19 Ιουν 2010

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗ ΠΑΕ-ΣΩΚΡΑΤΗ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ...


Ο σπουδαιότερος πρόεδρος στην ιστορία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού τήρησε κατά γράμμα την υπόσχεση που είχε δώσει στον κόσμο του συλλόγου στις 14 Φεβρουαρίου 2003, όταν δήλωνε: "όσο ζω, θα παραμείνω στον Ολυμπιακό". Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" από τα βάθη της καρδιάς στον Σωκράτη Κόκκαλη και ένα επίσης μεγάλο "καλώς όρισες" στον Βαγγέλη Μαρινάκη, που αναλαμβάνει, πλέον, τα ηνία.
Πέμπτη 15 Απριλίου 1993 - Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010. Ύστερα από δεκαεπτά χρόνια και... κάτι στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Σωκράτης Κόκκαλης παρέδωσε το 67% των μετοχών του στον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά παραμένει στη θέση του προέδρου, κατέχοντας - πλέον - το 11% του συλλόγου. Τα επιτεύγματα του 71άχρονου ηγέτη είναι καταγεγραμμένα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού και χαραγμένα στη μνήμη κάθε φιλάθλου της πειραϊκής ομάδας.

Μία ημέρα που δεν πρόκειται να ξεχάσω μέχρι να πεθάνω, είναι η 14η Φεβρουαρίου 2003. Εκείνη την Παρασκευή (φυσικά είχα δώσει το "παρών"), ο Σωκράτης Κόκκαλης ανακοίνωνε την απόφασή του να κάνει "άνοιγμα" στους φιλάθλους της ομάδας, ώστε να εγγραφούν μέλη στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Με τρεμάμενη φωνή, συγκινημένος και κτυπώντας το χέρι στο έδρανο, δήλωνε: "όσο ζω, θα παραμείνω στον Ολυμπιακό".

Ο Σωκράτης Κόκκαλης έκανε πράξη την υπόσχεσή του. Δεν εγκαταλείπει τη μεγάλη του αγάπη, αλλά ανοίγει το δρόμο (δείχνοντας για μία ακόμα φορά πόσο πολύ αγαπάει τον Ολυμπιακό) σε ένα επίσης άξιο μέλος της τεράστιας ερυθρόλευκης οικογένειας, ώστε να προσφέρει κι αυτός με τη σειρά του πολύτιμες υπηρεσίες στον Τιτάνα του ελληνικού αθλητισμού που ονομάζεται Ολυμπιακός. Να είστε σίγουροι πως ο Σωκράτης Κόκκαλης θα αποχωρήσει από το σύλλογο ως Πρωταθλητής και στη μεταβατική αυτή περίοδο θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να κατατοπίσει το νέο τιμονιέρη του συλλόγου.

"Ευχαριστώ" και "καλώς ήρθες"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο άνθρωπος που καλείται να συνεχίσει το σπουδαίο έργο του Σωκράτη Κόκκαλη προκειμένου να οδηγήσει το σύλλογο σε νέες επιτυχίες και στιγμές δόξας. Ο Πειραιώτης εφοπλιστής έχει να διαβεί δύσκολα μονοπάτια, ωστόσο έχει την απόλυτη στήριξη του κόσμου και φυσικά την οικονομική επιφάνεια να προσφέρει όπως ο επιτυχημένος προκάτοχός του.

Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" από τα βάθη της καρδιάς στον Σωκράτη Κόκκαλη και ένα επίσης μεγάλο "καλώς όρισες" στον Βαγγέλη Μαρινάκη, που αναλαμβάνει, πλέον, τα ηνία του μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού της χώρας μας. Μία νέα εποχή άρχισε στον Ολυμπιακό. Εποχή Βαγγέλη Μαρινάκη, με τις ευλογίες Σωκράτη Κόκκαλη. 

Το συγκλονιστικό βίντεο με την υπόσχεση που έκανε πράξη ο μεγάλος αυτός άνθρωπος, ηγέτης και πρόεδρος. Επικεντρωθείτε στο σημείο 00:47.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου