτης κάποτε). Είχα γράψει την άποψη μου από το καλοκαίρι, τότε που επέμενε ο Έβαλντ Λίνεν για την απόκτηση του και ο Τσακίρης ζητούσε 2 εκ. ευρώ οτι ο Κουμορτζί δεν είναι αυτό που λείπει από τον Ολυμπιακό κατά τη γνώμη μου. Ο Γκανέζος είναι ένας καλός χαφ επιπέδου Πανιωνίου, Ηρακλή, ΠΑΟΚ, άντε μέχρι ΑΕΚ και αν, σύμφωνα με όσα έχει δείξει ως τώρα. Είναι λάθος να παρουσιάζεται ως υπεραπαραίτητος για τον Ολυμπιακό : ΟΚ, συμφωνούμε στο οτι είναι μια προσθήκη που για την Ελλάδα "γεμίζει" περισσότερο το ρόστερ. Αλλά αν δεν απατώμαι, ψάχναμε είτε έναν "σκύλο" αμυντικό χαφ, είτε έναν αντι-Ιμπαγάσα... Και καταλήγουμε να πάρουμε έναν Ντουντουειδή χαφ. Μακάρι να μπορέσει να σηκώσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και να βοηθήσει, έστω και σαν εναλλακτική λύση... γιατί ναι μεν στη μεσαία γραμμή έχουμε αρκετούς παίκτες, αλλά επί της ουσίας αυτή τη στιγμή τη διαφορά την κάνει ένας : Ο 34χρονος Ιμπαγάσα. Όλοι οι άλλοι βράζουν στο ίδιο καζάνι. Όχι λοιπόν και "μπαμ με Κουμορτζί"... Καλώς να έρθει ο Γκανέζος και μακάρι να αποδειχθεί λίρα 100 και να μην ψάχνουμε το καλοκαίρι ομάδα να τον δώσουμε δανεικό.

Υ.Γ. 10 : Λίγο κράτει ρε παιδιά με τα "μπαμ". Έχει ξεφτιλιστεί εντελώς η έννοια του "μπαμ", πιο παλιά έλεγες "μπαμ με Ζάχοβιτς", "μπαμ με Καρεμπέ" και τώρα λες "μπαμ με... Χαβίτο" ή "μπαμ με... Βέλλιο"; Chill out...

Υ.Γ. 11 : Η κίνηση για Χαβίτο δείχνει τρία πράγματα : 1) Ο Βαλβέρδε σκέφτεται να μείνει και την επόμενη σεζόν. 2) Ο Βαλβέρδε είναι θιασώτης του "παπούτσι απ'τον τόπο σου κι ας είναι μπαλωμένο" (κυριολεκτικά) και 3) Ο Βαλβέρδε δεν πιστεύει ούτε στον Ρόμενταλ, ούτε στον Ζαϊρί. Προσωπικά δεν θα θυσίαζα τον βεδουϊνο για τον Χαβίτο που ναι μεν είναι καλός παίκτης, αλλά δε μπορεί να πεί κανείς οτι έβγαλε και μάτια με τον Άρη. Πόσο μάλλον για να σταθεί στον Ολυμπιακό.

Υ.Γ. 12 : Επίσης δεν καταλαβαίνω την πρεμούρα για τον Βέλλιο του Ηρακλή. Με ποιό σκεπτικό να αποκτηθεί ο νεαρός φορ, ο οποίος δεν έχει δείξει τίποτε εκτός από τα γκολ που μας έχει κολλήσει δύο χρόνια σερί; Είναι μήπως τόσο καλός όντως και απλά εγώ δε το βλέπω; Συν τοις άλλοις, το "είμαι παίκτης του Ηρακλή και γουστάρω να παίζω στον Ηρακλή" δεν δείχνει οτι ο Βέλλιος ψήνεται και ιδιαίτερα. Ο Ολυμπιακός - εκτός από τον Μιραλάς και τον Πάντελιτς - έχει άλλους τρείς φορ : Μήτρογλου, Ντιόγο, Ντάρμπισιρ. Αν πάρουμε ως δεδομένο οτι οι τρείς τελευταίοι κουνάνε μαντίλι το καλοκαίρι, μπορεί να πεί κανείς οτι ο Βέλλιος - που δεν παίζει καν βασικός στον Ηρακλή - συγκρίνεται με κάποιον απ'αυτούς, ακόμα και με τον τωρινό Ντιόγο;

Υ.Γ. 13 : Κάτι τελευταίο με τα μεταγραφικά : "Ελληνικό αίμα" στην ομάδα δε σημαίνει οτι παίρνουμε πιτσιρικάδες ή Έλληνες παίκτες γενικότερα, τους βαφτίζουμε "μπαμ" και υμνούμε το μεγαλείο της διοίκησης. Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν στον Ολυμπιακό είναι ελάχιστοι, ίσως και μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Το να φύγει ο Κατσικογιάννης π.χ. ή ο Γιάννης Παπαδόπουλος για να έρθει ο Ανάκογλου από τον Πανσερραϊκό, έχει καμμιά λογική σύμφωνα με όσα έχει δείξει ο νεαρός ως τώρα; Προσοχή χρειάζεται : Όχι για να πούμε οτι κάνουμε Ελληνοποίηση (που χρειάζεται, αυτό είναι αναμφισβήτητο) να δημιουργούμε κλίμα περί "μεγάλων ταλέντων", τα οποία θα καταρρεύσουν μόλις πατήσουν το χορτάρι του Καραϊσκάκη. Και αλήθεια, όλους αυτούς τους παίκτες, ποιός τους εισηγείται; Ο Νινιάδης; ΟΚ, σωθήκαμε.

Υ.Γ. 14 : Απορία... Στις 31/12 αποχώρησε από την προεδρία της ομάδας ο Σωκράτης Κόκκαλης μετά από 17 ολόκληρα χρόνια. ΚΑΝΕΙΣ από τα επίσημα δικά μας μέσα, ηλεκτρονικά και μη, δε θέλησε να γράψει ένα αφιέρωμα σε ένα σημαντικό πρόσωπο της Ολυμπιακής οικογένειας; Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν τελικά;

Υ.Γ. 15 : Σύμφωνα με την "Ωρα των Σπορ", η ΑΕΚ έχει καταθέσει καλύτερη πρόταση για τον Μανιάτη, αλλά ο Βεντούρης θέλει να τον δώσει σε εμάς. Ζήτω η τρέλα. Πιο επικό βέβαια είναι το πρωτοσέλιδο της "Score Live", με τον cult τίτλο "ΕΠΟΧΗ ΜΟΒΣΕΣΙΑΝ". Μα καλά κι αυτοί... ΟΚ, κρίση, κρίση, αλλά με 200.000 δεν αγοράζεις παίκτη αλλά αχθοφόρο. Περιμένουν να τους πάρει κάποιος στα σοβαρά; Τελικά υπέγραψε σε εμάς ο Μανιάτης, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τη μάνα ΑΕΚ αγνοώντας την σπαραξικάρδια έκκληση "ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ". Θεωρώ τον Μανιάτη καλή μεταγραφή, από την άποψη οτι είναι πολύ καλύτερο backup του Τοροσίδη απ'ότι ο Γκαλίτσιος, που ποτέ δεν έπεισε οτι θα μπορούσε να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό. Ας ελπίσουμε να σηκώσει το βάρος της φανέλας και θα βοηθήσει όποτε του ζητηθεί.

Υ.Γ. 16 : Για να κλείσω την αναφορά στη μάνα ΑΕΚ, θα πω οτι δεν θα αργήσει η μέρα που θα βγάλουν ανίκανο, αιθεροβάμων και "χωρίς επίγνωση του που βρίσκεται ακριβώς" (γιατί μάνα ΑΕΚ είναι μέγεθος, όχι αστεία, ε; ) τον Μανώλη τον Χιμένεθ. Ο άνθρωπος είναι σοβαρός και ειλικρινής και επιτέλους βρέθηκε στην ΑΕΚ ένας άνθρωπος να πεί τα πράγματα με το όνομα τους : "Αυτοί είμαστε, μέχρι εκεί μας παίρνει, κομμένα τα παραμύθια". Ο Χιμένεθ ζήτησε ενίσχυση για να καταφέρει η ομάδα να διεκδικήσει την 3η θέση. Αυτό βέβαια χαλάει τη μανέστρα της αδικημένης ΑΕΚ, του Ολυμπιακού που της βάζει εμπόδια κλπ κλπ αλλά αργά η γρήγορα θα βρουν μια καραμέλα να πιπιλάνε πάλι. Το σίγουρο είναι πως όσο ο Χιμένεθ μιλάει και λέει τα πράγματα όπως έχουν, χάνει πόντους. Γιατί στην ΑΕΚ έχουν συνηθίσει αυτός που κάθεται στον πάγκο ή να τρώει ξύλο (Μπάγεβιτς) ή να συμπάσχει με τη μάνα ΑΕΚ.

Υ.Γ. 17 : Το σκεφτόμουν προχθές και θα πω κακία... Ας υποθέσουμε οτι γυρίζουμε ταινία. Ο Μαρινάκης θα είναι ο Padrone, ο... Soprano ας πούμε. Το δεξί του χέρι ο αδυσώπητος Κομινάκης, με τον Μώραλη να είναι το μάτι και το αυτί του με τους "έξω". Έχουμε τον Jason Statham που θα είναι ο σωφέρ του Padrone (Ραούλ Μπράβο). Έχουμε τους δύο σωματοφύλακες, τον αγέλαστο Σουηδό Βίκινγκ (Μέλμπεργκ) και τον σκληροτράχηλο Έλληνα (Αβραάμ). Έχουμε μέχρι και τον αδίστακτο Κορσικανό εκτελεστή (Μοδέστο) αλλά και τον έμπορο ναρκωτικών (Χολέμπας). Να υποθέσω λοιπόν οτι η επικείμενη απόκτηση του Μονιάκη γίνεται για να συμπληρωθεί το καστ;

Υ.Γ. 18 : Ωραία το εορταστικό κλίμα που έχουμε στην ΠΑΕ, ακόμα καλύτερες οι ενδείξεις σήψης και παρακμής στους αντιπάλους μας, αλλά υπάρχει και ένα αγκάθι που μας πονάει : Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός βαδίζει από το κακό στο χειρότερο, η ομάδα βόλεϊ αποσυντίθεται και όπως πάνε τα πράγματα λίαν συντόμως θα ακολουθήσει και η ομάδα πόλο. Για τα άλλα τμήματα δε το συζητάμε γιατί ήδη βρίσκονται με το ένα πόδι στον τάφο. Και έριξαν και κάποιοι πάνσοφοι την ιδέα : Να γίνει ένα φιλικό προς τιμήν του Τζιοβάνι και τα έσοδα να διατεθούν για να λειτουργήσουν τα τμήματα του ερασιτέχνη. Ημίμετρα. Τι θα καλύψουν τα έσοδα από το φιλικό; Άντε, με το ζόρι τη φετινή σεζόν; Και του χρόνου τι γίνεται; "Έχει ο Θεός"; Ναι, ο Θεός έχει... Εμείς δεν έχουμε.

Υ.Γ. 19 :
Τελικά ένα απ'τα ελάχιστα καλά που είχε το 2010 ήταν οτι "ξεβρακώθηκαν" οι επιφανείς Ολυμπιακοί λεφτάδες που περίμεναν στην ουρά για να αναλάβουν όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού, αλλά ήταν ο  Κόκκαλης στη μέση και δε τους άφηνε. Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες. Και το χειρότερο δεν είναι οτι χρειάζεται να βγεί κάποιος και να ρίξει λεφτά και δεν βρίσκεται, αλλά οτι δεν βγαίνει ΕΝΑΣ μπροστά να αναλάβει το έργο της οργάνωσης του ερασιτέχνη. Να κάνει τις όποιες περικοπές, να θέσει νέα κόστη λειτουργίας, να "τρέξει" τα τμήματα όπως έτρεχαν και παλαιότερα. Αλλά είπαμε : Για όλα φταίει ο κόσμος που δεν αγκάλιασε το εγχείρημα των μελών. Ζητείται ελπίς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου