24 Οκτ 2011

Γατακια - Ολυμπιακος 0-3

Aπο http://www.redempire7.com/%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF/%CF%84%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1
 

Τρόμο στα γατάκια της Ν. Σμύρνης μετέδωσε ο Ολυμπιακός Κυριακή απόγευμα…σοβαρός, πειθαρχημένος και αποτελεσματικός… αυτός ήταν ο Θρύλος, μπορεί να μην έπαιξε τα πολλά κιλά μπάλα που λέμε, η να πρόσφερε το υπερθέαμα όμως ήταν σοβαρός δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και πήρε ενα πολύ εύκολο διπλό σε μια έδρα που άλλες χρονιές παιρνούσαμε δύσκολες καταστάσεις.
 Τα πρώτα λεπτά του ματς η ομάδα μας έδειχνε να μην πατάει πολύ καλά στο γήπεδο με τον Πανιώνιο να δείχνει πιο φρέσκο και να έχει καλύτερες κούρσες όμως στη συνέχεια ο Θρύλος βρήκε τα πατήματά του και δεν άφησε κανένα περιθώριο στα γατάκια. Ο προάγγελος του γκολ ήταν το τετ-α-τετ του Μακούν που δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Το σκορ άνοιξε ο μόνιμος σκόρερ πλέον Τζιμπούρ με κεφαλία στο έδαφος που αναπήδησε στο έδαφος και με τον Ελέ να μην μπορεί να μπλοκάρει. Τη σέντρα ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Στη συνέχεια, και χωρίς να δεχόμαστε σοβαρή απειλή πέρα απο κατι ψιλοξεπετάγματα του Εστογιάνοφ, και του Ριέρα (που βλέπει τον αδερφό του να παίζει στη Γαλατά και αυτόν να χαντακώνετε στα γατάκια της Ν. Σμύρνης) η ομάδα μας πέτυχε το 2ο γκολ μετά απο σέντρα και πάλι του Αριέλ Ιμπαγάσα, και πολύ ωραίο σουτ του Μιραλάς που δεν άφησε περιθώρια στον Ελέ (που έβριζε την άμυνα του για την ταχύτητα…που δεν είχε).

Το 2ο ημίχρονο είχε απλα διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Θρύλο μας να δημιουργεί ευκαιρίες και τελικώς να πετυχαίνει το 3ο γκολ και πάλι με τον Τζιμπούρ που ούτε στο 2ο δικό του γκολ πανυγήρισε και στο τέλος χειροκρωτήθηκε απο τα γατάκια στη κερκίδα. Τρομερή κάθετη μπαλιά απο τον Ιμπαγάσα στον Αμπντούν και αυτός ωραία παράλληλη πάσα στον Ραφίκ που δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει».

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Πετκάκης, Τσότσαλιτς, Σιόβας, Κβιρκβέλια, Κουμορτζί (72′ Αναστασόπουλος), Ρόκας (62′ Σκέμπρι), Γουνδουλάκης (56′ Σάμαρης), Εστογιανόφ, Ριέρα, Κούτσι.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κοστάνσο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μακούν, Αμπντούν (76′ Μόνχε), Μιραλάς, Ιμπαγάσα (87′ Φετφατζίδης), Τζιμπούρ (80′ Τζιμπούρ).

Κίτρινες κάρτες: 89′ Σιόβας / 37′ Τζιμπούρ, 77′ Μιραλάς
Σκόρερ: 33′, 68′ Τζιμπούρ, 43′ Μιραλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου