8 Οκτ 2011

ΠΟΛΟ ..Ολυμπιακός - παοκ 18-5



Ο Ολυμπιακός δεν έκανε και κάτι δύσκολο σήμερα, έκανε ότι συνήθως. Ξεκίνησε την χρονιά όπως την τέλειωσε και όπως συνηθίζει κάθε αγωνιστική. 18 γκολ στα παπάκια του παοκ. Έτσι απλά.

Ο Θρύλος ήταν, όπως είναι λογικό, μπροστά σε όλα τα οκτάλεπτα (4-1, 6-1, 3-1, 5-2)

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι (δίπλα τα γκολ που πέτυχε ο καθένας): Δεληγιάννης, Πρέκας, Καλογεράκος 1, Χατζηκυριακάκης, Φουντούλης 9, Δερβίσης 1, Μπλάνης 1, Κόλιανιν 1, Μουρίκης 4, Κολόμβος, Κατρουζανάκης, Σχίζας 1, Φλώρος.

Κατά τα λοιπά στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 1000 άτομα, στην πλειοψηφία τους οργανωμένοι, που δημιούργησαν για άλλη μια φορά ατμόσφαιρα που σε συνδυασμό με την ομάδα, προσφέρει θεαματικούς πνιγμούς των αντιπάλων. Άλλωστε φέτος σκοπέυουμε να το κάνουμε σε πολύ κόσμο αυτό και ειδικά σε κάτι γατάκια, που την είδανε ξαφνικά ομάδα (φέρτε τα μπρατσάκια...)


Ο προπονητής του Θρύλου Θοδωρής βλάχος μίλησε όπως έπρεπε και τους έβαλε όλους στη θέση τους για την νέα σεζόν. Διαβάστε τις δηλώσεις του παρακάτω: 

«Θα αρχίσω τις δηλώσεις από το σύνθημα που είπε ο κόσμος. Μέχρι τον Ιούνιο είμαστε εμείς πρωταθλητές και όποιος θέλει να έρθει να μας το πάρει το πρωτάθλημα. Όσα χρόνια ήμουν στον Ολυμπιακό δεν θυμάμαι να έχει γίνει πάλι αυτό με τον κόσμο σ’ ένα παιχνίδι που δεν είναι ντέρμπι. Μέχρι το τέλος εμείς θα είμαστε σοβαροί και θα βλέπουμε όλα τα ματς ως τελικούς. Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση των παιδιών και τον ρυθμό. Έχω το υλικό για να παίξουμε καλή άμυνα. Είναι ένα κομμάτι που θα στηρίξουμε τα πάντα»
Καταλαβαίνετε λοιπόν όλοι οι υπόλοιποι ότι φέτος το πρωτάθλημα για εμάς θα είναι το απολαυστικότερο όλων καθώς Κόσμος, Ομάδα και Διοίκηση έχουν και έχουμε σκοπό να περάσουμε πολυ πολύ ωραία... 


Είναι πρωτόγνωρο αυτό που ζήσαμε σήμερα

Με αυτή την φράση άρχισε τις δηλώσεις του ο Γιάννης Φουντούλης,σκόρερ 9 τερμάτων! σήμερα απέναντι στο παοκ,ερωτηθείς για την παρουσία του κόσμου στο "Πέτρος Καπαγέρωφ".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
"Είναι πρωτόγνωρο αυτό που ζήσαμε σήμερα με την εντυπωσιακή παρουσία των φιλάθλων μας. Η παρουσία του κόσμου είναι πάντα κίνητρο για να παίζουμε καλύτερα. Σίγουρα, είναι θετικό που είναι δίπλα μας η Διοίκηση καθώς έχουμε πλέον το μυαλό μας στο πως θα παίζουμε καλό πόλο και όχι πως θα επιβιώσουμε".

'Οσον αφορά την ατομική του επίδοση, δήλωσε:
"Δεν έχει σημασία ότι πέτυχα 9 goal.Έτυχε να είμαι στο σωστό σημείο τη στιγμή που η ομάδα ολοκλήρωνε σωστά μια επιθετική προσπάθεια.Ακόμη είμαστε στην αρχή και έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου