6 Οκτ 2010

To κλεινουμε το 'μαγαζι' πατριωτη'.....


Νέες μειώσεις πρότεινε στους παίκτες ο Γιάννης Συγγελίδης, κρίσιμες ώρες για την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού που οδεύει προς διάλυση. O πρόεδρος του Ερασιτέχνη πρότεινε στους αθλητές των ερυθρολεύκων μείωση που φτάνει το 60%.

Προς διάλυση οδεύει η Ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, καθώς οι αθλητές των ερυθρολεύκων, ύστερα από συνάντηση που είχαν με τον Γιάννη Συγγελίδη, όχι απλά δεν βρέθηκε η "χρυσή τομή" ανάμεσα στις δυο πλευρές, αλλά ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη τους πρότεινε νέες μειώσεις (!) αντί για λύσεις. Συγκεκριμένα ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών, πρότεινε νέα μείωση στους παίκτες των Νταμπλούχων Ελλάδος που φτάνει το 60%. Δηλαδή από το 1.000.000 ευρώ που τους οφείλεται, οι αθλητές να χαρίσουν τις 600.000 ευρώ, να πάρουν τις 400.000 και να είναι και... ευχαριστημένοι!

Oι Αντώνης Βλοντάκης και Νίκος Δεληγιάννης, πήγαν στα γραφεία της Citroen, εταιρείας του προέδρου του Ερασιτέχνη, εκπροσωπώντας ως παλαιότεροι και τους συμπαίκτες τους και αντίκρισαν έναν μαινόμενο Γιάννη Συγγελίδη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, ενοχλήθηκε από την ανακοίνωση των παικτών, ειδικά από την έκφραση "ΨΕΜΜΑΤΑ, ΨΕΜΜΑΤΑ, ΨΕΜΜΑΤΑ", που υπήρχε στο σχετικό κείμενο. Οι δυο αθλητές αποχώρησαν δυσαρεστημένοι και πλέον βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς ενημερώθηκαν επίσης πως ακόμη δεν υπάρχει ουστιαστικός χορηγός ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

"Μας έκανε αυστηρή επίπληξη για την ανακοίνωση των προβλημάτων μας", έλεγαν αργότεροι οι Νταμπλούχοι Ελλάδος, ενώ οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί. "Δεν μας μίλησε για λύση αλλά για αδιέξοδο και μάλιστα άφησε σαφή υπαινιγμό ότι τα συμφωνητικά μας είναι υπερτιμημένα. Πια συμφωνητικά; Αυτά τα οποία η ίδια η διοίκηση του Ολυμπιακού πρότεινε και υπέγραψε την περσινή σεζόν. Ο κύριος Συγγελίδης μας ξεκαθάρισε ότι χορηγός για φέτος δεν υπάρχει, τουλάχιστον επί της παρούσης".

Το αποκορύφωμα όμως των εκπλήξεων ήρθε στο φινάλε. "Μας είπε ότι δεν θα χάσει κανένας ούτε ευρώ αλλά μας πρότεινε να μας καταβάλει τα χρωστούμενα μειωμένα κατά 60% και να κάνουμε νέα συμφωνητικά ακόμη πιο μειωμένα για τη νέα σεζόν". "Μετά από όλα αυτά" καταλήγουν οι πολίστες του Ολυμπιακού "εμμένουμε στην χθεσινή μας (4/10) ανακοίνωση η οποία σήμερα είναι ακόμη πιο επίκαιρη".

Μέσα στις επόμενες μέρες, αναμένουμε την τοποθέτηση του επίσημου Eρασιτέχνη Ολυμπιακού...

http://www.redplanet.gr/html/ent/037/ent.276037.asp

ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΔΙΟ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ.ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ..ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ,ΟΠΟΙΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ,ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ...
ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΕΞΩ ΑΠ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ?
ΘΑ ΦΤΑΝΑΜΕ ,ΒΑΣΙΚΑ,ΠΟΤΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ?
ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ....
TRIKALA  GATE 7 - STILL DRUNK STILL PROUD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου