12 Φεβ 2011

Πρόγραμμα Τμημάτων απο 12/2 έως 17/2


Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία όλων των διοργανώσεων, και οι επόμενες υποχρεώσεις είναι καθοριστικές για να βαφτούν κόκκινοι οι τίτλοι σε όλα τα αθλήματα...
Άυριο Σάββατο, έχουμε πλούσια δραστηριότητα με το κυρίως πιάτο να σερβίρεται στην Γερμανία στις 17:30, με την ομάδα πόλο γυναικών να αντιμετωπίζει την Μπάγερν Ίρντινγκεν, και με θετικό αποτέλεσμα να θέτει τις βάσεις για πρόκριση σε ένα ακόμα F-4 ευρωπαϊκής διοργάνωσης...Στα εντός συνόρων, στις 16:00 η αντρική ομάδα πόλο θα κάνει ένα ξεμούδιασμα με τον Ν.Ο Πατρών στον Πειραιά ενώ στις 19:00 η ομάδα βόλεϊ των ανδρών αντιμετωπίζει την Κηφισιά στο Ρέντη και το 3-0 είναι το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Την ίδια ώρα η ομάδα μπάσκετ θα κάνει μια χαλαρή προπόνηση στην Γλυφάδα με τον Ίκαρο, εν'όψει του αγώνα με την Βαλένθια.
Τέλος στις 19:30 κυριαρχεί ο αγώνας ποδοσφαίρου στο Χαριλάου, με την ελπίδα οτι δεν θα συνεχιστεί το αρνητικό σερί των τελευταίων 2 χρόνων στην μπουγατσούπολη, .
Την Δευτέρα στις 17:15 η ομάδα βόλεϊ γυναικών δίνει ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι στο Ρέντη με την αεκ, με το αποτέλεσμα να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την συνέχεια στην τελική φάση του πρωταθλήματος.
Την Τετάρτη έχουμε κύπελλο στο βόλεϊ των ανδρών, με την ομάδα μας να παίζει στην Κυψέλη με τον πανελλήνιο στις 19:00 και να σφραγίζει την πρόκριση στη τετράδα του θεσμού, ενώ την επόμενη ημέρα το ίδιο θα κάνουν και οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν τον ηρακλή εκτός έδρας στις 17:00. Τέλος το βραδάκι της Πέμπτης στις 22:00, η ομάδα μπάσκετ δίνει ένα κρίσιμο αγώνα στην Βαλένθια, με την νίκη να της εξασφαλίζει ουσιαστικά την πρόκριση στους 8 της Ευρωλίγκα.
Αυτά γι'αυτή την εβδομάδα και τα λέμε πάλι την άλλη Παρασκευή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου