24 Απρ 2011

ΜΑΓΚΙΟΡΕΣ !!

AN KAI KAΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ...ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ -ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ- ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
ΤΗ 3η ΘΕΣΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ...


3η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..!!

Κίνεφ Κίρισι - Ολυμπιακός 12-14

Οι "ψυχάρες" του Χάρη Παυλίδη νίκησαν με 14-12 την ρωσική Κίνεφ Κίρισι και έφεραν τον Θρύλο στην τρίτη θέση του Champions Cup.

Κανονικά θα έπρεπε να παίζουν στον μεγάλο τελικό οι κοριτσαροι του Χάρη Παυλίδη αλλά ας όψεται η σφαγιαστική διαιτησία στον ημιτέλικο με την Κατάνια, ειδικά στην παράταση. Παρ' όλα αυτά ο Ολυμπιακός μάζεψε τα κομμάτια του και αντιμετώπισε την ρώσικη Κίνεφ Κίρισι στον μικρό τελικό του Final Four του Σαμπαντέλ της Βαρκελώνης για την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο του Champions Cup.

Οι "ερυθρόλευκες" παίκτριες μπήκαν από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και δεν άφησαν τις Ρωσίδες να κάνουν όνειρα για νίκη σε κανένα σημείο του ματς, εκτός από λίγο πριν το τέλος του ματς, όμως εκεί μίλησε η Αντωνάκου.

Η μεγάλη αρχηγός, Σταυρούλα Αντωνάκου, συνέχισε με φόρα από τον ημιτελικό και με 2 γρήγορα γκολ έβαλε τον Ολυμπιακό στη θέση του οδηγού από νωρίς. Η Αμερικανίδα Κρεγκ πήρε τη σκυτάλη και συνέχισε με τρια δικά της γκολ. Οι Ρωσσίδες προσπάθησαν να αντιδράσουν με Φεντότοβα και Μπελγιαεβα. Με τις Μανωλιουδάκη, Αντωνάκου και Αβραμίδου να σκοράρουν για το Θρύλο και την Φαν Μπέλκουμ να παίρνει την ομάδα στις πλάτες της η ομάδα πήρε ένα προβάδισμα τεσσάρων γκολ στο τέλος του τρίτου οκτάλεπτου (8-12).

Στη συνέχεια οι πολίστριες του Θρύλου μάλλον επαναπαύτηκαν και έδωσαν την ευκαιρία στην Κίνεφ να μειώσει στο γκολ (11-12). Ένα τέρμα από την Κρεγκ όμως και άλλο ένα από την Αντωνάκου έκοψαν τα φτερά της ρώσσικης ομάδας και έδωσαν την νίκη στον Ολυμπιακό. Οι παίκτριες του Θρύλου μας είναι τρίτες στην Ευρώπη!!!!

Τα 8λεπτα: 2-4, 3-3, 3-5, 4-2.

Κίρισι (Αλεξάντερ Καμπάνοφ): Φεντότοβα 2, Μπελιάεβα 4, Προκοφίεβα 2, Σομπόλεβα 1, Λισούνοβα 1, Μπογκντάνοβα 2.
Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Αντωνάκου 4, Κρεγκ 4, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 1, Φαν Μπέλκουμ 3.


Αυτές οι κοπέλες και ο Χάρης Παυλίδης πήγαν απλήρωτοι κι με τόσα προβλήματα στην Ισπανία και δόξασαν για ακόμα μια φορά τον Ολυμπιακό!

Στείλτε κενό sms στο 54080! Το αξίζουν! Όπως το αξίζουν όλα τα παιδιά στον Ερασιτέχνη!!

Συγχαρητήρια κορίτσια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου