21 Οκτ 2011

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ντορντμουντ


Άλλος ένας θρίαμβος απέναντι σε Γερμανικό περίγελο ο Θρύλος που με περίσσια ψυχικά αποθέματα και τακτική έλιωσε τους υπερόπτες Γερμανούς με 3-1 και έβαλε πλώρη για Ευρωπαϊκή συνέχεια ξενερώνοντας τους ανύπαρκτους εγχώριους αλλόθρησκους !

ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ!

Ο Ολυμπιακός αρχικά έδειξε αιφνιδιασμένος απο τη ταχύτητα των Γερμανών και εκτέθηκε πολλές φορές αμυντικά με τους παίκτες της Ντόρτμουν να επιτήθοντε συνεχώς, όμως η συνέχεια ήταν αποκλειστικά ερυθρόλευκη όταν ο Χολέμπας στο περίεργο ρόλο του αριστερού εξτρέμ τρύπισε την αντίπαλη άμυνα και άνοιξε το σκορ με κεφαλία μετά απο σέντρα του Μαρκάνο.
Στη συνέχεια η Ντόρτμουντ κατάφερε να ισοφαρίσει και να παγώσει για λίγο το Ναό, και λέμε για λίγο γιατί ο Αλγερινός Τζιμπούρ χόρεψε συρτάκι τους Γερμανούς και πέτυχε με τρομερό σούτ απο πλάγια θέση το 2ο γκολ της ομάδας βάζοντας φωτιά στο Καραϊσκάκη!

Το 2ο ημίχρονο είχε αποκλειστικά ερυθρόλευκο χρώμα με τον Θρύλο μας να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και με όλους τους παίκτες μας να ξεχυλίζουν απο πάθος. Τελικώς ήρθε και το 3ο γκολ και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη μας με την κεφαλιά του Μοντέστο επιβεβαιώνοντας την πελατιακή σχέση που έχει ανοίξει ο Ολυμπιακός με τις Γερμανικές ομάδες.


Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κοστάνσο, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Μακούν (73′ Μανιάτης), Μιραλάς, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ.

Ντόρτμουντ (Γιούργκεν Κλοπ): Βάιντεφελερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτσερ, Σβεν Μπέντερ, Γκεντογάν (56′ Λάιτνερ), Γκέτσε, Καγκάβα (66′ Μπλαστσικόβσκι), Πέρισιτς, Λεβαντόβσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου