21 Φεβ 2011

Σας χύσαμε...τα δάκρυα!


Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει.. έτσι δε λέει ο λαός? Ε λοιπόν κλαψιάριδες δεν πήρατε τίποτα απο αυτό που σας αξίζει τελικά.. σαν κυρίες ήρθατε, παίξατε οτι παίξατε και στο τέλος πήρατε τα @@ σας... ως συνήθως δηλαδή για να μην ξεχνιώμαστε!



Μπορεί αγωνιστικά η ομάδα να μην έπαιξε όπως περιμέναμε στο 2ο ημίχρονο, γιατι στο 1ο σας εξαφάνισε...παρ'όλα αυτά για άλλη μια φορά είστε στο μπούκωμα... Σας ξεκωλιάσαμε στο 91ο λεπτό, εκεί ακριβώς που πονάει πιο πολύ απο κάθε άλλη φορά.. για αυτό και τέτοια λύσσα μετά!



Ο Μιραλάς, που φαίνετε οτι όπου πετυχαίνει πράσινο θα το καρφώνει για πολλά χρόνια, έκανε ξανά αυτό που έκανε και στην ψεύτικη νίκη σας του πρώτου γύρου! Σας κάρφωσε.. και στο τέλος τι? Στο τέλος μίλησε ο τρομοκράτης.. πέταξε τη βόμβα του και πάθατε black out... απο το ΣΟΚ που πάθατε ακούσαμε να λέτε οτι φταίει και η οικονομική κρίση!

Δυστυχώς για άλλη μια φορά φάνηκε η γύμνια του πράσινου καρνάβαλου... το θέατρο είχε αρχίσει απο νωρίς με πρωταγωνιστή τον πίθηκο Γιώργο Καραγκούνη και όλο το θίασο να ακολουθεί πιστά τις εντολές του σκηνοθέτη Φουρέιρα. Οι διαμαρτηρίες απο το 1ο λεπτό δεν σταμάτησαν ποτέ δημιουργόντας κλίμα "αδικίας" κ καλα για τους κλάψες... ε και μετά.. όσκαρ! Ο μπαλέτος ζήλεψε και κάτι απο black swan και σκόνταψε στην κορδέλα... και στο τέλος έκανε λες και έφαγε κλωτσιά απο τον Τσακ Νόρις... και είχε και delay το χτύπημα.. ε λίγο απο δώ λίγο απο κει τελικά θα το πάρει το όσκαρ!


Μπράβο λοιπόν στην ομάδα μας που έστω και έτσι σας μάμησε... μπράβο στους οπαδούς που ήταν άψογοι σε όλο τον αγώνα! Στο τέλος μπήκαμε να κάνουμε το γύρω του θριάμβου και η μαιμού ήταν ακόμα εκεί..ε κάποιος πήγε να δεί τι μάρκα είναι η φούστα και έγινε παρεξήγηση... αυτά γίνοντε.. άλλη φορά να τρέχετε γρήγορα μέσα!!!
Τα λέμε του χρόνου... σας ευχαριστούμε πελάτες!
Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Ραούλ Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Ιμπαγάσα, Μοδέστο, Ριέρα (90' Πάντελιτς), Μιραλάς (77' Ζαϊρί), Φουστέρ (61' Ντουντού), Τζεμπούρ.
Κλάψες(Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης (80' Σιμάο), Κατσουράνης, Λέτο, Νίνης (66' Γκοβού), Σισέ.




http://www.redempire7.com/index.html?page=news&id=556















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου