11 Μαΐ 2010

Boλλευ - Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-3

Γιατι δεν βαλατε τη Ρουξι σας να παιξει?
Γιατι αφησατε τα θηλυπρεπη αγορακια σας διχως την αρχηγο τους?
Και τωρα ελατε Ρεντη να δειτε την απονομη..κουκλιτσες απ τη Λεοφορο
Αιντε σαβουρογεννηματα.
Τον Προσαλικα θελουμε ομως γτ απονομη...Να του πειτε να ξε-παραιτηθει και να αναλαβει και παλι το ποστο του..εστω και γι μια μερα..γι αυριο


Βγάλατε γλώσσα...μεγάλη...πολύ μεγάλη...κι έτσι ήρθε ο αιώνιος βιαστής σας και σας την έκοψε για τα καλά! Και την Τετάρτη θα σας την βάλει εκεί που πρέπει! Πολύ καλή εμφάνιση από τους παίκτες μας με αρκετά κενά όμως που παραλίγο να μας στοιχίσουν.

Για άλλη μια φορά στη Γλυφάδα παρακολουθήσαμε ταινία πορνο με σκηνές κωμωδίας. Σκληρό πορνό με τους αιώνιους βιαστές των λαγών να ξαναχτυπάνε, κάνοντας έτσι το μπρέικ στη σειρά των τελικών και πλέον με νίκη στο Ρέντη σηκώνουμε την κούπα. Σκηνές κωμωδίας και άφθονο γέλιο μας χάρισαν τα καθυστερημένα που για ακόμα μία φορά τραβήχτηκαν γήπεδο για να απολαύσουν από κοντά τον βιασμό. Άραγε και οι λαγοί έχουν τάσεις μαζοχισμού?

Το ματσάκι ξεκίνησε με τους παίκτες μας να μπαίνουν πολύ δυνατά στο ματς, προετοιμάζοντας τους λαγούς για το τι θα επακολουθούσε. Με τον Καλντέιρα επιτέλους να εμφανίζεται στους τελικούς, καταφέρμαε να πάρουμε ένα προβάδισμα με 2-6. Με ηγέτη τον Μίλκοβιτς που έκανε ακόμα ένα εξαιρετικό παιχνίδι(αχ πόσο έλειψε στον τελικό)διατηρούσαμε αλλά και αυξάναμε σιγά σιγα το προβάδισμα. Ωστόσο, στο 11-19 είχαμε το γνωστό χαλάρωμα της ομάδας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρουν αέρα οι σιχαμένοι και με σερί 8-2 να μας πλησιάσουν στους δύο πόντους. Ευτυχώς, όμως, η ομάδα σοβαρεύτηκε και πήρε το πρώτο σετ με 21-25.

Στο δεύτερο σερ οι μούλοι ξεκίνησαν πιο δυνατά αλλά χωρίς να μπορούν να ξεφύγουν πολύ, αφού η φοβερή απόδοση του Ιβάν μας έφερνε και πάλι στην ισοπαλία ή έστω στην διατήρηση των χαμηλών επιπέδων της διαφοράς. Το 16-12 που προηγήθηκαν οι λαγοί έγινε εύκολα 18-20 αλλά δυστυχώς η μη σοβαρότητα στους τελευταίους πόντους του σετ μας στέρησε το δεύτερο σετ με αποτέλεσμα να ιδοσφαρίσουν οι άμπαλοι.

Στο τρίτο σετ έγινε το απίστευτο. Ένα σετ δώρο από εμάς προς την καλύτερη ερωμένη μας, έτσι για να μας ξανάρθει! Μπήκαμε πολύ δυνατά και καταφέραμε να πάρουμε προβάδισμα με 5-0, ενώ στη συνέχεια, παρά την προς στιγμή μείωση του σκορ, ανεβάσαμε ταχύτητα και με μπροστάρη τον Ιβάν πήραμ διαφορά δώδεκα πόντων (4-16)!!!Ε και εκεί έγινε το γνωστό, πλέον, μπλακ άουτ. Αλλά αυτό δεν ήταν απλό μπλακ άουτ. Οι κούνελοι εκμεταλλεύτηκαν την απίστευτη και ανεξήγητη χαλάρωση των παικτών μας και κατάφεραν να γυρίσουν τούμπα το ματς! Με τα καθυστερημένα στην κερκίδα να παραλληρούν και τους παίκτες μας κοιμισμένους, οι παίκτες των λαγών έφεραν το σκορ στο 21-19! Πλέον η ψυχολογία δεν ήταν με το μέρος μας κι έτσι χάσαμε το σετ με 25-23.

Και ενώ οι βρωμιάρηδες νόμιζαν πως θα μπουν στο τέταρτο σετ για να τελειώσουν το ματς, υπολόγιζαν χωρίς τον Ιβάν. Παλεύοντας μόνος του στην αρ΄χη του σετ, μιας και η ψυχολογία όλων ήταν πεσμένη, κατάφερε να παρασύρει όλη την ομάδα και να ανέβουμε. Και από τη στιγμή που η ομάδα παίζει όπως ξέρει κανένας λαγός δεν έχει ελπίδα νίκης. Έτσι, στο πολύ χαλαρό πήραμε το σετ (17-25) και ισοφαρίσαμε σε 2-2.

Στο τάιμ μπρέικ μπήκαμε και πάλι δυνατά, παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ με 0-4. Αλλά και πάλι το νεκρό σημείο ήρθε, με αποτέλεσμα να ισοφαριστούμε γρήγορα σε 4-4. Μέχρι την αλλαγή του τερέν ο Θρύλος μας ήταν κοντά κοντά με το πράσινο μπουρδέλο. Κάπου εκεί όμως άρχισαν να ξεχωρίζουν οι άντρες από τις πουτάνες. Με τον Μίλκοβιτς να συνεχίζει την εκπληκτική του εμφάνιση, βοήθησε πολύ στο να πάρουμε διαφορά με 12-9. Πλέον, ακόμα και τα καθυστερημένα στην κερκίδα άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι δεν θα γλιτώσουν το ξεβράκωμα...ούτε φυσικά τον βιασμό. Έτσι, έκατσαν να τον απολαύσουν! Χωρίς να πέσει ο ρυθμός της ομάδας καταφέραμε να τελειώνουμε γρήγορα με τους πελάτες.

Τα σετ: 21-25, 27-25, 25-23, 17-25, 10-15

Επόμενο ματς και ελπίζουμε τελευταίο στο κλειστό του Ρέντη την Τετάρτη στις 20:00, λίγο μετά τα μπουρδέλα του ποδοσφαίρου. Όλοι εκεί να υποδεχθούμε τα πελατάκια όπως πρέπει και να σηκώσουμε και φέτος την κούπα του Πρωταθλητή.
http://www.redempire7.com/index.html?cat=3&news=454

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου