24 Οκτ 2009

Άρης - Ολυμπιακός 78-85


by  pepe

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το ελληνικό πρωτάθλημα η ομάδα του μπάσκετ.. Χωρίς να πιάσει και κάποια σπουδαία εμφάνιση ο ΘΡΥΛΟΣ έκανε το διπλό μέσα στο σάπιο μήλο νο2 με μπροστάρηδες τους εξαιρετικόυς Κλέιζα και Τσίλντρες. Πολύ καλοί και οι Μπέβερλι, Βούισιτς.

Τα δεκάλεπτα: 16-20, 36-43, 55-60, 78-85
Ολυμπιακός (Τομιτς): Παπαλουκάς, Τσίλντρες 17, Βούιτσιτς 10, Γουέιφερ 2, Μπουρούσης 6, Κλέιζα 24, Βασιλόπουλος 8, Γλυνιαδάκης, Μπέβερλι 11, Τεόντοσιτς 3


ΥΓ.  Ρε Μπαναότη, άρχισες τα γνωστά σου πάλι..?? Το ματσάκι ήταν για 20 ποντάκια στο χαλαρό και εσύ με τις εμμονές σου κατάφερες να το κάνεις ντέρμπι από το πουθενά.. Move, slow και άμυνα και τους έβαλες ξανά μεσ' στο παιχνίδι..Μία γαμημένη φορά δεν μπορείς να βάλεις στην ίδια πεντάδα την τριπλέτα Βον-Τσίλι-Κλέιζα και να τους αφήσεις να τρέξουν και να εκτελέσουν ελέυθερα????? Δεν θα σε αφήσουμε να κάψεις τον παιχταρά Γουέιφερ, ουτε να μεταχειρίζεσαι έτσι τον Μίλος.. Με τον 'αρχηγό' όμως μόκο εεε??
ΥΓ.2 Ο Παπαδογιάννης απέδειξε για μια ακόμη φορά τις πράσινες πεποιθήσεις του.. Τραγική μετάδοση, απαξίωση των παιχτών μας σε κάθε ευκαιρία και συνεχής υπενθύμιση των 'σημαντικών' απουσιών του σκόληκα.. Χαιλάιτ το παρατεταμένο 'ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ' στο τρίποντο του Χρυσικόπουλου..
ΥΓ.3 Τα πρωτα συμπεράσματα για την ποιότητα των νέων παιχτών ειναι προτιμότερο να εξαχθούν μετά την πάροδο τουλάχιστον 7-8 παιχνιδιών..
ΥΓ.4 Ακολουθεί το παιχνίδι στην Ισπανία με την αποδυναμωμένη φετος Μάλαγα του 'δικού' μας Γιωργάκη... Η νίκη απλά..επιβάλεται.
Υ.Γ.5 Αν η ομάδα ποδοσφαίρου έχει αριστερό εξτρέμ,άλλο τόσο έχει καί η μπασκετική προπονητή.
Εως ότου βρεί..εμείς θα 'βλέπουμε' μόνο τον Τόμιτς στον πάγκο.Αδερφοπουλαίοι...στήν άμμο παλάτια?
Υ.Γ.6 Ο pepe δε φέρει καμία ευθήνη για το υ.γ.5...:P

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου