11 Οκτ 2010

ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ..''ΜΙΛΑΕΙ''


Ραγδαίες εξελίξεις είχαμε στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, καθώς ο πρόεδρος Γιάννης Συγγελίδης παραιτήθηκε από την θέση του. Το ίδιο θα πράξουν και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο λόγος που ώθησε τον Γιάννη Συγγελίδη στην εν λόγω απόφαση ήταν η ανακοίνωση – επίθεση των αθλητών πόλο των Πειραιωτών, την οποία και θεώρησε προσβλητική. Την πρόθεση του έμαθε πρώτος σήμερα το πρωί ο γενικός γραμματέας Γιάννης Λάμπρου, ο οποίος και προσπάθησε να τον μεταπείσει, δίχως, όμως, να τα καταφέρει.

Το μεσημέρι το ψήφισμα των περίπου 200 φίλων του Ολυμπιακού, απλά αναγκάζει και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να παραιτηθούν από την θέση τους. Χαρακτηριστικά τους είχαν μεταβιβάσει πως αν δεν πληρώσουν μέχρι το Σάββατο τους αθλητές τότε να παραιτηθούν από τα πόστα τους. Διαφορετικά να μην τολμήσουν να πάνε την Δευτέρα στο ντέρμπι γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟ.

Επιστροφή Θεοδωρακάκη

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, θα υπάρξει παραίτηση και των υπολοίπων μελών του ΔΣ και οι ενδιαφερόμενοι θα προσφύγουν στο Πρωτοδικείο για να ορίσει προσωρινή διοίκηση. Αναμένεται επομένως η επιστροφή του Λεωνίδα Θεοδωρακάκη.

Ο Γιάννης Συγγελίδης εξάλλου θα υποβάλει την παραίτηση του, από το ΔΣ του ερασιτέχνη, στον αντιπρόεδρο στον Γιώργο Γλου και από το ΔΣ της ΠΑΕ, στον Βαγγέλη Μαρινάκη.


http://www.redplanet.gr/html/ent/363/ent.276363.asp 

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΕΣ-ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΕΙΡΑ
ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΟΛΙΣ ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΝΑΤΕ Τ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΣΤΡΑ
ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΝΑΤΕ....ΣΥΓΓΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου