15 Οκτ 2010


«Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ!», είναι το σύνθημα της εκστρατείας του Ολυμπιακού για την οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη.

Όπως ανακοινώθηκε αυτή τη χρονιά ο κάθε φίλαθλος της ομάδας μπορεί να προσφέρει έστω και 1 ευρώ για να ενισχύσει τον ερασιτέχνη.


Την ευκαιρία να αποδείξει έμπρακτα την αγάπη του θα έχει το Σάββατο ο κόσμος της ομάδας, καθώς, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί «Ολυμπιακή Πανστρατιά», στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Καραϊσκάκη.

Έτσι, από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα οι φίλοι του Ολυμπιακού θα έχουν τη δυνατότητα, σε ειδικά διαμορφωμένα μπουθ, να εγγραφούν μέλη στα μητρώα του Ερασιτέχνη.

Επίσης, να ανανεώσουν τις συνδρομές τους και γενικά να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βρίσκεται ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Η εκδήλωση αυτή θα έχει ως μότο το «Ο Θρύλος στα χέρια μας» και η προσωρινή διοίκηση ελπίζει πως θα εισρεύσουν στα ταμεία του συλλόγου αρκετά χρήματα, τόσο από τις εγγραφές-ανανεώσεις, όσο και από τις πωλήσεις «χρυσών καρτών μέλους», χορηγίες και λοιπά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου