21 Οκτ 2009

Ολυμπιακός-Σταντάρ Λ.

ΚΑΥΛΑ ..



OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ 2-1
ΚΑΥΛΑ
Δεύτερη νίκη της ομάδας μας για την φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με ανατροπή και γκολ στο ενενηνταφεύγα.Υπομονή, καλό πασινγκ γκέιμ και ΕΠΙΘΕΣΗ ηταν οι επιλογές του Ζικο που στο τέλος τον δικαίωσαν. Κορυφαίος ο 'εγκεφαλικός' Μαρέσκα και πολύ καλός ο Γκα(υ)λέτι. Τα γκολ της ομάδας μας σημείωσαν
οι Μήτρογλου(43') και Στολτίδης(93'). Το σκορ είχε ανοίξει για τους βέλγους ο Ντε Καμάργκο στο 37'.

ΥΓ.  Γκολ στις καθυστερήσεις σε εντος εδρας παιχνίδι και σε τοσο σημαντικό παιχνίδι δεν είχαμε δει ποτέ... ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΥΓ.2 Το πέταλο στάθηκε στο ύψος του όπως πάντα κυρίως για το ότι κανείς μας δεν σταμάτησε να εμψυχώνει με φωνή την ομάδα ακόμα και όταν όλα έδειχναν να είχαν κριθεί... Περιμέναμε κάτι ανάλογο και από το υπόλοιπο γήπεδο..
ΥΓ.3 Τη νίκη αυτή τη χαρήκαμε ακόμα πιο πολύ διότι επιτεύχθηκε με τον τρόπο που κάθε γαύρος γουστάρει. Επιθεση, επίθεση, επίθεση... Αυτά που τόσα χρόνια ειρωνευόμασταν στους γκέι (ταμπούρι και τσούκου τσούκου) δεν γουστάρουμε να τα φαμε τώρα στη μάπα, οπώς κάποιοι προσπάθησαν να κάνουν.
ΥΓ.4 Ακολουθεί το παιχνίδι με τον τέλη στο Ναό.. Ο γιδοβοσκός με τα πράσινα αισθήματα πρέπει να τύχει ανάλογης περιποίησης.. Και η ομάδα του..
Y..Γ.5Αυτό που ΄γινε στο 90+,στη φάση του γκόλ,με πήγε κάποια χρόνακια πίσω ..
8-9 σκάλοπάτια κάτω ..κάθε σκαλοπάτι  και μελανιά.Πάντα τέτοια,εστω κ'αν μείνουμε χωρίς δόντια και  πλευρά στο τέλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου