6 Απρ 2011

Παιχτες μ αρχιδια!!

Παιχτες απληρωτοι,παιχτες που ζουν με δανεικα,παιχτες που περιμενουν απ το υστερημα του κοσμου,απο καμια κινηση φιλανθρωπιας,παιχτες που τιμουν με το παραπανω τον δαφνοστεφανωμενο..
Παιχτες που δεν εχουν ουτε λαμψη,ουτε τη δοξα αλλα ουτε και τα εκατομυρια των ποδοσφαιριστων,ουτε αυτων του μπασκετ(ναι ,εχουμε και τετοιο τμημα...ακομα)
ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΟΥΝ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΩΝ ΜΑΣ...
Οτι και να γινει απο δω και περα ,για μας ειναι πρωτοι μαγκες...
Βαζελες...μη μασατε ρε!Εχετε το μπασκετ εσεις και τον Παυλο θεε παρε τη ΠΑΕ
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Όλα μέσα!!!( http://www.gavros.gr/Default.aspx?id=112950&nt=108 )
Και επειδή τελευταία μας το παίζατε και δύσκολοι τώρα σας το κάνουμε πιο τρυφερά. Έτσι για να μην σας πονάει και πολύ και σκούζετε μετά. Βαζελάκια μας, πελατάκια μας. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ νίκησε ξανά τον πελάτη του με 3-2 σετ. Δεν τους έφτανε το Σάββατο ήθελαν κι άλλο και έτσι μας ήρθαν ξανά στο Ρέντη.

Εμείς δεν φέραμε καμία αντίρρηση, ανοίξαμε τις πόρτες του κλειστού και τους βάλαμε μέσα. Και εκεί τα βάλαμε όλα μέσα. Γιατί έτσι σας αρέσει. Γουστάρετε τον Θρύλο και εμείς γουστάρουμε εσάς και θα σας περιποιηθούμε όποτε εσείς θέλετε. Αυτή ήταν η πέμπτη νίκη του Θρύλου επί του καλού του πελάτη και συνεχίζουμε.

Να σκεφτούν σοβαρά στην ομοσπονδία να αλλάξουν τους κανονισμούς. Να ξεκινούν τα παιχνίδια με τον βάζελο και να χάνουμε με 2-0 σετ. Μετά δεν μπορούμε να χάσουμε. Έτσι έχει και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Πάρτε τα όλα μέσα πελάτες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου