6 Νοε 2011

Eρασιτεχνης

Ουραλότσκα - Ολυμπιακός 7-12

 

Ως πρώτος του Α' προκριματικού ομίλου του Len Trophy γυναικών προκρίθηκε ο Ολυμπιακός στην επόμενη φάση της διοργάνωσης καθώς οι πρωταθλήτριες Ελλάδας νίκησαν και τη διοργανώτρια του ομίλου, Ουραλότσκα με σκορ 12-7.
Πρώτη σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν η Χιλ που σημείωσε μισή ντουζίνα γκολ (6) και ακολούθησαν οι Αβραμίδου (3), Αντωνάκου (2) και Μαργαρίτα Πλευρίτου (1).

Για τις γηπεδούχες 3 γκολ σημείωσε η Μπέλοβα, 2 η Νιχεμποντσένκο και από 1 οι Καρίμοβα και Κομάκοβα.

Τα οκτάλεπτα:  2-4, 3-2, 1-3, 1-3.
--------------------------------------------------------------------------------


Με... 30-1 τη Γιαρφάλα

Με 30-1 συνέτριψε τη σουηδική Γιαρφάλα η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, στο τρίτο παιχνίδι της στον όμιλο του Ζλάτουστ της Ρωσίας, για τον πρώτο προκριματικό γύρο του LEN Trophy. Έτσι πήρε εύκολα την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό, που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου.

Οι «ερυθρόλευκες», όπως φαίνεται από το τελικό σκορ, δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα από τις Σουηδέζες, ενώ προστέθηκε ακόμα μία σκόρερ στην ευρωπαϊκή ιστορία της ομάδας, με τη Μαργαρίτα Πλευρίτου να πετυχαίνει 4 γκολ.

οκτάλεπτα: 6-0, 9-1, 10-0, 5-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αβραμίδου 7, Χιλ 4, Αντωνάκου 4, Κουγιουμτζ

 -------------------------------------------------------------------------------

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΟ Πατρών 12 - 5



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΟ Πατρών 12 - 5

Άνετη νίκη για τον Ολυμπιακό μας, για την 6η αγωνιστική, απέναντι στον ΝΟ Πατρών με 12-5, 3 ακόμα βαθμοί στο σακούλι και συνεχίζουμε...

Η ομάδα έδειξε να ξεπερνάει εύκολα, την ήττα στην Χίο και εκανε μία καλή προπόνηση εν'όψει του παιχνιδιού της Τετάρτης στο Μαυροβούνιο με την Μπούντβα.
Τα οκτάλεπτα: 2-0, 4-1, 2-2, 4-2
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μουρίκης 3, Κολόμβος 2, Φουντούλης 1, Κόλιανιν 1, Κατρουζανάκης 1, Δερβίσης 1, Μάζης 1, Σχίζας 1, Χατζηκυριακάκης 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου