13 Μαΐ 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠρασινεςΑνωμαλιαρεςΟρνιθες 3-1


 24 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΑΖΕΛΕΣ

ΙΒΑΝ ΑΛΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ- 
''NOBODY GIVES PERMISSION TO IVAN TO SPEAK! ''

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ-ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ....
ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΝ...ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ

ΛΑΠΠΑ ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΑΔΑΗ...ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΑΣ..ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ...ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΠΟΥΣΤΙΑ - ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...
ΕΝΙΑΙΟΣ,ΠΟΛΥΜΕΤΙΚΟΣ ,ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ...ΠΑΝΤΟΥ!!

 24 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ





Πρωτάθλητής Ελλάδας ο Θρύλος μας! Με πρωταγωνιστές Ιβάν, Τζούριτς και κόσμο δείξαμε για ακόμα μια φορά στις πράσινες πουτάνες μας το πως ΓΑΜΑΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ....
Μες στην καύλα η ομάδα σήμερα σήκωσε την κούπα κόντρα στους λαγούς που απέδειξαν για ακόμα μια φορά το πόσο πούστικη ομάδα είναι. Νόμιζαν ότι με τις γνωστές πουστιές τους θα κατάφερναν να κλέψουν το ματσάκι και την κούπα. Μη φάτε όμως, έχει γλαρόσουπα...ή μάλλον λαγόσουπα! Πιστοί λοιπόν στην παράδοση, προσφέραμε στα λαγουδάκια αυτό που έχουν συνηθίσει να τρώνε από τους αιώνιους βιαστές τους...ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΞΥΛΟ!
Διήμερο φεστιβάλ ξεφτίλας και καραγκιοζιλικιών από τις ντροπές του ελληνικού αθλητισμού, που ξεκίνησαν Τετάρτη τις πουστιές τους και τέλειωσαν Πέμπτη. Νόμιζαν έτσι πως θα καταφέρουν να κλέψουν το ματσάκι και την κούπα. Μην φάτε όμως, έχουμε γλαρόσουπα...ή μάλλον λαγόσουπα.
Την Τετάρτη μας ήρθαν, λοιπόν, τα πουτανάκια μας, τα είδαμε στην προθέρμανση αλλά μετά κάτι στράβωσε. Κάπου τις χάσαμε τις κότες. Και τις ψάχναμε απο'δω...τις ψάχναμε απο'κει....πουθενα! Ωστόσο, θέλανε να μας το παίξουν κυρίες κι έτσι έβαλαν το γραφείο τύπου τους (ή αλλιώς ΕΛ.ΑΣ.) να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Έτσι βγήκε η απόφαση...αναβολή για αύριο. Ο λόγος? Ήμασταν υπεράριθμοι, λέει, στο γήπεδο. Ε και αφού για πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού αθλητισμού τυχαίνει να υπάρχουν υπεράριθμοι θεατές σε ένα γήπεδο, έπρεπε να αναβληθεί για λόγους ασφάλειας. Βέβαια, εξαρτάται και τι θεωρεί ο καθένας ασφάλεια. Ας πούμε οι λαγοί αισθάνονται ασφαλείς μόνο μπροστά σε παιδάκια, όπως στον τελικό Κυπέλου. Με υπεράριθμους καυλωμένους γαύρους δεν ένιωθαν και πολύ ασφάλεια...για τον πάτο τους.Έτσι το ματς πήγε για Πέμπτη.
Από την Πέμπτη το πρωί ξεκίνησε ένα άλλο σκηνικό με μπροστάρη τον εκπρόσωπο τύπου τους (την ΕΛ.ΑΣ. που λέγαμε) και φυσικά εκμεταλλευόμενοι την ανυπαρξία της δικής μας διοίκησης. Ποιος ήταν ο επόμενος στόχος τους μετά την αναβολή? Μα φυσικά να υπάρξουν στο γήπεδο όσο το δυνατόν λιγότεροι οπαδοί. Κι έτσι ανάγκασαν όσους είχαν διαρκείας η τικετ της Τετάρτης, να τρέχει 1-3 το μεσημέρι (καθημερινή εργάσιμη ημέρα) για να πάρει το νέο του τικετ. Το αντέξαμε κι αυτό και το κάναμε. Και φτάνουμε στο γήπεδο. Έξω από το κλειστό του ρέντη δεκάδες μπάτσοι να έχουν κάνει 4 ζώνες ελέγχου, από τις οποίες στις δύο τελευταίες μας γδύσανε! Και αφού, λοιπόν, το ξεπεράσαμε κι αυτό μπήκαμε να απολαύσουμε τον Θρύλο μας να σηκώνει κούπα...
Στο δεύτερο σετ έγινε το μέγιστο καραγκιοζιλίκι που θα μπορούσε να κάνει παίκτης. Ο πιο ξεφτίλας απ'όλους (όχι πως οι υπόλοιποι υστερούν αλλά λέμε τώρα) αποδείχτηκε ο μπουλακοΛαπας. Λίγο πριν το τέλος του σετ κι ενώ πήγαινε για σερβίς η μαυρούκα τους (αυτή που ξεχωρίζει σαν το πιθήκι μες στο κοπάδι λαγών) έγινε μια μικρή μανούρα με την κερκίδα και στη συνέχεια πετάχτηκε ένα μπουκάλι στα πόδια της. Μπουκάλι που προήλθε από τον μπάσταρδο τον Λάπα που καθόταν στον πάγκο του λαγού. Ο διαιτητής τσίμπησε νομίζοτας πως έπεσε από την κερκίδα και διέκοψε το ματς πηγαίνοντας στα αποδυτήρια. Τα καραγκιοζιλίκια συνεχίστηκαν με τον λαγοέφορο να θέλει να πάρει την ομάδα να φύγει. Τελικά οι διαιτητές επέστρεψαν κι ευτυχώς πληροφορήθηκαν τι ακριβώς παίχτηκε, με αποτέλεσμα να φάει κόκκινη ο μπουλακοΛαπας.
Όλα αυτά συνέβησαν εξωαγωνιστικά...Στα αγωνιστικά η ομάδα παρουσιάστηκε πάρα πολύ καλή και με μπροστάρη τον Ιβάν, που σήμερα έδωσε ρεσιτάλ, κατάφερε να πάρει την τελευταία νίκη για φέτος κόντρα στους λαγούς.
Στο πρώτο σετ μπήκαμε δυνατά, με τον Τζούριτς να κάνει φοβερό ξεκίνημα και με τον Μίλκοβιτς να ακολουθεί. Με πολύ καλά σερβίς, που δυσκόλευαν τις υποδοχές, αλλά και πολύ καλό μπλοκ, καταφέραμε να πάρουμε μια διαφορά ασφαλείας από νωρίς. Η διατήρησή αυτής της διαφοράς δεν έδειχνε δύσκολο πράγμα για τους παίκτες μας που κατάφεραν να τη φτάσουν ακόμα και στους έξι πόντους. Τελικά κάναμε εύκολα το 1-0 με 25-20.
Στο δεύτερο μπήκαμε πιο χαλαροί, δίνοντας, έτσι, το δικαίωμα στα πουτανάκια μας να ξεθαρρέψουν. Όχι για πολύ όμως. Κατάφεραν να μας κοντράρουν μέχρι το 11-10, καταφέρνοντας, μάλιστα, να μας πάρουν και μια φορά το προβάδισμα (7-8). Κάπου εκεί, όμως, οι παίκτες μας ξαναμπήκαν στον ρυθμό του αγώνα και σιγά σιγά πήραν μια διαφορά. Με τον Μίλκοβιτς να κάνει ότι θέλει η ψαλίδα άνοιξε και, πλέον, οι λαγοί έπρεπε να σκεφτούν κάτι καλό για να τουμπάρουν την κατάσταση. Ε αυτό και προσπάθησαν να κάνουν. Στο 21-15 έγινε το καραγκιοζιλίκι, που αναφέραμε παραπάνω από τον μπάσταρδο, το οποίο σαφώς και κερδίζει επάξια μία θέση στην πρώτη τριάδα από τα εκατοντάδες άλλα που έχουν κάνει. Τελικά, όμως, δεν του βγήκε σε καλό του λαγού και με την επανέναρξη του παιχνιδιού κάναμε το αυτονόητο. Τελειώσαμε το σετ με 25-18.
Στο τρίτο σετ οι λαγοί μας απέδειξαν πως κρύβουν σαδομαζοχιστικές τάσεις. Δεν θέλανε να τελειώνουν μια ώρα αρχύτερα και να φύγουν. Θέλανε να τους πονέσουμε...να νομίζουν ότι κάτι μπορούν να κάνουν....να τους γεννηθούν ψεύτικες ελπίδες...αλλά και να κάτσουν κι άλλο....να το ευχαριστηθούν. Οι παίκτες μας μπήκαν πολύ χαλαροί, χωρίς αυτοσυγκέντρωση με αποτέλεσμα να χαρίσουμε πολλούς εύκολους πόντους στους λαγούς. Η ομάδα μας έμεινε πίσω στο σκορ, με τη διαφορά να φτάνει ακόμα και τους πέντε πόντους (13-18). Εκεί κάπου σοβαρευτήκαμε και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, με ένα σερί 5-0. Ωστόσο, εν εκμεταλλευτήκαμε την αλλαγήτ της ψυχολογίας και με γρήγορους πόντους των λαγών ξαναπήραν μια διαφορά δυο πόντων. Τελικά, χάσαμε το σετ με 21-25.
Το τέταρτο φάνηκε από την αρχή ότι θα είναι και το τελευταίο της χρονιάς. Οι παίκτες μας συνήλθαν γρήγορα από το σετ που χάσανε και ανεβάζοντας ταχύτητα πήραν προβάδισμα με 5-1. Οι πράσινες πουτάνες, όμως, θέλανε να μας το παίξουν και δύσκολες....μην τις χαρακτηρίσουμε και εύκολες. Κατάφεραν να επανέλθουν και να κρατιούνται κοντά στο σκορ. Όλα αυτά βεβαια μέχρι τα μέσα του σετ. Από εκεί και πέρα νέλαβε δράση ο Τζούριτς στο σερβίς . Είτε με άσσους είτε με πολύ δύσκολα σερβίς, που χάλαγαν την υποδοχή των λαγών, καταφέραμε να παίρνουμε τον ένα πόντο πίσω από τον άλλο και ξαφνικά το σκορ βρέθηκε από το 17-15 στο 22-15! Το πάρτι είχε ξεκινήσει. Με τους καυλωμένους γαύρους να παραληρούν στην κερκίδα και τους ασταμάτητους Τζούριτς - Ιβαν δεν χανόταν αυτός ο τίτλος. Και έκλεισε όπως έπρεπε....με μονό μπλοκ του Ιβάν! Και μετά...χαμός! Ο Ιβάν σκαρφάλωσε στην κερκίδα αμέσως μετά τον τελευταίο πόντο για να πάει να πανηγυρίσει με τους διοικούντες και όλοι εμείς ζούσαμε την απόλυτη καύλα βλέποντας τον Θρύλο μας εκεί που του ανήκει...στην κορυφή.
Τα σετ: 25-20, 25-18, 21-25, 25-18.
Τέλος, λοιπόν, μιας περίεργης χρονιάς με απολογισμό την κούπα του Πρωταθλητή. Κρίμα που δωρίσαμε και το κύπελο στις πουτάνες μας και δεν πανηγυρίζουμε το νταμπλ. Δεν πειράζει όμως. Από αύριο κιόλας η διοίκηση (λέμε τώρα) πρέπει να κάτσει να σχεδιάσει την επόμενη χρονιά. Να κρατήσει τον Ιβάν, να κάνει 2-3 κινήσεις που χρειάζεται ώστε να χτυπήσουμε το Ευρωπαϊκό του χρόνου.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤOΝ ΠΕΙΡΑΙΑ....
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2009-10



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου