5 Ιουν 2010

EΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ - ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ


"Ανοίγει" το σκορ- Νοβα 1(19:30)
Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ολυμπιακός αρχίζει το Σάββατο (5/6) την προσπάθεια για την κατάκτηση και του Πρωταθλήματος.

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται, στο κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά, τον Ν. Ο. Βουλιαγμένης, στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού των πλέι οφ της Α1.

"Μετά το φάιναλ φορ της Σύρου, στο οποίο πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο, δεν είχαμε άλλη αγωνιστική υποχρέωση. Δεν έχουμε αγωνιστικό ρυθμό, αλλά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για τη σειρά των παιχνιδιών, που θα κρίνουν τον τίτλο του Πρωταθλητή. Πρώτος αντίπαλός μας είναι η Βουλιαγμένη, η οποία είναι μία πολύ καλή ομάδα. Ωστόσο, η εξέλιξη όλων των αγώνων θα εξαρτηθεί από τη δική μας απόδοση", δήλωσε στο επίσημο site του συλλόγου ο Άντρια Κομάντινα.

Ο έμπειρος Κροάτης αμυντικός μίλησε και για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού: "Θέλουμε τους φιλάθλους δίπλα μας. Είναι πραγματικά μοναδικό συναίσθημα να παίζεις σε γεμάτο κολυμβητήριο και με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Αυτό, βέβαια, συμβαίνει στα κρίσιμα και δυνατά παιχνίδια, καθώς λόγω της διαφοράς δυναμικότητας στο ελληνικό Πρωτάθλημα είναι σίγουροι ότι θα νικήσουμε. Θέλουμε τόσο στους ημιτελικούς όσο και στην τελική φάση, που πιθανότατα θα αντιμετωπίσουμε τον Πανιώνιο, να τους έχουμε στο πλευρό μας".


*Ο πρώτος ημιτελικός με τη Βουλιαγμένη θα αρχίσει στις 19:30 και τα εισιτήρια θα διατίθενται από τη θύρα εισόδου του κλειστού κολυμβητηρίου Πειραιά.

*Στους τελικούς θα προκριθεί η ομάδα, η οποία θα πετύχει δύο νίκες.

*Ο δεύτερος ημιτελικός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (7/6, 19:30), στο κολυμβητήριο του Ν.Ο.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου