24 Οκτ 2009

Ολυμπιακός- Εργοτέλης 2-1


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-1   

 by pepe

Την έβδομη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε η ομάδας μας με ανατροπή και γκολ στο 85', παραμένοντας έτσι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Κακή εμφάνιση απο την πλειοψηφία των παικτών, σημάδια κούρασης αλλά και αδιαφορίας ήταν τα αίτια που παραλίγο να κοστίσουν τους τρεις βαθμούς της νικης. Ιδιαίτερα ψυχομένοι εμφανίστηκαν οι φιλοξενούμενοι, εν αντιθέση με το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τους γκέι.. Τα γκολ οι Μήτρογλου (38') και Ντούντου (85'). Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε για τους κρητικούς ο Σασιασβίλι στο 22'.

ΥΓ.  Λανθασμένη η επιλογή του τεχνικού τιμ η χρεισημοποίηση του Άκη σε ρόλο δεύτερου επιθετικου και κάπως αργοπορημένη η είσοδος του Ζαιρί..
ΥΓ.2 Αλλά έτσι όπως τα κατάφερε η διοίκηση το καλοκαίρι είναι λογικό να αναγκάζει τώρα τον Ζίκο να προβαίνει σε αλχημίες..
ΥΓ.3 Και μιας και αναφέρθηκαμε στον βραζιλιάνο: Ναι κόουτς έξυπνος άνθρωπος ειναι ο Σώκος και με το παραπάνω μάλιστα... Καλές και κυρίως δαπανηρές μεταγραφές, είναι διαθετοιμένος να κάνει????
ΥΓ.4 Αν δεν υπήρχε το δύχτι, υπήρχε περίπτωση ο Ρουμπάκης-Πουστράκης να ξαπλάρει παριστάνοντας τον τραυματία για κανά 5λεπτο μπροστά στην -7- ?????
Αρε θείε...Αρε θείε...
ΥΓ.5 Καραγεωργίου είσαι πουτάνας γιος.. γαμιέσαι εσυ και ο παναθηναικός..
ΥΓ.6 Εντάξει ρε μάγκες, είπαμε καύλα τα γκολ στο τέλος.. Δεν χρειάζεται όμως να μας βγαίνει η ψυχή και με ομαδίτσες της σειράς..
ΥΓ.7 Ακολουθεί εκδομούλα στις Σέρρες για το κύπελο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου