11 Φεβ 2010

ΠΑΤΡΑ 24-1-2010...ACAP 13 (ΑllCopsArePao)


Ο Ολυμπιακός έπαιζε στην Πάτρα, βόλεϊ με την τοπική ομάδα της ΕΑΠ. Τα παιδιά του τοπικού συνδέσμου είχαν προετοιμαστεί «κατάλληλα» για αυτό το παιχνίδι για να φωνάξουν για την ομάδα τους και να την υποστηρίξουν. Το κλαμπ εκεί δυναμικά επανήλθε και δεν του κουνιέται στα ίσια κανείς, τα παιδιά είναι με πολύ όρεξη και μόνο με πουστιές μπορούν οι τοπικοί (όπως διαπίστωσαν οι δικοί μας) πράσινοι λαγοί να τους κοντράρουν.
Τα παιδιά της Πάτρας μαζεύτηκαν στο σύνδεσμο τους, και επειδή δεν είχαν όλοι μεταφορικά ξεκίνησαν «όπως πρέπει» με φωνές για το γήπεδο και με τα πόδια. Ο δρόμος που ακλούθησαν τα παιδιά ήταν η 3ων ναύαρχων για να πάνε γήπεδο. Έτσι όπως πήγαιναν 60 από αυτούς, περάσανε από το σύνδεσμο των λαγών, εκεί 1 περιπολικό και περίπου 30 από αυτούς όλοι με κράνη και φορτωμένοι. Εκεί ξεκίνησε η μάχη. Οι λαγοί βγήκαν πέταξαν και αφού απάντησαν οι δικοί μας με ντου, αμέσως οι βάζελοι κάνανε οπισθοχώρηση στο σύνδεσμο τους και σε όλο τον δρόμο προς τα πίσω.
Οι δικοί μας ξεκίνησαν να φύγουν αφού τους είχαν τρέξει, γιατί υπήρχε και περιπολικό. Έτσι όπως έφευγαν προς τα πίσω αργά και σταθερά χωρίς να τρέχουν, γιατί έπρεπε να φύγουν λόγο αστυνομίας, αφού ήξεραν ότι μετά την επίθεση που δέχτηκαν και παρόλα αυτά τους έβαλαν στην λαγοφωλιά τους, πάλι η αστυνομία η τοπική θα κυνηγούσε τους Ολυμπιακούς. Τότε ξεμύτισαν ξανά οι βάζελοι, οι λαγοί....εκμεταλλεύτηκαν ως συνήθως την ευκαιρία ότι έπρεπε να φύγουν οι Ολυμπιακοί λόγο αστυνομίας και βγήκαν πάλι από το στενό. Εκεί οι δικοί μας όταν τους είδαν σταμάτησαν και τους περίμεναν. Οι βάζελοι έκαναν ένα ντου του κώλου...όταν είδαν ότι οι δικοί μας δεν έκαναν πίσω αμέσως σταμάτησαν, τότε οι δικοί μας άρχισαν την απάντηση τους, την δική τους επίθεση... Τότε πιάστηκαν οι πρώτοι τους, έφαγαν τις ροπαλιές τους, και αμέσως έτρεξαν πάλι στο στενό και κουτούλησαν στην πόρτα του συνδέσμου για να μπουν μέσα... Δεν χωρούσανε βλέπετε με τα κράνη οι βλάκες.
Αυτό το σκηνικό έγινε για άλλες 2 φορές... Ακριβώς το ίδιο με τις λαγόκοτες. Στο τελευταίο ντου, μπήκαν οι τσος στην μέση και έριχναν δακρυγόνα μόνο προς το μέρος μας... Και οι βάζελοι μπροστά τους με κράνη και σιδερά ρίχνανε μολότοφ παρέα με τους μπάτσους. Οι δικοί μας εννοείτε έφυγαν στο ωραίο.... Αφού τους είχαν αποτελειώσει.
Ο απολογισμός, 23 οπαδοί του Ολυμπιακού δεμένοι, και μόνο 1 λαγός....
Η φωτογραφία τα λέει όλα....

Υ.Γ. Πουτάνας γιοι λαγοί, βαζέλες Πατρινοί.
Υ.Γ. Από εδώ και πέρα φάπα στην Πάτρα, τέλειωσαν τα ψέματα λαγουδάκια...
Υ.Γ. Οι πιο καλοί σας φίλοι οι αστυνομικοί.

2 σχόλια:

  1. Βάζελοι μουνιά είστε όλοι ρουφιάνοι. Βάζελοι μουνιά με πρότυπο το Γιάννη. Βάζελοι μουνιά παντού με συνοδεία. Γαμιέται ο ποα και η αστυνομία.
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΡΙΚΑΛΑΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή