10 Μαΐ 2010

Ερασιτενης-Κολυμβηση

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ-ΔΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ...
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ(ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΤΕ) ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ..
ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΑΙΖΑΜΕ ΠΟΛΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Κε ΣΥΓΓΕΛΙΔΗ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ-ΑΝΔΡΩΝ..ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ???
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΒΑΡΗ ΟΛΗ ΑΥΤΗ?ΤΙΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ..ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ???
ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ...ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ..
ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ...ΠΟΥ????????
ΑΝΙΚΑΝΟΙ...ΑΠΛΑ - ΣΗΚΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ Η ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ
ΛΑΜΟΓΙΑ...


Πρωταθλητής και φέτος ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός δεν καταλαβαίνει από προβλήματα και δυσκολίες και όταν είναι να κατακτήσει την κορυφή, τότε συσπειρώνεται, παραμερίζει τα όποια θέματα και κοιτάζει το πως θα περατώσει τον στόχο του. Το τμήμα Κολύμβησης έκανε για μια ακόμη χρονιά το καθήκον του και κατέκτησε το 15ο συνεχόμενο πρωτάθλημα και 51ο στην ιστορία του.
Στην Κέρκυρα, οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες της ομάδας του Νίκου Γέμελου κατάφεραν να επικρατήσουν στο 79ο διασυλλογικό πρωτάθλημα, έχοντας έντονο συναγωνισμό με τον Εθνικό. Τελικά, ο Ολυμπιακός συγκέντρωσε 361 βαθμούς έναντι 288 του συντοπίτη, ο οποίος βγήκε πρώτος στους άνδρες. Στο σύνολο όμως, οι ερυθρόλευκοι πήραν την πρώτη θέση και πρόσθεσαν ένα ακόμη τρόπαιο στην πλούσια συλλογή τους. Οι Πειραιώτες από την πρώτη ημέρα είχαν την πρωτοπορία στην βαθμολογία, μπόρεσαν να την διατηρήσουν ως το τέλος και κατάφεραν στο κατακόκκινο νησί των Φαιάκων να γράψουν και πάλι ιστορία.


Πάντως, οι ερυθρόλευκοι δεν πήγαν να παραλάβουν το τρόπαιο, διαμαρτυρόμενοι για τις οικονομικές οφειλές του συλλόγου προς αυτούς. Το Κύπελλο παρέδωσε η υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Αντζελα Γκερέκου, στον παράγοντα του Ολυμπιακού, Γιώργο Παπαδόπουλο.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ http://www.redplanet.gr/html/ent/489/ent.268489.asp





Η προκλητική Ελένη Κωστή!   http://www.redplanet.gr/html/ent/427/ent.268427.asp
Η κολυμβήτρια του Ολυμπιακού, Ελένη Κωστή, πανηγύριζε προκλητικά τις επιτυχίες του Εθνικού στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Κέρκυρας μόνο και μόνο για να πικάρει τον σύλλογό της για καθυστερήσεις στις πληρωμές. Να τονιστεί ότι είναι 100% ερασιτέχνης και συνάδελφοί της βρίσκονται σε χειρότερη κατάσταση, αλλά σέβονται το μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας, που έχουν την τιμή να υπηρετούν.
Σαφώς και δεν μπορεί κανένας να κάνει κουμάντο στην τσέπη του άλλου, όμως μπορούν να κριθούν και να συγκριθούν συμπεριφορές, ειδικά σε μια περίοδο δύσκολη, όπως είναι η σημερινή. Προφανώς, το να μην πληρώνεται κάποιος στην ώρα του δεν είναι το ιδανικότερο πράγμα του κόσμου, όμως υπάρχουν και όρια και όταν αυτά ξεπερνιούνται, τότε ουδείς είναι υπεράνω κριτικής. Όταν μάλιστα γίνεται λόγος για ερασιτεχνικό αθλητισμό και η... πρωταγωνίστρια είναι 100% ερασιτέχνης, τότε οι απαιτήσεις δεν γίνεται να είναι οι ίδιες με συναδέλφους της ακόμα και σε άλλα σπορ, που ζουν αποκλειστικά και μόνο από το άθλημά τους.

Η παραπάνω εισαγωγή αφορά την κολυμβήτρια του Ολυμπιακού, Ελένη Κωστή, η οποία υποτίθεται ότι θα πήγαινε στην Κέρκυρα για να κολυμπήσει με τον σύλλογό της στο διασυλλογικό πρωτάθλημα, προκειμένου να έρθει ο 51ος τίτλος στο λιμάνι. Η ομάδα σύσσωμη πήγε στο νησί των Φαιάκων, έστω και αν τα όποια οικονομικά προβλήματα δεν είχαν λυθεί, διότι σεβάστηκαν και το σωματείο τους, αλλά και την αξιοπρέπειά τους. Τελικά, για την 25χρονη Κωστή, αυτά είναι ψιλά γράμματα και αποφάσισε ότι η καλύτερη απάντηση στις αργοπορημένες πληρωμές του Ερασιτέχνη, είναι να... πανηγυρίζει τις νίκες του μεγάλου αντιπάλου (Εθνικού) και τις ήττες του Ολυμπιακού.

Τί; Απίστευτο, ε; Η εν λόγω κολυμβήτρια προφασίστηκε λόγους ανωτέρας βίας και δεν πήρε μέρος τελικά στο διασυλλογικό πρωτάθλημα εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους και μάλιστα με προκλητικό τρόπο πανηγύριζε με τους αθλητές και τις αθλήτριες του Εθνικού, δήθεν για να πικάρει τον σύλλογό της. Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ουδέποτε αρνήθηκε ότι χρωστάει, ούτε και θέλει να καταστρέψει τις ζωές των αθλητών του, απλά δεν μπορεί να πληρώνει άμεσα τους πάντες. Οι προσπάθειες που γίνονται, πιστέψτε μας είναι πολύ μεγάλες για να βρίσκονται οι πόροι, αλλά -όπως συμβαίνει σε ΟΛΑ τα ερασιτεχνικά τμήματα- υπάρχουν προβλήματα με τις πληρωμές.

Προφανώς κ. Κωστή είναι κορόιδα οι βολεϊμπολίστες και οι βολεϊμπολίστριες, οι πολίστες και οι πολίστριες ή οι αθλητές και οι αθλήτριες του στίβου, σωστά; Αν σας αρμόζει αυτή η συμπεριφορά, προφανώς πρέπει να πάτε σε άλλο σωματείο, διότι ο Ολυμπιακός έχει μάθει να σέβεται και να τον σέβονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου