7 Οκτ 2010

Εξω οι ..''λεπροι'' απο τα γηπεδα....



Χωρίς την παρουσία των οργανωμένων οπαδών θα γίνει το σούπερ καπ του βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στην Σαντορίνη στις 15/10, όπως αποφάσισε η αρμόδια αρχή. Έτσι όπως όλα δείχνουν τα εισιτήρια πρόκειται να δοθούν στον κόσμο του νησιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:


"Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο επίσημο σερβίς της χρονιάς για το Πρωτάθλημα Volley League ΟΠΑΠ 2010-2011 έχει ξεκινήσει, αφού χθες πραγματοποιήθηκαν στην Σαντορίνη συναντήσεις για οργανωτικά ζητήματα και θέματα ασφαλείας εν όψει του αγώνα για το Σούπερ Καπ που θα φιλοξενηθεί στο Κυκλαδίτικο νησί την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου (19.00, Novasports). Στην συνάντηση για τα θέμα ασφαλείας πaραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων, της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού, του Δήμου Θήρας, του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Σαντορίνης και της ΕΣΑΠ.

Στην συνάντηση αποφασίστηκαν τα εξής:

-Θα εκδοθούν 800 εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα, τα οποία θα προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι αποκλειστικά από ένα συγκεκριμένο σημείο διάθεσης στον Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό Σαντορίνης.

-Τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά και θα ταυτοποιούνται με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, τόσο κατά την αγορά τους όσο και κατά την είσοδο των θεατών στο Κλειστό Γυμναστήριο Σαντορίνης.

-Δεν θα διατεθούν εισιτήρια σε οργανωμένους φιλάθλους των δύο ομάδων.

-Θα γίνεται αυστηρός έλεγχος κατά τη διάρκεια της εισόδου των θεατών και δεν θα επιτραπεί η είσοδος οποιουδήποτε αντικειμένου το οποίο θα θεωρηθεί επικίνδυνο από την Αστυνομία.

Μετά τη συνάντηση για τα θέματα ασφαλείας, ακολούθησε η συνάντηση της ΕΣΑΠ με την Οργανωτική Επιτροπή του Σούπερ Καπ κι εκεί συμφωνήθηκαν τα ακόλουθα:



-Οι δύο ομάδες θα καταλύσουν στο ίδιο ξενοδοχείο.

-Το μεσημέρι της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί η κοινή συνέντευξη Τύπου των δύο ομάδων και των διοργανωτών.

-Πριν την έναρξη του αγώνα και συγκεκριμένα στις 17.00, θα προηγηθεί αγώνας των γυναικείων ομάδων Ηφαιστου Σαντορίνης, και Πανναξιακού.

-Το πρωί της Παρασκευής, αθλητές και εκπρόσωποι των δύο ομάδων θα επισκεφτούν σχολεία της Σαντορίνης, προκειμένου να δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά του νησιού να συναντήσουν από κοντά τους αθλητές του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Στο περιθώριο των σημερινών συναντήσεων πραγματοποιήθηκε και συνάντηση με τα τοπικά ΜΜΕ, στα οποία έδωσαν τις πρώτες πληροφορίες για τη διοργάνωση ο Αστυνομικός Διευθυντής Κυκλάδων κ. Μαντούσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Σαντορίνης κ. Ορφανός κι ο Γενικός Διευθυντής της ΕΣΑΠ κ. Σοφιανός".



http://www.red24.gr/?page=article&id=5370

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου