19 Ιουν 2010

Πολο-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Γατακια 7-5


Όπως αναμενόταν από τον Σεπτέμβριο, ο αυτοκράτορας της ελληνικής υδατοσφαίρισης παρέλαβε και για φέτος το στέμα του! Πρωταθλητής Ελλάδας με μόνο νίκες και φέτος ο Θρύλος μας!


Η κόκκινη αυτοκρατορία στις πισίνες συνεχίζεται με τον Θρύλο μας να καταφέρνει σε μια παράξενη χρονιά να πάρει εύκολα και αυτή την κούπα. Φυσικά δεν ήταν νέο για εμάς αφού πραγματικά απορούμε για ποιον λόγο διεξάγεται κάθε χρόνο το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης και ταλαιπωρούν τζάμπα τις ομάδες! Αφού όλοι ξέρουν ότι το πόλο στην Ελλάδα είναι ένα άθλημα που παίζουν 7 εναντίον 7 και στο τέλος τις κούπες τις παίρνεις ο Ολυμπιακός!

Το πάρτυ εκτός από την πισίνα στήθηκε και στις κερκίδες με την Θύρα 7 να αναγνωρίζει τους πραγματικούς μάγκες αυτού του συλλόγου. Το σύνθημα "Πληρώστε τους" νομίζω αποδικνύει το ότι πλέον και γνωρίζουμε τα προβλήματα και είμαστε κοντά για να στηρίξουμε με κάθε τρόπο αυτούς που μας κάνουν πάντα υπερήφανους.

Αγωνιστικά για άλλο ένα ματς παρουσιαστήκαμε μέτριοι αλλά τι να πεις...ούτε έτσι δεν μπορούν να πάρουν ένα ματς οι "αιώνιοι δεύτεροι" νερόγατοι. Πραγματικά ρε γατάκια πείτε μας...ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ να κάνετε συλλογή μεταλίων δεύτερης θέσης? ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΤΕ να φτάνετε στον τελικό και να παίρνετε τα @@ μας? Μα πόσο μαζόχες πρέπει να είστε πια?? Πόσα ψυχολογικά προβλήματα σας έχουμε δημιουργήσει πια??? Παρατήστε το πια το άθλημα βρα κατακαήμενοι...αφού δεν το έχετε το ρημάδι.

Για άλλη μια φορά τα γατιά προηγήθηκαν στο σκορ αφού πιάστηκε στον ύπνο η άμυνα μας. Η νευρικότητα και η χαλαρώτητα της ομάδας ήταν εμφανής αλλά σιγά σιγά αυτό ξεπεράστηκε και μάλιστα όχι απλά ισοφαρίσαμε αλλά προηγηθήκαμε κιόλας. Έτσι , η πρώτη περίοδος έκλεισε με 2-1. Στο δεύτερο οκτάλεπτο μπήκαμε δυνατά και με ένα γρήγορο γκολ αυξήσαμε τη διαφορά στα δύο. Ωστόσο, τα γατάκια κατάφεραν να κρατ΄σηουν τη διαφορά σε χαμηλό επίπεδο αφού μειώσανε σε 3-2, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην τρίτη περίοδο μπήκαμε φουριόζοι, δείχνοντας ότι θέλουμε να λήξουμε γρήγορα το ματσάκι. Παίζοντας εκπληκτική άμυνα αλλά και με καλές επιλογές στην επίθεση, καταφέραμε να πετύχουμε 3 γκολ, ανεβάζοντας το σκορ στο 6-2. Κι εκεί συνέβη το κλασικό για το φετινό μας Ολυμπιακό. Η ομάδα χαλάρωσε αδικαιολόγητα και μπήκε στο τέταρτο οκτάλεπτο με το μυαλό στα πανηγύρια! Αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι νερόγατοι και πίστεψαν ότι μπορούσαν να γυρίσουν το ματσάκι. Το 6-2 έγινε πριν το καταλάβουμε 6-5, με την ομάδα μας να είναι εκτός τόπου και χρόνου. Εκεί αρχίσαν και τα γνωστά καραγκιοζιλίκια των γατιών, και ειδικά του Βολτυράκη, με τους διαιτητές. Όσο ήταν μεγάλη η διαφορά δεν μιλάγανε, είχαν λουφάξει και περίμεναν το μοιραίο. Όταν είδαν ότι τους επιτρέπουμε να επανέλθουν βάλανε μπρος τα μεγάλα μέσα και την κλάψα για τη διαιτησία. Αλλά ούτε αυτό έπιασε. Το γκολ του Μυλωνάκη έγραψε το τέλος και αυτού του πρωταθλήματος.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-1, 3-1, 1-2

Τα γκολ: Μυλωνάκης 3, Αφρουδάκης Χρ. 1, Θεοδωρόπουλος 1, Κομάντινα 1, Χατζηθεοδώρου 1



Τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ εύκολα να τα φανταστεί ο καθένας. Το πάρτυ πήρε φωτιά και η κούπα υψώθηκε σψηλά! Highlight των πανηγυρισμών των παίκτων ήταν οι σκηνές μπροστά από την κερκίδα μας, όταν αφού μας ζήτησαν να κάνουμε ησυχία, ξεκίνησαν το "είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό..."! Στιγμές που συγκινούν και γεμίζουν με υπερηφάνια τον κάθε οπαδό που τις ζει! Το "Θρύλε θεέ μου - Ολυμπιακέ μου" μισό μισό με τους παίκτες ήταν το κερασάκι στην υπέροχη "τούρτα" που μας κέρασαν για άλλη μια χρονιά οι παίκτες μας.

Μεγάλη ημέρα και για τον αρχηγό μας Θοδωρή Χατζηθεοδώρου που έγινε και με τη βούλα ο αθλητής μπου έχει σηκώσει τις περισσότερες κούπες στην Ελλάδα. Και όλες ενεργός αθλητής και όχι με θέση έξω δεξιά στον πάγκο όπως κάποιο λαγό...Να'σαι καλά αρχηγάρα....

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2009-10

Σας ευχαριστούμε μάγκες....




ΥΓ: Καιρός να ανταποδώσουμε όλοι εμείς οι γαύροι την τόση υπερηφάνεια που μας γεμίζουν αυτά τα παιδιά του Ερασιτέχνη. Καιρός να συμπαρασταθούμε με κάθε τρόπο και φυσικά να γίνουμε ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ για να συνεχίζουν να υπάρχουν δυνατά τμήματα που θα αυξάνουν τις κούπες του Ολυμπιακού μας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου