10 Φεβ 2010

Απο δω κ'απο κει...


Μικρά,μεγάλα θεματάκια των τελευταίων ημερών..
1)''Η λύση των ακριβών εισιτηρίων επιλέχθηκε τελικά από την ΕΟΚ και τις ΚΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για την ασφαλή διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο κλειστό του Ελληνικού. Στη σύσκεψη των εμπλεκομένων την Τετάρτη (οι δύο ΚΑΕ, η ΕΟΚ και η Αστυνομία) αποφασίστηκε ότι στις δύο ομάδες θα δοθούν από 750 εισιτήρια τα οποία θα τιμώνται 75 ευρώ το ένα. Ο τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων δεν αποσαφηνίστηκε και είναι θέμα προς συζήτηση μεταξύ των ομάδων και της ομοσπονδίας.''
75 ευρώ εισητήριο?? Σε περίοδο οικονομικής κρίσης..Πέρυσι είχε 50..φέτος 75,του χρόνου 100?
Τσακάλια μου.Το σκεπτικό ,σύμφωνα μ'αυτά που μας έχουν συνηθίσει,θα ναι  να ''απομακρύνουν'' όλους όσους έχουν μιά έφεση στη βία....Λές και η βία είναι προνόμιο των φτωχών.Μεγαλόδημοσιογράφοι,υπουργοί,δικηγόροι και λοιποί ''ευηπόληπτοι'' πολίτες μπορούν να παραβρεθούν στο γήπεδο...έστω κ'αν εχουν ''συλληφθεί'' απο κάμερες και φωτογραφικές μηχανές σε βίαιες συμπεριφορές..σωστα?


2) Για την απαγόρευση μετάβασης σε εκτός έδρας παιχνίδια τι να πρωτοπούμε
Οτι είναι 100% ''χουντική'' η απόφαση?Οτι είναι έμμεση παραδοχή της αστυνομίας οτι δεν μπορεί να κάνει μέρος της δουλειάς της,για την οποία πληρώνετε?Εγώ ξέρω οτι όποιος δεν μπορει να βγάλει κομμάτι της δουλειάς του ή απολύετε ή δηλώνει παραίτηση..αν φοράει παντελόνια...Τα τραγελαφικά που θα ζήσουμε ακόμα μια φορά δεν θα χουν τελειωμό μ'αυτο το μέτρο
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΟΠΑΔΩΝ-ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ-ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ,ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΧΟΥΝΤΙΚΗ..ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ
ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΑΜΑΤΕ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ,ΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΥΡΑ 7



3)Από άρθρο του Κ.Νικολακόπουλου...
εξέτιση ποινών και ..κάποιοι βασικοί παγκίτες,από αντιπάλους του ζέλα στα μεταξύ τους παιχνίδια.
Και αν για τις μικρές ομάδες μπορεί να πεί κάποιος οτι έτσι κι'αλλιώς  στα ''χαμμένα''..ήταν στο προγραμμά τους,με τις μεγαλύτερες ξυνίζει,μυρίζει,βρωμάει...στη καλύτερη των περιπτώσεων
και αναφέρετε μόνο στις ''ποινές'' και τους τραυματισμούς..αν έπιανε και τη διαιτησία..θα ξημερώναμε
έχουμε και λέμε...
1η αγ.Εργοτέλης-ΠΑΟ. Ο Εργοτέλης δεν είχε τον Κορδονούρη και είχε αφήσει στον πάγκο Λεάλ, Βερπακόφσκις, Φραγκουλάκη και Ρουμπάκη. Στη θέση του τελευταίου προτιμήθηκε ο Γιαλούσης, που έκτοτε δεν ξανάπαιξε.
2η αγ.ΠΑΟ-Ξάνθη. Η Ξάνθη δεν είχε τον Λουτσιάνο και άφησε στον πάγκο τον Μαρτσελίνιο.
3η αγ. Πανθρακικός-Παναθηναϊκός. Ο Πανθρακικός έπαιξε χωρίς τον Μαρτσέλο, που είχε αποβληθεί στο προηγούμενο παιχνίδι του, αλλά και χωρίς τους Βελάσκο, Ρομπέρ, ενώ ο περσινός πρώτος σκόρερ της ομάδας, ο Ντιαλό, είχε μείνει στον πάγκο.
4η αγ.ΠΑΟ-Άρης. Ο Άρης είχε αφήσει στον πάγκο Κάμπορα, Κάλβο και Χαβίτο.
5η αγ.ΑΕΚ-ΠΑΟ. Η ΑΕΚ έπαιξε χωρίς τους Νέμεθ (τότε ήταν ο καλύτερος παίκτης της), Ζεράλντο, Καράμπελα, Μάκο.
6η αγ.ΠΑΟ-Λάρισα. Η Λάρισα έπαιξε χωρίς Ιγκλέσιας, Βενετίδη, Γιαννακόπουλο, Αμπουχατζίρα, Κάσας, ενώ ο Μετίν έμεινε στον πάγκο. Με το που μπήκε αλλαγή είχε δοκάρι, στο 1-0.
8η αγ.ΠΑΟ-ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε χωρίς τους δύο βασικούς κυνηγούς του, τους Μουσλίμοβιτς, Φιλομένο, λόγω τραυματισμών.
10η αγ.Λεβαδειακός-ΠΑΟ. Βασικός γκολκίπερ στον Λεβαδειακό δεν ήταν ο Μπλάζιτς, αλλά ο Καρακώστας, που από τότε έπαιξε μόνο σε δύο ματς.
11η αγ.ΠΑΟ-Αστέρας Τρίπολης. Εξέτισε την ποινή του στον Αστέρα ο Μπαστία (ενώ ήταν τραυματίας κι ο έτερος βασικός αμυντικός χαφ, ο Καρντόζο).
13η αγ.ΠΑΟ-Ατρόμητος. Εξέτισαν την ποινή τους στον Ατρόμητο οι Νεμπεγλέρας και Φαβάλι. Έμειναν στον πάγκο Ολιβέϊρα και Κουτσόπουλος. Τραυματίας ο Τάτος.
14η αγ.Ηρακλής-ΠΑΟ. Παραμονές του ματς τιμωρήθηκαν και δεν έπαιξαν εναντίον του ΠΑΟ για μεταξύ τους επεισόδιο στην προπόνηση οι δύο βασικοί μέσοι της ομάδας, ο Ντιέ κι ο Ντίκα.
15η αγ..ΠΑΟ-Γιάννινα. Εξέτισε την ποινή του στα Γιάννινα ο Κώτσιος (ενώ δεν έπαιξε κι ο Μπακαγιόκο, που είχε ισοφαρίσει τον Ολυμπιακό).
16η αγ.ΠΑΟ-Εργοτέλης. Εξέτισε την ποινή του στον Εργοτέλη ο Ρουμπάκης (ενώ δεν έπαιξε κι ο τραυματίας Μπέτο). Γκολκίπερ στον Εργοτέλη ήταν ο τρίτος της ομάδας, ο Αθανασίου, που έκτοτε δεν ξανάπαιξε.
 17η αγ.Ξάνθη-ΠΑΟ. Εξέτισε την ποινή του στην Ξάνθη ο Κιντάνα (ενώ ήταν τραυματίας κι ο άλλος βασικός ακραίος κυνηγός, ο Ζιέντσουκ).
18η αγ.ΠΑΟ-Πανθρακικός. Εξέτισαν την ποινή τους στον Πανθρακικό οι Μαρτσέλο και Παπαδόπουλος.
19η αγ.Άρης-ΠΑΟ. Εξέτισε την ποινή του στον Άρη ο Ναφτί.
21η αγ.Λάρισα-ΠΑΟ. Εξέτισε την ποινή του στη Λάρισα ο Κατσιαρός (ενώ ήταν τραυματίας κι ο έτερος αριστερός μπακ, Βενετίδης, όπως κι ο Αμπουχατζίρα).
22η αγ.ΠΑΟ-Καβάλα. Θα εκτίσει την ποινή του ο αρχηγός της Καβάλας Παβίσεβιτς.
23η αγ. ΠΑΟΚ-ΠΑΟ. Θα λείψει από τον ΠΑΟΚ ο τιμωρημένος Βιτόλο.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ 'ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ'' ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ''ΑΔΙΚΑ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΥΣ''...


4)
Επιστολή στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, με κοινοποίηση στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, απέστειλε σήμερα ο Ολυμπιακός.
«Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι δεν προκαλέσατε σύσκεψη για να ληφθούν μέτρα ασφαλείας για τον αγώνα υδατοσφαίρισης ανδρών μεταξύ της ομάδας μας και του Παναθηναϊκού με γηπεδούχο τον δεύτερο.Δεδομένου ότι είναι νωπά στις μνήμες όλων μας και των φιλάθλων τα εξαιρετικά βίαια επεισόδια που προκλήθηκαν στον αντίστοιχο περυσινό αγώνα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Χαλανδρίου - έδρα του Παναθηναϊκού τότε -στα οποία δέχθηκε επίθεση η ομάδα μας από οπαδούς του Παναθηναϊκού εντός αγωνιστικού χώρου και από τύχη δεν είχαμε απώλεια ανθρώπινης ζωής καθώς τραυματίστηκαν σοβαρά από χτυπήματα με λοστούς ο προπονητής και ένας αθλητής μας, αναμέναμε να ευαισθητοποιηθείτε.
Δυστυχώς όμως δεν λάβαμε καμία πρόσκληση για σύσκεψη αν και περιμέναμε μέχρι και σήμερα την ημέρα δηλαδή του αγώνα. Προκαλεί εντύπωση ότι πριν από τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας στο Κολυμβητήριο του Πειραιά υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας για να ληφθούν μέτρα ασφαλείας και προστασίας της ομάδας του Παναθηναϊκού παρά το γεγονός ότι δεν έχει συμβεί το παραμικρό. Όταν είναι γηπεδούχος ο Παναθηναϊκός παρά τα επανελημμένα κρούσματα βίας δεν υπάρχει ο ανάλογος ζήλος εκ μέρους σας».
ΠΑΟ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ..ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ..ACAB 13!!


5)«Λείπει το πάθος και τρελαίνομαι»
«Το βλέπει όλος ο κόσμος ότι από την ομάδα λείπει το πάθος. Εγώ τρελαίνομαι όταν βλέπω στα ντέρμπι οι παίκτες του Ολυμπιακού, μεταφορικά, να τρώνε ξύλο στον αγωνιστικό χώρο και να μην αντιδρούν. Είναι αδιανόητο αυτό που γίνεται τα τελευταία χρόνια, δημιουργείται ένας καυγάς μεταξύ των ποδοσφαιριστών και δεν λειτουργεί ο Ολυμπιακός σαν ομάδα αλλά ο καθένας ξεχωριστά. Εγώ είμαι λίγο ρομαντικός, καλός ο επαγγελματισμός αλλά καλό θα είναι να υπάρχει και το πάθος. Λείπει ο άνθρωπος που θα ανεβάσει λίγο τους τόνους στα αποδυτήρια και θα μεταδώσει το νεύρο στους παίκτες».

αυτά παθαίνεις όταν πάς ν'αλλάξεις το dna  μιάς ομάδας σαν του Ολυμπιακού...
 6) 10/2/1991 - Πέτρινα χρόνια... Καραισκάκη με αντίπαλο τον Αθηναικό του Χρ.Δημόπουλου(φονιά) πρώην παίχτη του βαζέλα να κάνει χειρονομίες στη κερκίδα.Το αποτέλεσμα στα βίντεο'ς... :)
Μια ζωη στο τρέξιμο πρασινε λαγέ

1 σχόλιο: