31 Μαΐ 2010

Ολυμπιακός - Πoυτανας γιος 79-72




Μετά την άψυχη εμφάνιση της Τετάρτης, η ομάδα μας βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, και πήρε το σκαλπ του αντιπάλου στο ΣΕΦ κάνοντας το 1-1 και φέρνοντας τη σειρά στα ίσα.

Ο Θρύλος μας ξεκίνησε απο την αρχή δυνατά και έδειξε πόσο πολύ θέλει αυτό το ματς, με πολυφωνία στην επιθεση αλλά αστοχόντας ξανά στο 1ο δεκάλεπτο στα τρίποντα συνεχίζοντας το άστοχο σερί του προηγούμενου ματς.

Στη μεση του 2ου δεκαλέπτου η ομάδα μας ευστόχησε στα πρώτα 3ποντα του τελικού!! ξορκίζοντας το φάντασμα που είχε αρχίσει να πλανάται και στο Φάληρο και δίνοντας το έναυσμα για το ξέσπασμα στο 3ο δεκάλεπτο.

Εκεί η ομάδα μας πάτησε τον βάζελο, και ανέβασε τη διαφορά στους 13 πόντους και μετά με ψυχραιμία και εξυπνάδα κράτησε τη διαφορά μέχρι το τέλος και πλέον πάει με άλλη ψυχολογία στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Εκεί θα προσπαθήσει να σπάσει για 2η φορά την έδρα φέτος και να πάρει η ομάδα μας το πλεονέκτημα και ουσιαστικά να γίνει το σημαντικότερο βήμα για το πρωτάθλημα. Ακόμα όμως και να μην γίνει αυτό την επόμενη Κυριακή θα υπάρχει άλλη μια ευκαιρία.

Ανεβασμένη λοιπόν η ομάδα σήμερα, και περιμένουμε την Τετάρτη να τα δώσει όλα...


Τα δεκάλεπτα: 16-14, 33-34, 56-47, 79-72.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Παπαλουκάς 6 (2), Πεν 3 (1), Τσίλντρες 14, Βούισιτς 2, Μπουρούσης 14, Κλέιζα 17, Μαυροκεφαλίδης 5 (1), Σχορτσιανίτης 2, Μπέβερλι, Τεοντόσιτς 16 (3).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Z. Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 9 (1), Σπανούλης 2, Περπέρογλου, Μπατίστ 9 (1), Φώτσης, Νίκολας 9 (3), Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 11 (3), Πέκοβιτς 22, Γιασικεβίτσιους 10 (2).



http://www.redempire7.com/index.html?cat=2&news=467 

ΖΕΛΕΣ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ...ΠΑΓΚΡΑΤΙ,ΠΑΝΟΡΜΟΥ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ,ΖΩΓΡΑΦΟΥ,ΕΧΑΡΧΕΙΑ....ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ.TΑ ''ΤΡΕΛΑ ΑΓΟΡΙΑ'' ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ...ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ  ΕΙΧΑΝ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ
''ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ''..................

ΨΑΘΑ,ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝ  'ΑΡΓΙΑ' ΜΩΡΗ ΚΥΡΙΑ


ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΜΑΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου