10 Οκτ 2010

ΒΙG BROTHER..........


Τρίτη ανακοίνωση σε μία εβδομάδα εξέδωσαν οι πολίστες του Ολυμπιακού, στην οποία, για πρώτη φορά, «φωτογραφίζουν» τον ταμία του Ερασιτέχνη, Στέλιο Κούβαρη, ο οποίος παραπληροφορεί τον Γιάννη Συγγελίδη. Η ανακοίνωση κάνει αναφορά στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, ο οποίος, τον τελευταίο χρόνο, κάνει ό,τι μπορεί και συντηρεί από την τσέπη του το τμήμα. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής.

"ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ,ΟΡΓΗ,ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ,ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ. Αυτα ειναι τα συναισθηματα μας αυτη τη στιγμη διαβαζοντας εκπληκτοι την ’’συνεντευξη’’ του προεδρου του ερασιτεχνη Ολυμπιακου.
Προβληματιστηκαμε πολυ για το αν θα πρεπει να απαντησουμε.ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.Λεξη λεξη.
ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΧΡΕΗ. Μεχρι χθες κυκλοφορουσαν δηλωσεις του ιδιου οτι παρελαβε ενα σωρο χρεη!!!!!!Το ιδιο,δε, μας ελεγε επανειλλημενως και ο ταμιας κ. ΚΟΥΒΑΡΗΣ.Τελικα τι ακριβως ισχυει;Ποτε λενε αληθεια και ποτε ψεμματα;

ΚΑΝΑΜΕ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ. Μας ευχαριστει (για τα ματια του κοσμου,ισως;) που δεχτηκαμε ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ αλλα παρακατω μας προτρεπει να αλλαξουμε νοοτροπια και να σφιξουμε το ζωναρι οπως κανουν ολοι οι Ελληνες.Τελικα,κυριε Συγγελιδη,σφιξαμε η οχι το ζωναρι επανειλλημενως τα τελευταια δυο χρονια;ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ,γιατι εμεις δεν βγαζουμε ακρη. Αθλητες ειμαστε και οχι ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.Αν δεν γνωριζετε τι ειναι ο αθλητης,ρωτηστε να σας πουν,δεν ειναι κακο.
ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΙΣΤΕΣ.
Κατ’ αρχας ο Ολυμπιακος διαχρονικα (απο τη δεκαετια του ’70) εκανε μεταγραφες τους καλυτερους ελληνες αθλητες.Αρωνης,Μιχαλος,Γιαννοπουλος,Βενετοπουλος,Βολτυρακης και πολυ αλλοι νεοτεροι!Περιμενουμε με ανυπομονησια να ακουσουμε ποιους παικτες αγορασε ο κ. Συγγελιδης τα τρια τελευταια χρονια.Ενημερωτικα μονο,οι περισσοτεροι αθλητες ερχονται ειτε ως ελευθεροι ειτε με μετοικηση,δηλαδη παλι ελευθεροι.Τελευταια περιπτωση ειναι ο Κολομβος,φετος.Η μηπως λεμε ψεμματα;Σε καθε περιπτωση ο Ολυμπιακος παρεμενε παντα ο κυριαρχος της ελληνικης υδατοσφαιρισης.Μαλλον ,ομως,αυτο δεν αρεσει σε καποιους!!!!!Ετσι δεν ειναι,κ.Κουβαρη;
MONO ME TON ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ.

Γινεται σαφες σε ποιο παιχνιδι μονο ερχεται ο κ. Συγγελιδης.Σ αυτο με τη μεγαλυτερη δημοσιοτητα,ΤΥΧΑΙΟ;ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ.Ομως,κ Συγγελιδη,το παπαστρατειο γεμιζει και με τον Πανιωνιο,και με τον Εθνικο,και με τη Βουλιαγμενη,και τη Χονβεντ,τη Βασας,την Παρτιζαν,τη Κοτορ,τη Γιουγκ,τη Μλαντοστ,τη Μαρσειγ,τη Νις,τη Μπαρτσελονα,τη Ποσιλιπο και αλλες.Και χωρις καλο σερβις και follow up.Ξερετε γιατι;Γιατι αγωνιζεται ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.Η μεγαλυτερη ομαδα στην Ελλαδα.Με τους 12 Ελληνες και τον ενα ξενο.Γιατι,αραγε, εμεις δεν ειμαστε ΄΄δικα σας΄΄ παιδια,κ. Συγγελιδη;Τι ακριβως ειμαστε;Μηπως ζητιανοι;Mηπως επαγγελματιες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ;Ποσο επαγγελματιες ειμαστε,που κανενας μας δεν εχει manager;Ειναι σαφες οτι σας πληροφορουν λαθος,κυριε Συγγελιδη.
ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΟΥΠΕΣ. Ποιοι ειναι αυτοι οι αλλοι,κ Συγγελιδη;Ο λαος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που θελει την αγαπη του,παντα πρωτη;Γιατι δεν μας εξηγουσατε,τα δυο χρονια που μας εκλιπαρουσατε να κανουμε υπομονη για να μην υπαρχει δημοσιοτητα,οτι δεν πρεπει να παιρνουμε τους τιτλους;Εσεις δεν κομπορρημονειτε οτι την αλλη εβδομαδα το βολλευ (με το καλο) θα παρει το σουπερ καπ;Σε ποιους ακριβως αναφερεστε;Γιατι,κ Συγγελιδη,στη Πτολεμαιδα και στη Συρο(final 4 κυπελλου) ηρθατε εσεις μαζι με τη διοικηση με το ελικοπτερο σας 15 λεπτα πριν τους τελικους;Μηπως επειδη ειχε απονομη;Eμεις σας χρειαζομασταν και στους δυσκολους ημιτελικους....
ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ.
Ποιους ακριβως συγχαιρετε,κ Συγγελιδη;Tους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ η αυτους που επαιζαν απληρωτοι επειδη σας εμπιστευτηκαν και ανανεωσαν τα μειωμενα συμφωνητικα τους επειδη σας πιστεψαν;ΠΟΙΟΥΣ;Καλο θα ειναι να απαντηστε πρωτα στις οικογενειες ολων αυτων.
ΒΟΛΛΕΥ.

Ποσοι απο την περσινη ομαδα βολλευ εμειναν;3(ΤΡΕΙΣ).Ποσοι εχουν κανει προσφυγες η αγωγες;ΑΡΚΕΤΟΙ. Ποσοι απο την περσινη ομαδα πολο εμειναν;12(ΔΩΔΕΚΑ).Ποσοι εχουν κανει προσφυγες η αγωγες;ΚΑΝΕΝΑΣ.Ειναι ετσι,κ Κουβαρη;
NTIOΓΚΟ ΚΑΙ ΜΑΡΕΣΚΑ
Τον Ντιογκο και το Μαρεσκα δεν μπορειτε να τους πιασετε απ το λαιμο,γιατι τον ενα τον πληρωσε ο κ Κοκκαλης 10 εκατ. Ευρω για να τον φερει στην ομαδα μας(οσα δηλαδη εχετε βαλει σ ολη σας την πορεια ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΕΙΤΕ,οπως ειπατε) και τον αλλο γιατι ο κ Μαρινακης του χαρισε 1 εκατ. Ευρω(οσα χρωστατε μονο στο πολο εσεις,δηλαδη)για να τον αποδεσμευσει.Aλλωστε η ιστορια των κ.κ ΚΟΚΚΑΛΗ και ΜΑΡΙΝΑΚΗ στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ εχει ηδη γραφτει με ολοχρυσα γραμματα,δεδομενου πως ολος ο κοσμος γνωριζει οτι και πανακριβες ομαδες-μοντελα (σε ποδοσφαιρο,μπασκετ,βολλευ,πολο)εφτιαξαν και γηπεδα και εγκαταστασεις και ακαδημιες.Ομαδες που συνεχιζουν ως σημερα να πρωταγωνιστουν παντου.Γι’ αυτο τους χρωσταμε ολοι ευγνωμοσυνη.
ΟΙ ΒΟΛΕΙΜΠΟΛΙΣΤΕΣ-ΣΤΡΙΕΣ,ΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ,ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

Αραγε γιατι εφυγε περυσι ο κ.Κριστιανσον και 7 ακομη αθλητες βολλευ και πηρατε καινουργιους;Γιατι οι κολυμβητες δεν μετειχαν συσσωμοι στο πρωταθλημα τους και εβγαλαν και ανακοινωση;Γιατι σας αναζητουν απεγνωσμενα οι αθλητες του στιβου στα τηλεφωνα;Γιατι σας εχουν εμπιστοσυνη;ΜΠΟΡΕΙ!
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΩΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΤΑΝΕ ΤΙΣ 600.000 ΕΥΡΩ. Αν μας χρυσωνε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τωρα θα ημασταν διακοπες.Aλλα τωρα,αντι να κανουμε προπονηση, εμεις παρακαλαμε για τα δεδουλευμενα μας.Τοτε λοιπον που μας χρυσωνε,παιρναμε το πρωταθλημα με 3-2 νικες επι του Εθνικου που ειχε μπατζετ 1.000.000 ευρω.Το 2006.Ποσο ειχαμε εμεις;;;

ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ; Κ. Συγγελιδη,εμεις ειμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ,ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΑΔΕΙΕΣ ΠΡΟΠΟ,ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ; Η αληθεια ειναι πως τα περισσοτερα παιδια αγωνιζονταν στην εθνικη πριν ερθουν στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.Εχετε λαθος πληροφορηση,ειπαμε. Αλλωστε ειναι παροιμιωδης η <<αδυναμια>> του κ ΛΕΩΝΙΔΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗ,που εχει χτισει την ομαδα μας,στο να φερνει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ τους καλυτερους παικτες που αγωνιζονται ηδη στην εθνικη ομαδα. Οσο για τα προπο και τα σωματα ασφαλειας,σας κανουμε γνωστο πως αφ’ ενος δεν εχουν ολοι οι αθλητες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ(γιατι αραγε;),αφ’ ετερου αυτα τα απονεμει η πολιτεια σε εξαιρετικες διακρισεις με την εθνικη ομαδα της ΕΛΛΑΔΑΣ.Αλλωστε ειναι γνωστο πως και οι αθλητες αλλων σωματειων εχουν ιδια προνομια.Το μονο περισσοτερο που εχουν οι αθλητες του ολυμπιακου ειναι τιτλους και δοξα,επειδη αγωνιζονται στην μεγαλυτερη Ελληνικη ομαδα.
ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ.
Αναρωτιόμαστε ποτέ αλλάξετε προτεραιότητες; Πριν από δέκα μέρες σας ζητούσαμε τις ελευθέρας μας και μας αρνηθήκατε; Είχατε άλλες προτεραιότητες τότε; Κάθε ποτέ θα αλλάζουν οι προτεραιότητες της ομάδας μας; Κάθε 15 μέρες, ίσως; Γιατί μας καλέσατε μέσα Αυγούστου να μας προτείνετε μειώσεις; Γιατί τεχνηέντως μας εγκλωβίσατε;
ΘΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.
Πότε ακριβώς εμφανίστηκε αυτό το κατεστημένο; Γιατί δεν το ξεριζώσατε ως τις
15 Σεπτεμβρίου που τελείωνε η μεταγραφική; Με τη λέξη κατεστημένο εννοείτε την ομάδα που παίρνει συνεχώς το πρωτάθλημα τα τελευταία 18 χρόνια με εξαίρεση 4 φορές; Αυτό το κατεστημένο θα ξεριζώσετε;;;

Καλό θα είναι εδώ να θυμίσουμε πως σ’ αυτό το κατεστημένο ο κ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗΣ είχε βάλει υψηλότατο πριμ σε περίπτωση που κατακτούσε το πρωτάθλημα αήττητο. Τελικά  αυτό το ρεκόρ ήρθε όχι μόνο χωρίς πριμ (επί διοίκησης σας) αλλά και με τους αθλητές απλήρωτους. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.
Κάπου εδώ τελειώνουν οι απαντήσεις που κρίναμε σωστό σαν ΟΜΑΔΑ να δώσουμε.
Όμως υπάρχει ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.

Από τη συνάντηση που είχαν οι δυο συναθλητές μας με τη διοίκηση, πριν από τρεις μέρες, ειπώθηκε από τον κ. Συγγελίδη πως αποκρύψαμε ή τεχνηέντως διαστρεβλώσαμε (δεν έχει αποφασίσει ακόμη) κάτι σημαντικό.
Ότι τους είπε ξεκάθαρα πως «σας χρωστάμε 842.000 ευρώ, τα οποία θα τα πάρετε σε βάθος τριών χρόνων. Θέλετε άμεσα 400.000 και να ξεχρεώσουμε;»
Κάτι τέτοιο ΠΟΤΕ δεν ειπώθηκε. Το τι ειπώθηκε ακριβώς το αναφέρουμε επί λέξη στην προηγούμενη ανακοίνωση μας.
Αυτό που σκοπίμως αποκρύψαμε από την συνάντηση των συναθλητών μας είναι πως ο κ. Συγγελίδης, αφού επέπληξε την αντιπροσωπεία μας και παρόντος του εκπρόσωπου των οπαδών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΖΗΤΗΣΕ, ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΟΣΟ.
ΑΥΤΟ ,ΝΑΙ, ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΨΑΜΕ. Γιατί εμείς είμαστε επαγγελματίες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, ίσως........
Ψέματα, όμως δεν λέμε...

Επειδή αρκετά έχει πληγωθεί η ομάδα μας και εμείς σαν τμήμα, είναι η τελευταία φορά που τοποθετούμαστε δημοσιως. Δεν πρόκειται να επανέλθουμε για ο,τιδήποτε και αν κατηγορηθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου