14 Μαΐ 2010

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Final-4 για το κύπελλο Ελλάδας στο πόλο των ανδρών, που θα διεξαχθεί στη κατακόκκινη Σύρο (Ερμούπολη), το διάστημα 21-22 Μαΐου.

Την Παρασκευή 21/5 και ώρα 18:00 ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το Παλαιό Φάληρο στον πρώτο ημιτελικό, ενώ στις 19:30 ο Πανιώνιος θ'αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο ημιτελικό.

Οι δύο νικητές των ζευγαριών θα αποτελέσουν το ζευγάρι του μεγάλου τελικού την επόμενη μέρα (Σάββατο 22/5 - 17:30).
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Με προσκλήσεις, χωρίς μικρό τελικό
«Ο φόβος φυλάει τα έρμα» λέει ο σοφός λαός μας και κάπως έτσι θα σκέφτονται ο υπεύθυνοι της ΚΟΕ, ενόψει του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος πόλο των ανδρών, που θα διεξαχθεί 21-22 Μαΐου στη Σύρο. Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που έγινε την Τρίτη στα γραφεία της ελληνικής ομοσπονδίας, αποφασίστηκε οι τέσσερις φιναλίστ, οι Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Παναθηναϊκός, Π. Φάληρο, να πάρουν μόνο από 30 προσκλήσεις για να καλύψουν τις ανάγκες των φιλάθλων τους. 



KOTEΣ ΤΗ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΦΕΤΟΣ-ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ?
ΝΑ 'ΧΕΤΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ,ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ..
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΣΚΩΛΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ...ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΑΠ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΣΑΣ ΚΑΝΑΠΕ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΤΕ ΣΤΗ ΛΟΥΦΑ...ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ ΛΑΓΟΠΟΔΑΡΟΙ...ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου