23 Φεβ 2011

Φουστανατε τις λες γι αυτο?

 Aπο ΒΑΜ.GR

Ο Σισέ αποκάλεσε «βάρβαρους» τους οπαδούς του Ολυμπιακού, αμέσως μετά το ντέρμπι και μας ανάγκασε να ψάξουμε για κάποιες ιστορίες από το παρελθόν του στην Αγγλία.

Ιστορίες που έχουν δημοσιευτεί και στο παρελθόν στον ελληνικό Τύπο αλλά με ψιλά γράμματα.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, σας δίνουμε τα
links των εκδόσεων των εφημερίδων αυτών καθώς και τις φωτογραφίες τους για τις τρεις ακόλουθες ιστορίες :
Ιστορία 1)
2 Οκτωβρίου 2005
«Ο Σισέ “κτύπησε” παιδί που του έκανε τηλεοπτική φάρσα»
Η αστυνομία ερευνά ισχυρισμούς που θέλουν τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ Τζιμπρίλ Σισέ να έχει βιαιοπραγήσει κατά 15χρονου κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής φάρσας.
Ο νεαρός ισχυρίζεται ότι κτυπήθηκε στο κεφάλι από τον Γάλλο διεθνή, στην περιοχή του Ντόκλαντ, είπε η Αστυνομία.
Ο εκπρόσωπός της δήλωσε: “Κληθήκαμε στη Broomfield street την Παρασκευή στις 6¨58 μ.μ. για μία κατηγορία βιαιοπραγίας στο κεφάλι ενός 15χρονου.
Ο νεαρός αρνήθηκε ιατρική βοήθεια.
Καμία σύλληψη δεν έγινε για το περιστατικό αλλά ο 24χρονος Γάλλος παίκτης θα κληθεί για ερωτήσεις”.
Ο Σισσέ βρισκόταν σε ένα διαφημιστικό γύρισμα για το παιχνίδι Αγγλίας – Γαλλίας. Ο 15χρονος ισχυρίζεται ότι κτυπήθηκε όταν τράβηξε το χέρι του από χειραψία με τον Σισέ, σε μία αντιγραφή μίας τηλεοπτικής φάρσας του σόου του Sky, Soccer AM.
Ο νεαρός είπε:
“Πήγα στον Σισέ και του έδωσα χειραψία αλλά τράβηξα απότομα το χέρι μου και το έβαλα στη μύτη μου, κουνώντας τα δάκτυλα.
Αυτός (ο Σισέ) δεν είδε την αστεία πλευρά και μου επιτέθηκε”
Φωτογραφία:

Ιστορία 2)
28 Ιανουαρίου 2006
«Ο σταρ του ποδοσφαίρου Τζιμπρίλ Σισέ συνελήφθη για βιαιοπραγία κατά της οκτώ μηνών εγκύου γυναίκας του, όπως αποκαλύφθηκε χθες.
Ο, αξίας 14 εκ. λιρών σταρ της Λίβερπουλ συνελήφθη από αστυνομικούς μετά την κλήση στο τηλέφωνο 999 της συζύγου του Τζουντ την οποία παντρεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι.
Η αστυνομία πήγε στο αξίας 2 εκ.λιρών σπίτι του ζεύγους στο Frodsham, Cheshire και συνέλαβε τον 24χρονο «επ’αυτοφόρω».

Ο Γάλλος διεθνής, που είναι 1,83 και ζυγίζει 86 κιλά, δέχθηκε επίπληξη και η αστυνομία λέει ότι «το θέμα έχει κλείσει».

Χθες, το ζεύγος εμφανίστηκε από κοινού όταν έφευγε από το σπίτι μέσα σε ένα Μίνι και η Τζουντ είπε: «Ο Τζιμπρίλ είναι ένα μεγάλο παιδί. Δεν είναι ικανός να με βλάψει. Δεν ξέρω για τι μιλάτε».
Η Τζουντ (λεπτομέρειες για τον γάμο τους) πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί τον επόμενο μήνα.
Αυτή και ο Σισέ, κερδίζουν περίπου 60 χιλ. λίρες την εβδομάδα και έχουν παιδιά από προηγούμενες σχέσεις.

Ενας εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι έγινε ανάκριση για κατηγορία βιαιοπραγίας και πρόσθεσε : «Ενας 24χρονος συνελήφθη, ανακρίθηκε και επιπλήχθηκε».
Φωτογραφία:

Ιστορία 3)
4 Ιανουαρίου 2009


«Ο ποδοσφαιριστής Τζιμπρίλ Σισέ συνελήφθη έξω από ένα μπαρ με στριπτήζ αφού κατηγορήθηκε ότι έπιασε μία γυναίκα από τον λαιμό.
Ο 27χρονος επιθετικός της Σάντερλαντ – θεωρήθηκε ότι – είχε ένα θερμό επεισόδιο με τη γυναίκα (δεν δημοσιεύεται όνομα) στις 3 τα ξημερώματα.

Ο σταρ, που αμείβεται με 60 χιλ. λίρες την εβδομάδα, επισκέφτηκε το μπαρ που ειδικεύεται σε στριπτήζ και ιδιωτικές «παραστάσεις» και έφυγε από εκεί στις 3.


Η Αστυνομία βρήκε τον Σισέ σε έναν σταθμό κοντά στο μπαρ, τον συνέλαβε και τον απελευθέρωσε το πρωί με εγγύηση, πριν γίνει ολοκληρωμένη εξέταση της υπόθεσης.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε : «Ενας 27χρονος άνδρας συνελήφθη για βιαιοπραγία, ανακρίθηκε και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση».

Ο πρωην παίκτης της Λίβερπουλ παλεύει για το μέλλον του στη Σάντερλαντ. Είναι δανεικός από τη Μαρσέιγ η οποία τον πουλά με 10 εκ. λίρες.

Ο Γάλλος, του οποίου το σώμα είναι καλυμμένο με περισσότερα από 40 τατουάζ και ορισμένα από αυτά για τη γυναίκα και τα τρία του παιδιά, προσπαθεί να πείσει τους ιθύνοντες της ομάδας για την αξία του»
Φωτογραφία:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου