17 Ιουν 2010

Πολο , Πανιώνιος - Ολυμπιακός 6-7


Ρε δεν χάνουμε ποτέ ρεεεεεεεεεεε! Δεν θα μας κερδίσετε ποτέ ρε γατάκια του νερού! Ποτεεεεεεεεεεε! Φιλοσοφήστε το...είστε και θα είστε οι αιώνιοι δεύτεροι...και θα προσκυνάτε πάντα τον αυτοκράτορα! Και την Παρασκευή έχουμε πάρτυ...σηκώνουμε κι άλλη κούπα!


Τι να πρωτοπούμε γι'αυτό το τμήμα του Ολυμπιακού μας?! Ότι και να πούμε είναι λίγο. Σε μια χρονιά θεόστραβη και περίεργη οι πολίστες μας αποδικνύουν πόσο μάγκες είναι και πόσο μεγάλα @@ έχουν! Απλά είναι τιμή μας ρε μάγκες να σας έχουμε στον Ολυμπιακό μας! Μας κάνετε πάντα υπερήφανους και δείχνετε σε όλους τους "καλομαθημένους" που υπηρετούν τον Ολυμπιακό μας πως είναι ο ΓΑΥΡΟΣ αθλητής!

Μπορεί για ακόμα μία φορά να μην πιάσαμε υψηλή απόδοση αλλά η μαγκιά, ο τσαμπουκάς και το πάθος πλημμύρισαν το κολυμβητήριο της πλατείας πνίγοντας όλα τα βρεγμένα γατάκια...αλλά και τα στεγνά στις κερκίδες! Το πρώτο οκτάλεπτο ήταν πολύ δυνατό με αρκετά γκολ. Ξεκινήσαμε καλά παίρνοντας πρώτοι το προβάδισμα αλλά τα γατιά, όπως και στο πρώτο ματς, δεν μας επέτρεψαν να ξεφύγουμε. Το 0-1 έγινε εύκολα 2-1 σε επιθέσεις με παίκτη λιγότερο. Οι πολίστες μας δεν παρασύρθηκαν και με αντίστοιχο σερί γύρισαν το σκορ σε 2-3. Πριν το τέλος της περιόδου οι γάτοι ισοφάρισαν με τον γνωστό τρόπο...με παίκτη παραπάνω! Από το δεύτερο οκτάλεπτο άρχισαν να σφίγγουν οι άμυνες, με αποτέλεσμα να γίνει και πιο σκληρό το παιχνίδι. Οι ψιψίνες πήραν το προβάδισμα με 4-3 σε επιθέση με...ναι καλά μαντέψατε...με παίκτη παραπάνω! Τι περίεργο! Παρά το γεγονός ότι ισοφαρίσαμε σε 4-4, τα γατάκια κατάφεραν να κλείσουν το ημίχρονο προηγούμενοι με 5-4.






Στη τρίτη περίοδο τα γατάκια μπήκαν νομίζοντας ότι μπορούν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. για να αυξήσουν τη διαφορά. Με την καλή μας άμυνα, όμως, καταφέραμε όχι μόνο να μην τους αφήσουμε να ξεφύγουν αλλά και να πάρουμε μείς το προβάδισμα. Στην αρχή με 5-6 και πριν το τέλος της περιόδου με 6-7. Στην τελευταία περίοδο ρίξαμε το βάρος στην άμυνα, η οποία πραγματικά έσφιξε απίστευτα! Και σε συνδυασμό με τον Νικόλα τον Δεληγιάννη που έκανε μεγάλο παιχνίδι καταφέραμε να μην δεχτούμε γκολ. Βέβαια, στην επίθεση τα πήγαμε εξίσου χάλια με τα γατιά αλλά αυτό λίγη σημασία έχει αφού το 2-0 είναι πλέον γεγονός και την Παρασκευή γίνεται το 3-0!





Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-1, 2-4, 0-0






Τα γκολ: Ντόσκας 3, Δελακάς 1, Κομάντινα 1, Θεοδωρόπουλος 1, Μυλωνάκης 1






Την Παρασκευή στις 19:00 είναι το τελευταίο ματς! Το να γεμίσουμε το Παπαστράτειο είναι το λιγότερο για τα παιδιά αυτά που έχουν να μην νικήσουν ματς εδώ και 2 χρόνια! Την Παρασκευή όλοι εκεί για να πανηγυρίσουμε με τους πραγματικούς ΓΑΥΡΟΥς αθλητές του Θρύλου μας!
http://www.redempire7.com/index.html?cat=4&news=473

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου