31 Οκτ 2009

Aτρόμητος Π. - Ολυμπιακός 0-1 ..και με τα δέυτερα κουφάλες





by pepe
Σημαντικό διπλό μέσα στην έδρα του ατρομήτου πήρε η ομάδα μας, παραμένοντας έτσι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Με μειον 9 παίχτες και τους νεαρούς Κατσικογιάννη και Σοϊλέδη στο αρχικό σχήμα ο ΘΡΥΛΟΣ δεν μπήκε καλα στο παιχνίδι με αποτέλεσμα το πρώτο ημιχρονο να  περάσει ανεκμετάλευτο. Στο δεύτερο ημιχρονο η εικονα της ομαδας βελτιώθηκε αισθητά και με μπροστάρη τον Λουτσιάνο Γκα(υ)λέτι η ομάδα μας κατάφερε να πάρει αυτή τη δύσκολη νίκη. Ιδιαίτερα  ψυχομένοι οι γηπεδούχοι καθ' όλη τη διάρκεια του
παιχνιδιού.. (θέλουν δάνειο για γήπεδο κ'αυτοί?)Το γκολ της αναμέτρησης ο Όσκαρ στο 80'.

ΥΓ.  Τέζα και πάλι τέζα για αλλόθρησκους και 'έγκριτους' δημοσιογράφους που όλοι τους θεωρούσαν σίγουρη τη γκέλα του ΘΡΥΛΟΥ.. ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ..
ΥΓ.2 Έξω ο Ζαϊρι, άλλον ενα μήνα εκτός και ο Ματτ και το πρόβλημα με τους τραυματισμόυς αντι να μειώνεται, διογκόνεται ολοένα και πιο πολύ.. Σωκράτη κανόνισε.. Ο κύριος υπεύθηνος για αυτή την κατάσταση είσαι εσυ από τη στιγμή που επέλεξες τη μη έχουσα χολερα καραφλή-χανούμισα το καλοκαίρι να ... προετοιμάσει την ομάδα για τη νέα σεζόν. Το χειμώνα ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ 2-3 πολυ καλές μεταγραφές..
ΥΓ.3 Περίεργες επιλογές και σήμερα από τον Ζίκο (κυρίως στις αλλαγές) παρα το ελαφρυντικό των πολλών απουσιών..
ΥΓ.4 Χίλια μπράβο στο κομάντο..
ΥΓ.5 Βαζελοφενταγίν.. Βγάλτε τα πανό, βάλτε τα στον κώλο σας και φύγεται από εδώ.. Ρε, 5 άτομα σας κανόνισαν ολους μαζί..??
ΥΓ.6 Πούστη Δώνη, ρούφα το τρομπόνι..
ΥΓ.7 Και η μπατσονομία το χαβά της...
ΥΓ.8 Για την είσοδο Λαυρεντιάδη στα ερυθρόλευκα κοινά θα τα πούμε καποια άλλη στιγμή..

1 σχόλιο: