7 Νοε 2011

7 ...ΤΖΟΥΡΕΣ

 
1) Στη Σύρο δοκιμάζεται ο Θρύλος (19:30 Novasports 3) κόντρα στον Φοίνικα, για να πετύχει την 3η του νίκη στην Α1 βόλεϊ Ανδρών.
2) Πανελληνιος ερανος-συγκεντρωσης ψυχοφαρμακων με σκοπο τη βοηθεια των ''συμπαθων'' σκουληκιων.Κανανε παραπονα για τη διαιτησια στο μεταξυ μας ματς ...λεει-Δικιο εχουν.Τοσο προσπαθουσαν τα δρεπανια τους να σπασουν τα ποδια των δικων μας και οχι μονο δεν τα καταφεραν αλλα δεν πηραν ΟΥΤΕ ΜΙΑ κοκκινη καρτα.Μια κοκκινη που θα τους βοηθαγε στο .. να νιωθουν ΑΔΙΚΙΑ, αυτο που τους μοστραρουν δηλαδη, χρονια οι ΑΡΔ τους...για το κατεστημενο της Αθηνας και του Ολυμπιακου.. 
Κι'οχι μονο αυτο..ο διαιτητης ηταν τοσο τραγωδιας που οι δικοι μας ειχαν περισσοτερες κιτρινες(3-4)!!!
5’: Χάρισε κίτρινη στον Σανκαρέ για φάουλ στον Τζιμπούρ.
53’: Κανείς δεν κατάλαβε γιατί έδειξε κίτρινη στον Ορμπάιθ.
54’: «Απέφυγε» κίτρινη στον Γιαννιώτα για «κλάδεμα» στον Τζιμπούρ.
63’: Η κίτρινη που έδειξε στον Μιραλάς είναι απαράδεκτη. Ο λόγος είναι ότι ο Βέλγος κάνει μεν χέρι, όμως νωρίτερα η μπάλα πήγε στο πόδι του, άρα δεν είχε πρόθεση.
74’: Ακόμη και από την τηλεόραση φαίνεται ότι ο Ιάκομπ επιτίθεται φραστικά στον βοηθό Μιχάλη Καρσιώτη (Κορίνθου), πιθανόν και να τον βρίζει. Τα βάζει και με τον Σιδηρόπουλο, ο οποίος του δείχνει μόνο κίτρινη.
86’: Στη διακοπή του αγώνα ο Κολτσίδας έφυγε από τον πάγκο του Αρη και μιλούσε με τον Σιδηρόπουλο, κάτι που ανέχθηκε ο ρέφερι, αντί να τον αποβάλει.
3) Εχουν αλλαξει καποια πραγματα σε διαφορα θεματα κι αυτο μας κανει να κοιταμε μπροστα με περισσοτερη αισιοδοξια.

4)Τις επομενες μερες θα εχουμε και τα νεες ζακετες στα χερια μας.Υπαρχουν επισης αυτοκολλητα,κοντομανικα(πολο),αναπτηρες οπως και η ερυθρολευκη-επετιακη-εμφανιση με το logo του συνδεσμου.
5)Ο συνδεσμος ανοιγει καθημερινα μετα τις 9μ.μ και τ απογευματα απο το μεσημερι(4μ.μ)
6)Ψηνεται κατι καλο για τις 19..οποιοι θελουν να ναι μερος του,επικοινωνουν αμεσα
 
7)Συγγρου ολο ευθεια και μετα αριστερα
 

2 σχόλια: