17 Οκτ 2011

Χανιά - Ολυμπιακός 6-10 (πολο)

Τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς για τον Ολυμπιακό στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Α1 πόλο, με τους Πειραιώτες να νικούν Χανιά (10-6) και... κούραση από την ταλαιπωρία του ταξιδιού στην Κρήτη. Εντυπωσιασμένος από την παρουσία των ερυθρόλευκων οπαδών ο Μάζης.

Η παρουσία 500 φιλάθλων μας και η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο κολυμβητήριο των Χανίων υπερκέρασαν την κούραση και την ταλαιπωρία των πολιστών του Ολυμπιακού από την πολύωρη αναμονή στον αερολιμένα "Ελ. Βενιζέλος" που είχε ως αποτέλεσμα να πάνε κυριολεκτικά από την αίθουσα αφίξεων στην …πισίνα για τον αγώνα με τον Ν.Ο. Χανίων.

Το παιχνίδι, στο οποίο ο Ολυμπιακός νίκησε με 10-6, ξεκίνησε αναγκαστικά με μία ώρα καθυστέρηση καθώς την προγραμματισμένη ώρα έναρξης η ομάδα μας κατέβαινε από το αεροπλάνο που τη μετέφερε στην Κρήτη. "Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα αλλά ταλαιπωρηθήκαμε πολύ στο ταξίδι. Δεν ήμασταν αυτοί που θα θέλαμε αλλά σημασία έχει ότι επιστρέφουμε στον Πειραιά με τους βαθμούς της νίκης", είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Δημήτρης Μάζης ο οποίος τόνισε για την παρουσία των φιλάθλων μας στο κολυμβητήριο των Χανίων:
"Για εμένα ήταν κάτι το πρωτόγνωρο. Οι οπαδοί μας δημιούργησαν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα και ήταν σαν να παίζαμε στην έδρας μας".

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 2-2, 2-2, 0-2.

Τα γκολ για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου σημείωσαν οι Μάζης 2, Κολόμβος 2, Κόλιανιν 2, Φουντούλης 1, Σχίζας 1 Μουρίκης 1, Μπλάνης 1. Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν οι Δερμιτζάκης 2, Ντούλος 2, Σολανάκης 1, Αυγουστιανάκης 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου