16 Οκτ 2010

Ξανθη-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3

O Ολυμπιακός... κέρασε τριάρα την Ξάνθη μέσα στα Πηγάδια, έχοντας για δήμιους τους Ριέρα (16'), Τοροσίδη (53') και Φετφατζίδη (75'). Πέμπτη σερί νίκη για τον Θρύλο, που είναι μόνος πρώτος.
Πέμπτη συνεχόμενη νίκη στο Πρωτάθλημα και η επέλαση του Ολυμπιακού στη Super League συνεχίζεται! Παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο και μακριά από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ο Θρύλος έστειλε μήνυμα σε αντιπάλους εντός κι εκτός γηπέδων και σκόρπισε τον τρόμο στην Ξάνθη, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με σκορ 3-0, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε έχασαν σωρεία ευκαιριών, πέτυχαν μόλις τρία γκολ, αλλά για ένα ακόμα παιχνίδι έβγαλαν ωραία πράγματα πάνω στο χορτάρι και κατέκτησαν με επιβλητικό τρόπο τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Ριέρα, ύστερα από ασίστ του Φουστέρ, άνοιξε το δρόμο για το "τρίποντο" στο 16ο λεπτό, σημειώνοντας το δεύτερο τέρμα του στη Super League. Ο Τοροσίδης με τακουνάκι στο 53' "έγραψε" το 2-0, σκοράροντας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι Πρωταθλήματος, ενώ στο 75' ο Φετφατζίδης διαμόρφωσε το τελικό σκορ, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα σε επαγγελματικό επίπεδο. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου