16 Οκτ 2011

Ολυμπιακός - Απόλλων Καλαμαριάς 3-0 (βολλευ)

Απο Ultras.gr

Ο Θρύλος έκανε το αναμενόμενο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, κερδίζοντας με σκορ 3-0 σετ.

Τον αγώνα παρακολούθησαν κάτι περισσότερο από 500 πιστοί του Θρύλου οι οποίοι δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Το παιχνίδι ιδιαίτερα στα δύο πρώτα σετ ήταν αρκετά ενδιαφέρον αφού ο Απόλλων μπόρεσε να πιέσει λίγο τον Θρύλο αυτό όμως δε δημιούργησε όπως φαίνεται και από το τελικό σκορ κάποιο πρόβλημα. Για την ιστορία τα σετ:
25-22, 25-21, 25-17





Οι δηλώσεις:


Γιάννης Καλμαζίδης: "Εκτός από το αποτέλεσμα, θετικά είναι και τα πρώτα συμπεράσματα από το παιχνίδι μας. Αν και ήμασταν σφιγμένοι από την προετοιμασία σε αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού τα πήγαμε καλά. Με την παρουσία και του Χιμένεθ η ομάδα είναι πλήρης και πιστεύω ότι σε κάθε παιχνίδι θα παρουσιάζεται βελτιωμένη.
Ευχαριστούμε τον κόσμο για την δυναμική του παρουσία στο γήπεδο η οποία ήταν καταλυτική για να απελευθερωθούν οι παίκτες μας από το άγχος της πρεμιέρας".

Χιμένες: "Ενιωσα καλά από τον πρώτο πόντο του παιχνιδιού και σε αυτό βοήθησαν όλοι οι συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να εγκλιματιστώ γρήγορα και αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά στον Ολυμπιακό. Φανταστική η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοί μας".

Πετρέας: "Πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν κινδύνους και είχαμε ως στόχο να μην στραβοπατήσουμε όπως συνέβη για τον Ολυμπιακό τα προηγούμενα τρία χρόνια. Δείξαμε πάθος και ήμασταν καλύτεροι από τα φιλικά παιχνίδια. Η παρουσία του Χιμένες μας απελευθέρωσε. Καλές οι προπονήσεις αλλά ήταν ώρα για δράση και είμαστε χαρούμενοι που οι φίλαθλοί μας έφυγαν ικανοποιημένοι και από το αποτέλεσμα αλλά και από τη γενικότερη εμφάνισή μας. Εδειξαν ότι θα είναι στο πλευρό μας και αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία για τη συνέχεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου