8 Απρ 2011

TA XΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΕΙΑ κκ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ

Σαν συνδεσμος εχουμε εκφρασει παμπολλες φορες την αποψη μας για το τμημα μπασκετ
Εχουμε πει τη γνωμη μας για τους ακριβοπληρωμενους τεμπεληδες και για τους εκτος τοπου και χρονου αφεντικα τους
Απ τη στιγμη ομως που ολο αυτο το τσιρκο..φοραει την ερυθρολευκη και τον δαφνοστεφανωμενο στο στηθος(αν δεν το αλλαξουν κι αυτο) ειμαστε υποχρεωμενοι καποιες στιγμες να αναφερομαστε σ αυτους-οσο κι αν δε το γουσταρουμε,οσο κι αν μας ποναει,οσο κι αν μας πικραινει
Το αρθρο ειναι του  leicester7 απο το Ultras.gr

Δεν θέλουμε να εστιάσουμε στη μηδαμινή συγκομιδή τίτλων κατά την παρουσία σας στην ΚΑΕ. Δεν θέλουμε να καυτηριάσουμε πλέον, την άρνηση σας να ασχοληθείτε επιτυχώς, με το ρυπαρό εξωαγωνιστικό περιβάλλον της ΚΕΔ, του ΕΣΑΚΕ και των υποστηρικτών/αβανταδόρων του πρασίνου κατεστημένου. Δεν έχει νόημα να τονίσουμε εκ νέου, την αναβλητικότητα σας να αφουγκραστείτε την ανάγκη του απλού κόσμου για ένα τμήμα που θα τον κάνει να αισθανθεί και πάλι "οικεία" και "Ολυμπιακά". Ένα τμήμα όπως στις αρχές του 90 όπου κόσμος-προπονητής-παίκτες-ΚΑΕ (ΤΑΚ τότε), ήταν μια άρρηκτα συνδεδεμένη μονάδα που έβγαζε μαγκιά, περηφάνια και τσαμπουκά.
Πέρασαν 10 μέρες από την αποτυχία σε έναν εκ των 3 στόχων της ομάδας και συγκεκριμένα στην Ευρώπη. Η σιωπή της ΚΑΕ είναι εκκωφαντική και σαφώς σε άλλη κατεύθυνση, από την ορμή και το πάθος του κόσμου, που σε 2 αγώνες με τη Σιένα στο ΣΕΦ, ποσοτικά και ποιοτικά με το πάθος του έβαλε πλάτη και στήριξε. Περιμέναμε μάταια μια ανακοίνωση από την ΚΑΕ. Μια ενωτική φωνή συσπείρωσης και ίσως επικοινωνιακά ένα "πρόστιμο" στους πλούσιους παιχταράδες μας, δίνοντας κάποιο πόσο στους περήφανους αθλητές του ερασιτέχνη, που καθρεφτίζουν αγωνιστικά την Ολυμπιακή ψυχή της καρδιάς μας. Αντίθετα, η πρώτη ανακοίνωση χρονικά, έκανε λόγο για διάψευση προτροπής της ΚΑΕ προς τους φίλους της ομάδας να κλείσουν εισιτήρια για τη Βαρκελώνη. Ασχολίαστο απλά η όπως λέμε λαϊκά.. γελάσει ο κόσμος. Η δεύτερη ανακοίνωση, έκανε αναφορά στις τιμές των εισιτήριων για τον κρίσιμο αγώνα με τον ποα , όπου και κρίνεται εν πολλοίς και το πλεονέκτημα της έδρας. Ενώ 10 μέρες πριν σε ευρωπαϊκό αγώνα ίδιας σημασίας οι τιμές ήταν 10-30 ευρώ και ελάχιστα εισιτήρια των 40 ευρώ, με έκπληξη βλέπουμε τιμές των 15,20,30,60,70,100 ευρώ.
Πραγματικά σηκώνουμε τα χεριά ψηλά. Μήπως περάσαμε στο f4 και μαζεύουμε λεφτά για πριμ? Μήπως φέραμε πιο ακριβές μαζορέτες? Μήπως πήραμε καινούργια μοντέλα bmx και νέους ενισχυτές και ηχεία? Ας σοβαρευτούμε... Η αγάπη σας για το άθλημα του μπάσκετ είναι έκδηλη, αλλά εμείς θέλουμε αγάπη και σεβασμό προς τον Ολυμπιακό. Όπου Ολυμπιακός σημαίνει κόσμος.. Σημαίνει Σύνδεσμος Φιλάθλων. Ο πακτωλός χρημάτων δεν αποτελεί συχωροχάρτι, ούτε το σεφ είναι το ecali club να κλείσετε ένα γηπεδάκι να κάνετε το χόμπι σας με συγκεκριμένους φίλους σας και γνωστούς.
Το σεφ, το Καραϊσκάκη, του Ρέντη και το Παπαστράτειο είναι το "σπίτι" μας και οικοδεσπότες είμαστε "εμείς". Παίκτες, προπονητές και πρόεδροι είναι φιλοξενούμενοι και καλοδεχούμενοι όσο δείχνουν σεβασμό σε αυτό που αγαπάμε και σε εμάς. Οι τιμές αυτές σε σχέση με τις τιμές 10 μέρες πριν, οι σύμβουλοι σας που μιλάνε πολύ και δείχνουν αλαζόνες και βασιλικότεροι του βασιλέως με μάρκετινγκιστικες μεθόδους και τεχνάσματα και η σπουδαιότητα του αγώνα μας προξενούν εντύπωση και προβληματισμό.
Εμείς θα είμαστε στο σεφ στις 16 Απρίλιου να σπρώξουμε την ομάδα στη νίκη. Πηγαίναμε, πάμε και ΘΑ πηγαίνουμε όπου αγωνίζεται η ομάδα με τον έφηβο στο στήθος. Δεν πάμε επίσκεψη στα γραφεία κάποιας εταιρείας σας η στο σπίτι σας να "φάμε πόρτα".. στο σπίτι μας πάμε..
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΣΕΦ.. σας καλούμε και εσάς.. παίκτες-προπονητές-πρόεδροι νοιώστε λίγο Ολυμπιακό όπως εμείς και πάμε να φέρουμε νίκες και τίτλους..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου